b@Ta maRe, prljavi punker se naroljao poprilično noćas. Čak se i uradio popersom sa nekom klinčadijom. Rekoh sebi: Što da ne, kao tinejdžera me je to njesra radilo po minut, što da ne i sada... Među dečurlijom je bio i neki klinac koji zna mog kuma koji je na lečenju...
Pitam ja njega za kuma, kad klinac kao iz topa odgoara: - Kako da ne znam, od njega sam završavao vutru (inače, moj kum nikad nije valjao vutru).
Opet ja pitam, ali sa pričom da lik ne valja gras.
Kaže mali: - Pa, znaš, nisam ja završavao od njega, nego preko njega!
Opet ja: - Ali on nikad nije to radio, a i kum mi je!
Na to će klinja: - Pa znaš, ne znam ja njega lično, ali sam čuo za njega!
U međuvremenu čuh ja i za sebe, kako sam „smrdljivi“ đanki i sl...
Dok sam objasnio klincu ko sam, njegov drugar mi je već ispričao kako ne sme da uzme esid, jer mu se drugar navukao na isti (?!). Uzalud sam pokušavao da mu objasnim da je to droga na koju ne raste tolerancja i da nije adiktivna, a mali mi je već „objasnio“ kako je kroz njegove ruke prošlo milion džokova i da mu ne pričam najveće gluposti koje je čuo u životu...
Na kraju ga je ortak oterao iz našeg kruga, sa željom da isti klinac ne jede govna kako ga ovaj ne bi polomio. Ovaj se sklonio, a moj kum umro od smeha kad je čuo da je valjao vutru klincu za koga prvi put čuje.
Da se i ja nasmejem od muke, HE HE!
bad luck ili bedak?
Moderator: sanela
He,he, narkomanske price....Cega se sve covek naslusa, od ovakvih koje su manje vise smesne, do teskih gluposti kakvu sam ja recimo skoro cuo, a potice iz kruga ljudi koji se jos uvek rade, a sada imaju neki svoj forum..."Proverena" informacija je bila da smo Teodora i ja, u stvari, u braku...
Sto si ti rekao, mogu samo da se nasmejem od muke... :vom:
Sto si ti rekao, mogu samo da se nasmejem od muke... :vom:
Raskorak je malo odlepio zadnjih dana. Počelo je u nedelju. Prvo sam se opio sa dva ortaka, a posle upali na neku svadbu u jednom hotelu (naravno predveče, kada su i gosti bili pjani). Svadba – ludilo! Seljana, ali pozitivna
Gomila pečenja i skupih pića i pičića
Posle toga sam otišao kod ortaka na „after party“.
I tako... Uglavnom, i narednu noć sam bio kod ortaka gde smo nastavili da cirkamo i varimo. I danas je scenario bio sličan, s tom razlikom što sam se sa prvim mrakom vratio kući.
Sad? Slušam neke domaće demo bendove i buljim u kutiju. Pasijans mi nešto ide od ruke noćas.
pozZ

I tako... Uglavnom, i narednu noć sam bio kod ortaka gde smo nastavili da cirkamo i varimo. I danas je scenario bio sličan, s tom razlikom što sam se sa prvim mrakom vratio kući.
Sad? Slušam neke domaće demo bendove i buljim u kutiju. Pasijans mi nešto ide od ruke noćas.
pozZ
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
RASKORAK,prewishe si inteligentan,inspiratiwan..ne bitan je izgled...nemoj da uprpastish swe owo ,please.zawrshi knjizewonost( nije teshko)
i pusti mashti na wolji..pocni da piskaras,mnogo,mnogo si talentwowan i imash potencijala.to treba da ti bude prioritet i odma se jedna zawisnost-rijeshi drugom...ali mnooogo kwalitetnjom
puno puno puno puno puno MA MASU POZDRAWA IZ B A RA!
PS.preprawila sm,sooryyy
i pusti mashti na wolji..pocni da piskaras,mnogo,mnogo si talentwowan i imash potencijala.to treba da ti bude prioritet i odma se jedna zawisnost-rijeshi drugom...ali mnooogo kwalitetnjom

puno puno puno puno puno MA MASU POZDRAWA IZ B A RA!
PS.preprawila sm,sooryyy
Last edited by rajouno on Thu Sep 20, 2007 4:10 am, edited 2 times in total.
PER ASPERA AD ASTRA...
pa na tebe sa mislila misteriozni chowjeche..zar sumnjash da ne mislim na tebe..eto sorry,dopisiwala sam se u isto wrijeme sa obojicom pa pobrkah,s obzirom da nisam spawala 2 dana...i dalje sam budna...prija mi owa misteriozna tishina,wolim notj........sada je tachno 04-10h...i misli da cu i dalje ostati budna,owo je jedino wrijeme kad mogu da wam se poswetim..ispit odlozen za 5 dana,tako da sam se ispa;lila ,putowala sam 26h....eh
PER ASPERA AD ASTRA...