Zivotinjsko carstvo

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

ziki

Re: Zivotinjsko carstvo

Post by ziki »

nepopravljiv wrote:ziljavi odnosno ziki piki,axaxaxaxa :D neznam ti ja za tebe ali... :D xaxaxaxa...ajde u kombi vucaj se.
Molim ? Jel ima neko ko moze da mi prevede ovo, decko je hteo nesto da kaze ali izgleda nije sposoban, nesto ziki.. piki.. vucaj se.. hahahaha...kombi..
Odakle si ti rodjace koji si razred ? Ciji si ?
...
Param-parcad

Post by Param-parcad »

"vuca se" po crnogorskom ti znaci da se nosis u tri pizde materine...cini mi se,ispravite me ako gresim :lol:
demijan

Post by demijan »

citam u novinama pre neki dan 60% krivicnih dela su dela koja cine narkomani.Pitam se samo kuda ide ovaj svet...Stalno slusam na vestima borba protiv narkomafije dilera koji prodaju drogu deci blabla...nije nego...svako ko je iole upucen u to zna da je i policija debelo ukljucena u mnoge stvari oko toga...ako nista drugo daju informacije igracima...i onda pohapse gomilu sitnih,bednih narkomana osude ih na milion godina robije naprave statistiku i kao eto rade nesto...
Nocas nisam mogao nesto da spavam izadjem da prosetam i u dva nocu vidim klinca od 10,12 godina da povraca u ulazu...ej covece dete...dete koje je izmuceno i najstrasnije napaceno...znam mu matorog,djukela ga od 5 godine tera da krade ali bukvalno tera...sta reci...nije ni cudo sto je mali uzeo tako rano...
i onda ce jednog dana da dobije 5 ili 10 godina za gomilu glupih bezveznih dela i napravice statistiku od njega...strasno kuda ide ovaj svet...Samo me zanima koji klinac imamo onoliko socijalnih sluzbenika i sluzbenica i za koji grac oni primaju platu...
Sve dok si mek, drugima će biti ugodno gaziti po tebi...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
sanela

Post by sanela »

demijan wrote:trasno kuda ide ovaj svet...Samo me zanima koji klinac imamo onoliko socijalnih sluzbenika i sluzbenica i za koji grac oni primaju platu...
A šta misliš šta oni mogu po zakonu uraditi s tim malim?
Šta misliš koliko ima institucija u koje ga mogu smjestiti? Ko će raditi s njim?
Mi u Sarajevu imamo Dnevni centar za djecu koja se bave prosjačenjem i to je funkcionisalo dok su stranci finansirali, sad su prestali i hoće da zatvore Centar. Neće država da ih finansira, a nema se gdje s tom djecom.
Ne možeš kriviti socijalne radnike kad njihov posao zavisi od države, odnosno resursa koje im država obezbijedi.

Naravno, kao i u svakom poslu, ima ljudi koji su zalutali i koji mrze sebe i cijeli svijet. Ali, ljudi koji stvarno nešto žele napraviti imaju brdo problema s kojima se suočavaju svaki dan. Toliko ljudi dnevno dođe u Centar za socijalni rad da dobiju pare po bilo kojem osnovu da bi socijalni radnici mogli hodati okolo i tražiti ljude kojima treba pomoć.

Nemamo mi sistema ni države koja brine o socijalnoj sigurnosti svojih građana.
demijan

Post by demijan »

Kod nas su vecina ljudi koji rade u socijalnim sluzbama zalutali na to radno mesto.U stvari nisu zalutali nego su se zaposlili tu da bi sedeli i samo ispijali kafe po ceo dan.na jedno potrebno radno mesto rade ih po dvoje ali barem da rade nego otaljavaju samo.Zavrsavaju papire ko im donese i to a kada treba da izadju negde i pomognu nekom boli ih uvo to je suvise komplikovano...
Najgore je to sto primaju platu od drzave za to ali eto zavrsili su karijeru samim tim sto su se zaposlili tu i mogu da na miru cekaju penziju...Cast izuzecima ali dobrih 80 % ima takvo razmisljanje.
Moja jedna prijateljica se zaposlila u socijalnoj sluzbi a niti ima skolu za to niti sposobnosti da stvarno nekom pomogne jedini kvalitet joj je sto joj je muz politicki angazovan i ima veze i eto ubacio je tu da radi da ima gde ujutro da ide i kao ona nesto radi...
E to mene nervira.Sto i ljudi koji bi se mozda i borili i izasli nekom u susret ne mogu da dodju do izrazaja niti da se zaposle zato sto su kfalifikovani,sposobni i zele to da rade upravo zbog takvih koji imaju gomilu familije koju treba da udome negde da kao rade nesto...

Citat:"Ptica se probija iz jajeta. Jaje je svet. Ko zeli da se rodi, mora razoriti svet.
demijan

Post by demijan »

Dobro mozda malo i preterujem jer sam bas vise ogorcen i na drzavu i na politicare i bumbare kojima je jedini cilj da sednu u fotelje uzmu debele i masne dnevnice a za obican narod ih boli uvo.Vazda bilo i vazda ce i biti znam ali krivo mi vise...
A narod se svadja izmedju sebe te ovaj je bolji te onaj je bolji a oni svi isti.lazu i mazu...i onda kao napadnu malo kriminal i narkomane i mafije a suntav narod nezna da su najgori krimosi oni skolovani sa kravatama...

demijan

Post by demijan »

Vise mi na nos izasla i obecanja i svi politicari do jednog...Ceo zivot izigravam topovsko meso i nesto kao slusam jer jelte tako mora i onda ti kao uliju neku nadu u bolje sutra i to i ono ista gov..
tacno cu sada u ovim godinama da postanem anarhista...koj ce mi grac drzava kada kao da je nemam...
najbolje da se vratimo u vreme kada je ljudsko drustvo bilo podeljeno na horde i klanove ali su barem brinuli jedni o drugima u okviru svoje grupe a ne ovo ladno mozes da crknes nasred ulice i niko te ne vidi...
E bas bih voleo da sada izbije treci svetski rat pa da se lepo poubijamo i ono sto ostane ako neko i preostane pocne sve iz pocetka...Jedva cekam ovaj 22 decembar ove godine sto kao najavljuju kraj starog i pocetak novog poretka...
Lupam i ja ko maksim po diviziji ali novine vise necu da kupujem niti da slusam vesti ali sada da mi da neko mogucnost da pritisnem dugme ili da uzmem neku nuklearnu bombu da se raznesem ali da raznesem samo bumbare bez razmisljanja cap gotovo...

demijan

Post by demijan »

Eto covece...pljujem drzavu i saznam da ipak ima ljudi koji rade svoj posao...Ovog malog odveli radnici socijalne sluzbe a tatu ce mu verovatno uhapsiti...prijavio neko i eto...ipak ima nade...necu jos da se samoubijem sa atomskom bombom :-D

demijan

Post by demijan »

e jesam mozda ispao pizda oko toga ali mrzim kada se tako deca iskoriscavaju pa lepo molim ima nadleznih koje ako poguras reaguju pa makar preko veze pa posle neka se vrati da ispija kafu...Ako ne mogu da spasim svet mogu da probam barem koliko toliko jednoj osobi da pomognem...Koji klinac i imam toliko poznanika sto rade i primaju platu na drzavnim jaslama...neka rade nesto za promenu...e sada sam bas pravo zadovoljan...

nepopravljiv

Post by nepopravljiv »

svudje ti je to u svaku drzavu bivse sfrj.nezna se ko pije ko placa korupcija do bola.kolko je samo boca viskija i kuverti sa parama dato ovim mojim doktorima te ortopedu te plasticnom hirurgu pa fizioterapeutu bolnickom pa proteticaru privremena proteza koju sam trebao da dobijem djabe preko socijalnog ja sam morao malo da podmazem paricama ako im ne das jos bi sa raspalom nogom ja lezao u krevet i cekao.a sto ocekivati da drzava nesto promjeni,pare obrcu dje burgija nece.ja prvi da me puste i dadnu mi fotelju i neko dobro radno mjesto dje se radi sa parama ja prvi bi krao.i tako ce biti situacija narednih ko zna kolko godina dako nam djeca docekaju bolje vrijeme.za sad smo nafrkli.
Post Reply