OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
Moderator: sanela
- Param-parcad
Re: OPET JA SVIRAM KOZNU FRULU...
drina je jos uvek hladna ali ce uskoro sezona pa eto prilike da prosetam bicepse i tricepse...apstiniram jos uvek ali me hvata smor jer se stvari u mom zivotu ne desavaju brzinom koju sam zamislio...nego kad smo kod drine,podjem vam ja neki dan na pecanje kad ugledah pored puta mak u punoj svojoj velicini i sjaju i debelim zadriglim caurama i pomislim...je+m ti boze majku,pa dokle ces me je+ati???a pre toga nisam niti probao caj niti video mak(osim na slikama)...nisam ga odbrao jer po drini je prepuno pogranicne policije a ne zato sto sam karakter,da se ne lazemo...a mozda to i nije pravi mak jer ovaj ima ljubicaste cvetove a na slikama sam vidjao samo bele i roze...ma...i tako jedem govna i sviram kurcu u sustini,slabo se tu sta promenilo.aj uzdravlje
Param,
dok setas i jacas svoje bicepse i tricepse, probaj raditi na jacanju volje, da te neki tamo mak, za koji nisi ni siguran da je zaista mak, ne zeza u zivotu. Ti si jak i pokusavas , kao neki Rambo sam protiv svih...uvazi i misljenja drugih, posebno strucnjaka, nemoj se zavaravati da ti sve znas...Sporo ide, ali IDE...Momak, znas da ti ovo sve dobronamjeno pisem i da ti zelim da uspijes, samo se bojim da mnogo snage trosis tako sam..Ma, bitno je da se boris i da imas volju...Sretno
dok setas i jacas svoje bicepse i tricepse, probaj raditi na jacanju volje, da te neki tamo mak, za koji nisi ni siguran da je zaista mak, ne zeza u zivotu. Ti si jak i pokusavas , kao neki Rambo sam protiv svih...uvazi i misljenja drugih, posebno strucnjaka, nemoj se zavaravati da ti sve znas...Sporo ide, ali IDE...Momak, znas da ti ovo sve dobronamjeno pisem i da ti zelim da uspijes, samo se bojim da mnogo snage trosis tako sam..Ma, bitno je da se boris i da imas volju...Sretno
- Param-parcad
evo da vas pozdravim i ispricam kako mi ide,ako to nekog uopste i zanima...poceo sam da radim i moglo bi se reci da mi zivot poprima poprima neki smisao.nasao sam devojku i super mi je sa njom.sinoc sam izasao u grad sa njom i bio prrilicno opijen sto alkoholom,sto njenom lepotom.prisao je neki lik koji je u najmanju ruku jadan i pozdravio se sa svima pa je i mene zakacio.nije tesko izvaliti da je pajder jer osim sto nema ni pedeset kila i sto je utackan bio,poceo je da prica o svim gudrama ovog i onog sveta,prvenstveno o zutom...u jednom moment je izvadio iz dzepa parce heda i kesicu dopa uz izjjavu kako nigde ne ide "nenaoruzan"...verovali ili ne meni je time izazvao samo jos vece zaljenje.rekao sam mu da to skloni da ga neko ne vidi i da se udalji sa mog stola.kada vidim tako sjebanog coveka tek mi se onda stvori jos vece gadjenje i hvala bogu da je tako.vece sam nastavio sa svojom lepojkom i cini mi se da mi od dopa nikada nije bilo tako lepo...samo da potraje.
p.s. iskoristio bi priliku da se zahvalim najvise mansonu,bivsem clanu ovog foruma jer su njegove reci imale najvise uticaja na mene da ne gubim volju i nadu.izdvojio bih jednu njegovu recenicu"samo se ti odrzi cistim i"ja"ti obecavam da ce se sve odvvijati u zivotu u tvoju korist"...i bio je u pravu.i ostalima se zahvaljujem na podrsci...sve vas voli vas paramparcad...pa i matoru i dzangrizavu dzukelu vuda.
p.s. iskoristio bi priliku da se zahvalim najvise mansonu,bivsem clanu ovog foruma jer su njegove reci imale najvise uticaja na mene da ne gubim volju i nadu.izdvojio bih jednu njegovu recenicu"samo se ti odrzi cistim i"ja"ti obecavam da ce se sve odvvijati u zivotu u tvoju korist"...i bio je u pravu.i ostalima se zahvaljujem na podrsci...sve vas voli vas paramparcad...pa i matoru i dzangrizavu dzukelu vuda.

- Djomlanija
ne zanima da ti odma kazemParam-parcad wrote:da vas pozdravim i ispricam kako mi ide,ako to nekog uopste i zanima
misim stvarno nemoj da se lazemo,ej da,hteo sam da te pitam hoces da dodjem malo da te isamaram,zato sto mnogo seres brate i zato sto licis na pavijana,babuncino jednaParam-parcad wrote:da mi od dopa nikada nije bilo tako lepo

Ima nas koje zanima i koji navijamo za tebe Param, a na sve ono sto si napisao-nemam komentar, osim: "Bravo momce!" =D>Param-parcad wrote:i ispricam kako mi ide,ako to nekog uopste i zanima...
- Djomlanija
Salim se klara,nemoj da se lispa,Param jeste pavijan
al mi je prijatelj,brat i bratjela,malo nam je zajebancija neobicna i to je to,naravno da mi je drago zbog mufljuza.

Znam da ste prijatelji i kao braca i sl. Djomla, ali ionako sam htjela Parama da podrzim, pa sam reagovala, a tvoj se komentar uklopio...Pozdrav
PS-OK, priznam da si me malo strecno, pogotovu sa onim "to nikoga ne zanima...", tim prije sto vidim da se Param tesko otvara...bitno je da navijamo za isti tim, pa ko na koji nacin...
PS-OK, priznam da si me malo strecno, pogotovu sa onim "to nikoga ne zanima...", tim prije sto vidim da se Param tesko otvara...bitno je da navijamo za isti tim, pa ko na koji nacin...
- Param-parcad
hvala klaro na navijanju a ti babuncino kad ces prestati da budes ljubomoran na moj izgled,srecu,strejtovanje...?
imam neki cudan predosecaj da nece jos mnogo vode proteci dok se ne pojavim ovde ucveljen da kukam...suvise mi ovo deluje lepo da bi bilo istinito.

Koliko to samo sumanuto zvuči nama đankozama, da bude lepo, da se osećamo dobro, da nema problema. Uvek se, uvek, uvek nešto negde zasere pa nije baš lako poverovati da neće posle par lepih dana doći i pljusak mraka, istina je ipak da ne mora to da se dogodi.
Dobro se osećaš zato što dobro radiš, to je tvoje, tvoja nagrada za sve kako furaš u poslednje vreme, uzmi to, to je jebeno čudo, drži se za to i samo furaj dalje. Ne mora da krene na gore, zaslužujemo dobro samo nam je teško da u to poverujemo. Ako se ne budeš trudio da pogoršaš stvari najverovatnije da ih nećeš pogoršati. Samo furaj tako kako ti prija, uživaj malo, može ti se, dobro si, daj sebi fore, ide to sve.
Dobro se osećaš zato što dobro radiš, to je tvoje, tvoja nagrada za sve kako furaš u poslednje vreme, uzmi to, to je jebeno čudo, drži se za to i samo furaj dalje. Ne mora da krene na gore, zaslužujemo dobro samo nam je teško da u to poverujemo. Ako se ne budeš trudio da pogoršaš stvari najverovatnije da ih nećeš pogoršati. Samo furaj tako kako ti prija, uživaj malo, može ti se, dobro si, daj sebi fore, ide to sve.
Moon child