Ovo vrijeme je katastrofa, najblaže rečeno... danas sam cijeli dan prespavala, ali bukvalno. Ustajala da jedem samo Ustala sam oko tri poslije podne...
Odoh sad nešto raduckati...
Lijepi vikendić
Navuk'o sam se na forum.Sta cu sad jadan nebio?
Zajebacu ovisnost.Pojavicu se pod drugim nickom i ...Ma ne!polupacu komp...mozda i necu.Neznam...ustvari,mozda....
vukodlak...u meni...jebem li ga....kako mrzim toooo.....ko sugava macka se osecam....mrnjauuuuuuSrrrrrrrrr......
ne znam koji mi je qrac.....danas znaci propao dan....a necu da gutam lekove...mada trebao sam jedan xanax....budala...sada je vec kasno....prezivecu....nocas ima da spavam ko beellaaa lalaaa...
...nakrkao sam se za Bozic mozda zato...ne mozda nego garant....zgaravica...cepa...bljakk.....fujj.......ranisan...me malo spasio...ali i dalje...a sada sam se latio JafoRiDze.....(one napolitanke od Jaffe~nove~preterane su)....navukao sam se....zesce....i na Coko-biskvit od Swisliona...mmmmmmm....kako je to finoooo/nisu stedeli cokoladu....& naravno cokosmoki.....to je vrh ali s toga se polako skidam i navlacim se na JafforiDZuuuu......
Samo da se prijavim i pozdravim. Drhti mi mozak, te ne mogu ništa pametno reći, osim da je vreme da se dobro naspavam.
Da imam snage, pobegla bih kući vrišteći. Pauza.
anfakabl wrote:Samo da se prijavim i pozdravim. Drhti mi mozak, te ne mogu ništa pametno reći, osim da je vreme da se dobro naspavam.
Da imam snage, pobegla bih kući vrišteći. Pauza.