Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Ma, draga Sonja, svako skoro svakodnevno menja raspolozenje, pa zar to nije tipicno za sve nas, NE BRINI, nisi nista pogresno rekla, ovde nema pogresno, ovde svako ima pravo na svoje misljenje, a po mom vidjenju tvoje je OK!
Ljub ipoz, Bakuta
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Baba Naca wrote:Ma, draga Sonja, svako skoro svakodnevno menja raspolozenje, pa zar to nije tipicno za sve nas, NE BRINI, nisi nista pogresno rekla, ovde nema pogresno, ovde svako ima pravo na svoje misljenje, a po mom vidjenju tvoje je OK!
Ljub ipoz, Bakuta
uf, hvala bash mi je neshto jutros bilo potrebno da me neko cmoki za dobro jutro, HVALA!!!
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
Mozda bi ti koristilo da procitas svoj topic od pocetka
vec Nadin...mislim, bez trunke ironije da bi joj koristilo da procita svoju pricu, koju je sama pisala od prvog slova...tako bi mogla da uporedi svoje stavove i stanje vremenski ne tako davno, sa sadasnjim, a od toga nema boljeg saveta..
A ti Sonja RESPECT! ...ima vise od godinu dana kada sam iz tvojih postova koristila neke linkove za samoedukaciju i cini se da stojis cvrsto:)
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
SVAKA CAST SONJA,DOBRA SI NEMA STA...moze jedno licno pitanje,ako nisam suvise indiskretan?sto drzis tu sliku na avataru?toliko...respect?hmm...svidja mi se ovo...respect
narcohimno wrote:SVAKA CAST SONJA,DOBRA SI NEMA STA...moze jedno licno pitanje,ako nisam suvise indiskretan?sto drzis tu sliku na avataru?toliko...respect?hmm...svidja mi se ovo...respect
Meni isto ova slika.... nekako..... brrrrrrrr , a ti mi se činiš kao totalno drugačija osoba!
Nego Nadin, disi nam ti, kako si?
Šaljem ti cmokić! PDT_Love_18
...dobro sam,malo odsutna...probudila sam se nikakva,ali dok mogu spavati do 10h znači baš sam dobro....ne ustajem u 5 da bi razradila neke situacije...jesam umorna ali nisam navučena...znači mogu stati sada ako želim...odmah...nije ovo potreba kako bi mogla funkcionirati,već neznam ni ja što...ali nije potreba...to je dobro...znači i ja sam dobro...
znači mogu stati sada ako želim...odmah...nije ovo potreba kako bi mogla funkcionirati,već neznam ni ja što...ali nije potreba...to je dobro...znači i ja sam dobro...
Nadin Draga ,
zvucis kao da si na samom pocetku "narkomanske karijere"......
A koji je odgovor na pitanje zasto ne stanes sada ako je moguce? ODMAH?