Slike
Moderator: sanela
- pepeljuga84
Re: Slike
Neke novije sličice...
- Attachments
-
- Raskorak&Pepeljuga
- Copy of IMG_0242.jpg (81.09 KiB) Viewed 2421 times
-
- Pepeljuga
- Copy of IMG_0228.jpg (65.98 KiB) Viewed 2418 times
-
- I opet Pepeljuga
- Copy of IMG_0219.jpg (61.31 KiB) Viewed 2412 times
-
- Opet ja heheh:)
- Copy of IMG_0216.jpg (68.03 KiB) Viewed 2410 times
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Ove slike su drasticno bolje od svih do sad vidjenih ( ako ne racunamo period njenog detinjstva
)
P. S. nemoj da stavljas tu belu senku ispod okica cini te otecenom,pogledaj razliku u slikama recimo prva slika naspram ove tri...

P. S. nemoj da stavljas tu belu senku ispod okica cini te otecenom,pogledaj razliku u slikama recimo prva slika naspram ove tri...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
- pepeljuga84
Pa ugojila sam se fazon 100 kilaAnAna_mo wrote:Covjece,sad sam na tvojoj ispovijesti vidjela neke tvoje slike sa deckom otprije 3 godine.Koja razlika!!!

Možda spava sa očima iznad svakog zla,
pepwljugo
jeste da si se udebljala ali makar zdravo izgledas, normalno djelujes. pretpostavljam da te kile ubijaju u pojam ali ne bi trebale jer je to i noramalna reakcija tijela. ono sad konacno normalno i zdravo funkcionira, kako kazu preporodilo se od svih onih silnih otrova od ranije. a, i ta tezina ce doci na svoje, neces vise biti onako mrsava ko na dopu ali tko bi to uostalom, nego ces vratiti neku normalnu zdravu tezinu optimalnu tebi.
jeste da si se udebljala ali makar zdravo izgledas, normalno djelujes. pretpostavljam da te kile ubijaju u pojam ali ne bi trebale jer je to i noramalna reakcija tijela. ono sad konacno normalno i zdravo funkcionira, kako kazu preporodilo se od svih onih silnih otrova od ranije. a, i ta tezina ce doci na svoje, neces vise biti onako mrsava ko na dopu ali tko bi to uostalom, nego ces vratiti neku normalnu zdravu tezinu optimalnu tebi.
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Ma kako si bona ti?sunrise wrote:pepwljugo

Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
sranje vam je sva ta droga!
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
Nije lose,pise na onim ispovjestima ili kako vec.Jesil prestala piti sub?
Maca pliva,leti mrav...
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,
a pas laje av,av,av...
paprika sam jeo roga,