I poslije njega...ON
Moderator: sanela
- Sagitarius
Re: I poslije njega...ON
:finga: :supz: :smt046 :smt041 :smt059Smetam mu,bolim ga,ne moze da se sakrije
:smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044 :smt044
Uz jedan lagani copy-paste:
Gdje to ja "branim" Subutex?Neki broje dane i mjesece koliko su čisti,ja brojim,do kada ću ga piti.Meni je pomogao.
Ja sam samo napisao,da sam na spuštanju subutexom,i to je bilo dovoljno za lavinu vrijeđanja,napadanja,omalovažavanja,sprdanja....započetog od individue koja je identične stvari upućivala drugim ljudima po ovom forumu,unazad 3-4 godine,da bi sada ispalo,da je ta ista individua,tada odlazila kod prostitutki(po mom skromnom mišljenju,nešto najodvratnije i najsebičnije,što osoba sebi može dozvoliti),pila,vjerovatno se i drogirala(možda ne horsom,ali nije isključeno)....
Ne kontam,u čemu je fora?
Mislim,ako je to ta istina,onda mi se više sviđa moja navodna "laž".
by Sagitarius
P.S. dvoje od tih starih forumaša(kojima su upućivane razno-razne bljuvotine od te individue),i dan danas VIĐAM,oboje(on i ona),su završili s terapijama,čisti su,i žive uredno,što ja nažalost,još uvijek za sebe ne mogu reći,ali idem prema tome.
Vidim ja, da sam se izgleda zajeb'o sto sam zakacio ovaj forum. Ima tu dobrih ljudi, koji nesto rade,bore se, i imaju sta za rec',al' ima i onih koji sviraju...li sviraju.ima i ljudi koji su u zajebanoj fazi,njih mi zao,jebiga znam kako je,ali i znam da spike tipa'' :finga: PDT_Love_06 PDT_Love_09 :smt026 :smt041nisu bas neke,meni bar nisu bile. Ima Sanela neka koja nesto obrise a nesto ne,sve u svemu interesantno drustvance.]
Last edited by vudd on Sat Jan 17, 2009 12:56 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- Sagitarius
E,ovo si fino napisao.A mi narkomani smo ti poznati seratori,kad god drugom treba nesto...odmah mi ovo,ono,pa makar bilo i iz najbolje namjere.
Žao mi je što o meni imaš negativno mišljenje,opet,to je tvoje pravo.
Probaj ostat duže na forumu,pa ćeš vidit neke stvari malo iz drugog kuta. Nije mi bila namjera svađat se s tobom,ali,jebiga,vidim da ti smatraš mene za nekakvog budalu,koji samo hoće i dalje da se drogira,opet,to je tvoje pravo da imaš svoje mišljenje,koje je,bez uvrede,čini mi se,formirano na kriv način.
I tvoje predstavljanje na forumu je počelo sa:"Umro Dino Dvornik,ja se zamalo pukao...",pa se ne razvlači o tome po cijelom forumu.Ljudi smo,svi imamo vrlina i mana. Ovdje imamo slobodu,da pokazujemo samo ono što želimo da drugi znaju o nama,takav je internet.
Mogao sam ja i ne napisati da sam na terapiji subutexom,pa prodavat,kako ti kažeš "komunske priče",jer ih vrlo dobro poznajem,pošto sam se u svojih 20tak godina "druženja" s heroinom,pokušao i tako izliječiti.I bio čist 8 godina,pa pao.K'o kruška.
Međutim,ja ovaj forum doživljavam kao mjesto za "ubit vrijeme",jer sam skoro pola godine na bolovanju,te kao mjesto gdje pišem o sebi,svom stanju,a i malo se i našalim.Kako sam po prirodi podosta temperamentan,da ne kažem svadljiv,i ta moja osobina se pokazala ovdje,često i u glupim svađama,bez smisla.
Moje skromno mišljenje je da je ovaj forum najkorisniji za obitelji,žene,muževe,koje imaju narkomana kraj sebe.Oni ovdje mogu dosta korisnih informacija dobit,iz prve ruke.
Mi junkoze,mi smo već i doktorirali našu bolest,najsmješnije mi je kad se pojavi post tipa:"Ljudi,pomagajte,10 godina se furam,kako i čime da se skinem,jeli bolji met. ili sub.?" Kao,šatro,ne znamo mi šta nama treba i fali,što se tiče fizičkog skidanja.A naučit živit bez droge,e to je već malo teže "za položit",često se ide i na popravni,neki doguraju i do večernje škole

Meni su svi isti,i koji se drogiraju,i koji se liječe,i koji apstiniraju,svi zaslužuju,da ih se jednako poštuje,ne osjećam se pozvanim da ikome solim pamet,tipa:"trebaš ovo ili ono",jer nikoga ovdje ni ne poznajem,za takve stvari,s osobom treba ipak stvorit neki odnos,prijateljski,drugarski...
Ja samo pišem o sebi,svojim greškama,padovima,pa ako nekome to čemu koristi,meni drago.
Moje liječenje,teče dosad "po planu",tj. polako ostvarujem ciljeve koje sam si zacrtao.
Liječio sam se,krizirao,više vremena nego što su se neki ovdje drogirali(ovo ne želim isticati,radi neke bahatosti),te upravo zbog tih bezbroj pokušaja,ovaj put sam se odlučio,s ljepšom polovicom,na dugotrajniju supstituciju,ne zbog krize,jer moji padovi nakon brzih detoxa,bi se dešavali,kad bi prošao fizičku krizu,fino se očistio,pa bi uslijedila ona poznata:"Aj,mogao bi samo jednom,nisam navučen,neće mi ništa bit".Zvuči poznato?
Metadonsko održavanje(doživotno),su mi nudili,5 ili 6 puta,nisam siguran.
Eto,ovo neka ti bude kao neko moje izvinjenje,jer,zaista,nemam ništa protiv tebe,te mi nije jasno,zašto sam ja tebi toliki "trn u oku".Zbog Subutexa?Pa da me vidiš na ulici,vjerujem da bi se okladio u 500eur,da ja nemam nikakve veze s drogom,a kamoli,da sam na terapiji.Terapiji,koja uz tjedne razgovore s jednom prekrasnom dr. za ovisnosti,polako kod mene i moje drage daje rezultate,oni koji nas znaju osobno,ne mogu se načudit,da smo i ovoliko postigli,poznavajući nas otprije.
Pozdrav i sve najbolje.
Wudd,hajmo i mi na ovaj sub,vidis da je na njemu sve super!
Sagi,hajd ti radi tih roditelja i muzeva-zena ne srendaj i ne pricaj gluposti kako se ti lijecis,vec fino idi i trazi sebi spas.Ako izgledas na ulici ko na avataru,vala ja te ne bih fulio ni sa sto metara,zato nemoj ni to vise da se lazes.I napisi brate sta si sve uzimao u tih osam godina,jer ti nisi tako bio cist,pa pao.To znamo ja i ti,ali hajd sad i ljudima ovdje fino pojasni sta znaci za tebe cist.Jer kod tebe je to relativan pojam,kao i uostalom sve drugo.Osim da je subotex cudotvorni lijek,od kojega je sve u tako divnim bojama. I nemoj da lazes!:D

Sagi,hajd ti radi tih roditelja i muzeva-zena ne srendaj i ne pricaj gluposti kako se ti lijecis,vec fino idi i trazi sebi spas.Ako izgledas na ulici ko na avataru,vala ja te ne bih fulio ni sa sto metara,zato nemoj ni to vise da se lazes.I napisi brate sta si sve uzimao u tih osam godina,jer ti nisi tako bio cist,pa pao.To znamo ja i ti,ali hajd sad i ljudima ovdje fino pojasni sta znaci za tebe cist.Jer kod tebe je to relativan pojam,kao i uostalom sve drugo.Osim da je subotex cudotvorni lijek,od kojega je sve u tako divnim bojama. I nemoj da lazes!:D
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
- Sagitarius
Ti si stvarno idiot,totalni.
Al' baš ono,"do koske".
Ajde,molim te,liječi te usrane frustracije i komplekse negdje drugdje.
Eto,ja bih se okladio u 500eur,da je jedni razlog zbog kojeg si čist (iako sumnjam u to,jer onako odoka,imaš onu tipičnu alkoholičarksu agresivnu spiku),je da bi se imao s nečim busat u prsa,jer ti jedino tako možeš da umišljaš da si "netko i nešto".Čista patetika.
Šta si ti to uspio u životu,pa ovako bahato serendaš? Otišao na 10 AN sastanaka?
Radiš li,imaš djevojku,sređen život,živiš sam,plaćaš svoje račune sam?
Ja ovdje palamudim po cijele dane,jer ne mogu radit,sad kad počnem,uz selidbu,vjenčanje,i još milion stvari za obavit,neću možda pola sata vremena za net imat.
Baš si ka ćimavica,što bi u nas rekli,naporan.
Al' baš ono,"do koske".
Ajde,molim te,liječi te usrane frustracije i komplekse negdje drugdje.
Eto,ja bih se okladio u 500eur,da je jedni razlog zbog kojeg si čist (iako sumnjam u to,jer onako odoka,imaš onu tipičnu alkoholičarksu agresivnu spiku),je da bi se imao s nečim busat u prsa,jer ti jedino tako možeš da umišljaš da si "netko i nešto".Čista patetika.
Šta si ti to uspio u životu,pa ovako bahato serendaš? Otišao na 10 AN sastanaka?
Radiš li,imaš djevojku,sređen život,živiš sam,plaćaš svoje račune sam?
Ja ovdje palamudim po cijele dane,jer ne mogu radit,sad kad počnem,uz selidbu,vjenčanje,i još milion stvari za obavit,neću možda pola sata vremena za net imat.
Baš si ka ćimavica,što bi u nas rekli,naporan.
Kad vec spomenu alkohol,jesi li pio kada si to bio cist?I ja cekam da idem na posao,brate pise ti o meni sve u mojoj prici.
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Ma sto mi se izvinjavas sagitariuse?Nisam se obratio iskljucivo tebi,malim djelom samo.Obracao sam se uglavnom sebi.Nemislim da si budala,nisi mi trn u oku.Mojim ocima smeta samo trnje iznutra.
Last edited by vudd on Mon Jan 17, 2011 8:45 pm, edited 2 times in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
-
jao ana kakva podrska sa tvoje strane.