moj novi topic

Suovisnici su osobe koje su u bliskoj vezi sa ovisnikom i koje pate uz njih, bez obzira da li ovisnik priznaje da ima problem ili ne. Ovdje možete razmijeniti mišljenja o mehanizmima za nošenje sa problemima i tehnikama za pomoć Vama, a ne ovisnicima.

Moderators: sanela, Erineja

azraaa

Post by azraaa »

sinoc opet neke poruke i ja raskinem, al definitivno mu kazem da je kraj. i onda se on hladno pomiri s tim. ja nisam mogla da vjerujem da je tako reagovao. i jutros ga nazovem da mu velim da to ne moze tek tako da se odustane, bez borbe. onda smo se fakat dogovorili da necemo biti zajedno do zime i da se vidimo onda poslije nove godine, pa cemo vidjeti. a dotad neka radi testove. i skontala sam da cu mu poslati link foruma neka malo cita. ne znam kome ovo nije pomoglo.
PDT_Love_07
azraaa

Post by azraaa »

iako ja mislim da on nece ni ovaj dogovor ispostovati ali ja i dalje ne pristajem da se vidimo. ovo je vise postalo nenormalno. i ja sam...
PDT_Love_07
cokapeace

Post by cokapeace »

Ma, samo glavu gore! Doći će sve na svoje mesto-MORA!
bAR SE JA TAKO TEŠIM.
KISSIĆ od švrće i mene
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
azraaa

Post by azraaa »

hvala! kako ti j beba?
PDT_Love_07
cokapeace

Post by cokapeace »

pa,nije više beba...ima 3-i po...super smo ,hvala na pitanju...a kako je kod tebe?
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
STELAMARIS

Post by STELAMARIS »

Azra draga moja,

sve ce doci na svoje mjesto kao sto kaze Cokapece, ti ostani hrabra i ne popustaj u svojim stavovima. Radi njega, a ponajvise radi tebe.

Pozdrav....
Sto me ne ubi, ucini me jacim!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
azraaa

Post by azraaa »

napisala sam mu poruku da posjeti ovja forum...mozda i jeste, voljela bih da napise nesto....
PDT_Love_07
STELAMARIS

Post by STELAMARIS »

azraaa wrote:napisala sam mu poruku da posjeti ovja forum...mozda i jeste, voljela bih da napise nesto....
Dobro si uradila, moze da to bude korisno za njega, da iz ovih iskrenih i tuznih prica pronadje put prema zivotu bez droge. Da vidi i uvjeri se da je NARKOMANIJA IZLJECIVA BOLEST, kao sto Sasa-ex stalno ponavlja, a on je i svojim primjerom to i pokazao.

Bravo Sasa, nastavi tako, tvoja ce prica i tvoji odmjereni i uvjerljivi savjeti sigurno pomoci mnogima!

Azra, tebi saljem pozdrav, cuvaj se i budi hrabra i dosljedna svojim stavovima. Ja cvrsto vjerujem da ce sve biti dobro i za tvog momka i za tebe!
Sto me ne ubi, ucini me jacim!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
all I need!

Post by all I need! »

Ev i ja da nesto napisem, topic je stvarno posjecen, hvala na svim podrskama za moju Azru i mene, procitao sam svih 18 stranica, i mogu vam reci, da sam i iz toga nesto naucio, ali ima i gluposti brate dragi, da ti obrve otpadnu, u svakom slucaju hvala svima koji su odgovorali azru da me ne ostavlja jer, fakat je volim, i necu sad da pricam bajke ovdje, vrijeme ce pokazati da je se meni taj narkomanski zivot ogadio ko albancu burek... :twisted: pozdrav svima SULE
saša-ex

Post by saša-ex »

Samo je problem sto albanci prave najbolji burek... :D
Post Reply