Znate kako, skoro nikada u zivotu se nisam bavila sobom ovoliko kao za ovih mesec i kusuric dana.
Ako osoba samo pronadje NACIN (sto je u mom slucaju - zahvaljujuci Vama AAmeetings in Belgrade) da pomogne sebi onda JE TO, TO!!!
Naravno da ta osoba PRVO MORA DA UKAPIRA DA JE U G... sto se tice uzimanja i da POZELI da iz tih g... izadje, jel?
E pa ja sam znala vec dugo da sam u samom glibu svih glibova i mulja, ali nisam zaista znala kako da se toga resim ni kome da se obratim.
Sada mi drustvo AA i NA dodje kao tzv. melem za rane i ja ih se drzim kao davljenik za slamku i VERUJEM U 12 KORAKA i jeste tesko, ali ZELIM da uspem.
Malo mi je bilo cudno na ovom NASEM forumu, citajuci "prepucavanje"( uslovno receno), oko toga KOJA JE KOMUNA BOLJA ili KOJA JE METODA BOLJA, neki cak i ismeju neku komunu ili 12 koraka....etc
Ljudi , moje je misljenje DA JE SVAKA KOMUNA ILI METODA NAJBOLJA ONOME KO JU JE NASAO I TU SE SNASAO, vazno je biti trezan i cist.
Nema tu mnogo umetnosti da me razumete, "moj" NOVI ZIVOT je za mene samo u AA, zasto? Zato sto sam ga tamo nasla, a ne negde drugde!!!
Za mene su 12 koraka DANAS SVETINJA i dacu sve od sebe da radim po njima najbolje sto umem, jer drugo ne znam
i ne zelim zaista da ih "RAZMATRAM" jesu li dobri, nisu li dobri, neko mudriji od mene ih je sa licnim iskustvom oformio i USPEO!!
OK, ljubim Vas sve i DANAS NE PIJEM, pozzz