E aminokiselina je aminokiselina na svim jezicima.Dr Sagy.

Moderator: sanela
Hajd bas fino.Blago se tebi.saša-ex wrote:Pa mislim da jedini odgovor na to upravo odgovor koji sam ja pronasao...ima toga dosta na mojoj temi.MANS0N wrote:Ma kako nemas Sasa?saša-ex wrote:A ja vec dugo vise nemam taj osecaj, nekih 6-7 godina...
Meni valjaju,kojima ja valjam.meni drugi STVARNO valjaju takvi kakvi su!
no,no ignorante(ne znam bolji izraz od ovog talijanskog),aminokiselina ima mali milion vrsta,T. je pisao o onima iz jedne vrste oraha.E aminokiselina je aminokiselina na svim jezicima.Dr Sagy.
paramparcad wrote:MANS0N wrote:A i brate sto se tice ovih amino /kiselina daj uozbilji se malo.Ja to ,kao sto rekoh ,jedem,koristim ih da mi se brze regenerisu misici i tetive,to je obicni poluprotein i od njega me samo ne bole misici i to je to.Nista drugo.Eventualno da mi je poboljsao pamcenje,ali ne bih rekao,mada sam razmisljao o tome.Toga ima jako puno i u hrani,tako da ih ti vec uzimas.Ono amino /kiseline su...ma nije to sad neki cudotvorni lijek.]
i ja sam uzimao amino kiseline ali sam od toga brzo dobio suljeve pa sam morao odustati od njih...na stranu to sto su bile ogromne tableturine pa bih cesto imao onaj osecaj kao da sam progutao busen i on mi se nanomilimetarski spusta niz grlo...uzas.nakon toga sam probao surutku u prahu pa sam i od nje imao problem sto znaci da sam brzo odustao od preparata.i ja sam danas video u treningu spas.stalno picim sklekove,zgibove,propadanja,praznjenje na dzaku i kada sam ekstra raspolozen trcim par krugova oko sportskog centra(sto danas nije bio slucaj)...najvise sam radio sklekove(skroz uske za triceps,normalne za grudi i siroke za ledja malo)odma je nestao onaj osecaj u stomaku.otprilike da sam aktivan dva,tri puta nedeljno ali kako jesen prozima sve manje sam motivisan,moram priznati.kada sam se istusirao imao sam osecaj da sam preporodjen.stvarno mensone...ne secam se da sam nadrogiran imao takve trenutke.tacno ne bih menjao strejt zivot nikad vise(nadam se da ce ovaj lazni optimizam koji sirim potrajati.pozdrav.
P.S. znam za taj osecaj u vazduhu.tacno svaki period zivota ume da se oseti u mirisu vazduha ali sa jeseni se to bas ume pretvoriti u samaranje nostalgije po mojoj nosurdi
Evo,Yugo,"od srca" ti "čovjek" želi sve najboljeUglavnom,sta zelim reci,je da ces pasti.Sigurno.
Nije baš tako, ovi vaši Rusi rade radikalne stvari, izgleda, jel bio neko na onoj mašini?meki wrote:to je bio samo dobronameran savet da covek ako hoce da prestane sa uzimanjem, bi trebalo da obrati paznju i pokusa da radi na sebi. niko nije uspeo da samo naprasno prestane sa drogiranjem. oni koji su to postigli na neko duze znacajnije vreme radili su na sebi i na svom ponasanju.
HUG,