Za koga glasate?

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

vudd

Re: Za koga glasate?

Post by vudd »

Pa nista...motke u ruke i na ulicu,pred skupstinu,u butike i po nike patike.Malo akcije i nade,dok ne dodje sledeca ekipa

sa interesovanjem sam gledao kako nas jebu ovi nasi u Bosni...Takav smo mi narod jebi ga...
Dok jebu- dobro je.Kad ne jebu-mi strajkujemo :)
Al' dobro je....sad je redaljka
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
selma

Post by selma »

a ionako su svi isti vise manje;
davno sam prestala da glasam jer ne znam sta moze da promjeni moj glas...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kkRQTGDbL74[/youtube]
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
yasujirozu

Post by yasujirozu »

dovoljno sam dugo medj' vama tak da - izmedju kostunice&tome&velje i, na drugoj strani tadica, je pacifik razlika..

a da su lopine svi, razumije se.
winston85

Post by winston85 »

selma wrote:davno sam prestala da glasam jer ne znam sta moze da promjeni moj glas...
može, može...i te kako. Bitno je da glasaš, bez obzira za koga. Ako hoćeš da učestvuješ u menjanju vlasti bitno je da izađeš, taman listić bio ne važeći...
I dalje sam prokleti ovisnik. Zavisnost o internjetu, politici, manje-više alkoholu... grrr
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
selma

Post by selma »

ma znam...a sta cu kad mi nema niko simpatičan :D
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
zeleni

Post by zeleni »

yasujirozu wrote:dovoljno sam dugo medj' vama tak da - izmedju kostunice&tome&velje i, na drugoj strani tadica, je pacifik razlika..

a da su lopine svi, razumije se.
pa kako je...? mislim dovoljno dugo medj` nama? jebote, koji si ti prevarant.

ako su lopine svi, a kakva je, izvinjavam se, razlika? zastava pod kojom se krade? politicki program koji je pokrice za lopovluk? sta?
ono sto tadica razlikuje od te ekipe jeste sto je otisao u hrvatsku. to je jedna od retkih dobrih stvari koje je uradio i to jeste razlika, al bas da je pacifik...
Ako nam neko dodje glave, to ce biti mangupi u nasim redovima
winston85

Post by winston85 »

jbt, dobiću čir na čeludcu od ovih crvenih... :shock: Večeras sam gledao utisak nedelje b92, ajme onog Bajatovića...buzdovanom po glavi samo...
zeleni

Post by zeleni »

winston85 wrote:jbt, dobiću čir na čeludcu od ovih crvenih... :shock: Večeras sam gledao utisak nedelje b92, ajme onog Bajatovića...buzdovanom po glavi samo...
jesi vid`o bajatovica? mi samo matematiku... jebote! al, pazi, bar je posteno to sto je rekao. lakse mi to dodje nego ono - mi kao branitelji interesa srpskog naroda govorimo u ime naroda... :?

p.s.
nisu crveni. sps mislim. nemaju veze oni sa tim.
winston85

Post by winston85 »

Jel tebe nije nervirao :) ja morao prebacivati s'vremena na vreme... nego, nervira me ta njegova retorika, ladno lik javno sere kako se loše živi, nema posla, privatizacije loše odrađene...pa sjaši idiote već jednom...priznaj da si nesposoban i marš tamo odakle si došo. A kopira trenutno najglupljeg čoveka u Srbiji, Dačića... Kakav luzer.
I socijalisti su crveni...
zeleni

Post by zeleni »

winston85 wrote: nervira me ta njegova retorika, ladno lik javno sere kako se loše živi, nema posla, privatizacije loše odrađene...pa sjaši idiote već jednom...priznaj da si nesposoban i marš tamo odakle si došo. A kopira trenutno najglupljeg čoveka u Srbiji, Dačića...
da, i meni je bilo neverovatno da neko moze to da izgovori a da je na vlasti. kao, ma nemam ja pojma otkud takvo stanje... govna.
a jesi izvalio da lici na dacica? isto se sisaju. na opasno. tako je i dacic svojevremeno furao istu zurku kao sloba... pa se osisao kad su ovog liferovali za hag. stvorio covek novi imidz. ma, muka mi je od njih. muka mi je od svih.
Post Reply