Kulturno umjetnicko drustvo auto put bratstvo i nejedinstvo

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Akkasha Come Back

Re: Kulturno umjetnicko drustvo auto put bratstvo i nejedinstvo

Post by Akkasha Come Back »

licaninsasela wrote: Mon Apr 05, 2021 5:10 pm
Akkasha Come Back wrote: Mon Apr 05, 2021 4:56 pm Ja veze nisam imala šta se događa, iskreno, i ja sam se začudila kad se xxxana otvorila. Jeste gore pasivno-agresivno ponašanje nego agresivno, te manipulacije dovode do ludila.
Beži, xana, beži i od Srbije što dalje ako imaš mogućnost.
Imam drugaricu koja je otišla na crno u Austriju i tamo je čistačica, ima 39 godina i vrh je riba (ne znam zašto, ja tebe zamišljam od starta kao mnogo zgodnu i lepu devojku), briska prašinicu za 12€ po satu i boli je uvo, sad će 3 godine kako je tamo na "crno", od skoro ima dečka on će je oženiti zbog papira i happy end.
moj jedan od kumova je ozenio srpkinju koja mu je placala tu uslugu da ona moze raditi u njemackoj. od 5 do 10 iljada eura to kosta koliko kuzim, ja osobno to ne mogu napraviti jer sam jos formalno u braku ali cim budem slobodan a nadam se da cu sve okoncati oko ili iza nove godine nikada tako nesto ne bi napravio niti naplatio nekoj zeni papire. ali da cu pomoci nekome do koga mi je stalo hocu a cijena toga je prvo da ja budem na papiru slobodan. osobno, osobu koju ja zavolim i volim gledaj ju onako kaka je izuutra i izgled mi nikada nije bio vazan kao ni sada.volim ju onako kaka je sa svim svojom manama i vrlinama i briga me jel ima pet kila ili deset viska i hoce li ona to stesati jer je volim izunutra akasa. neznam kako da ti to objasnim. mozda sam ja retardiran sto tako gledam osobu koju volim a ne izgled. meni je izgled prolazna stvar a ono izunutra se nikada ne mijenja i ne moze ostariti
Kapiram, kapiram i to mi se mnogo sviđa kod tebe.
Nego, ova moja Ana (isto ime) u Austriji nema para da plati papire, ima da preživi i to je to, a nada se da će je dečko oženiti zbog papira, besplatno. I ja se nadam i želim joj sve najbolje, ali ja lično nisam htela na takav način otići i to baš onda kad mi je otac ovde divljao, zato jer mi je taj čovek rekao citiram "Ali moraćeš da ispunjavaš bračne dužnosti".
Druže, ja kurac nisam popušila nikome ni za piz dopa nego radije otmem mobitel, a ovaj očekuje da kleknem na kolena i otvorim usta i to kad se njemu hoće.
U biti iz istog razloga nisam u brak nikad ulazila, što bih imala seks, pa bolje zvanično kurva da budem, odem lepo u Amsterdam, tamo čak imaju i one fore gledanja kroz staklo pa ubaciš žeton, bez pipanja i dodira a fino se plaća, tako da stvarno ne vidim zašto bih ja blow Job za džabe bilo kome...

Izvinjavam se na odvratnim ali iskrenim stavovima.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Mon Apr 05, 2021 5:15 pm
StopBup wrote: Mon Apr 05, 2021 5:06 pm Polako sad, nemojte preterivati niti nagadjati, pustite je da sama kaze jos neke detalje ako hoce. Ne bih isao tako daleko, pa joj majku nazivao "manipulatorkom", jasno je da njihov odnos ne stima, ali meni se cini da nije to otislo toliko daleko, tipa manipulacije i pasivno-agrtesivno ponasanje, ne mogu da tvrdim nista, samo kazem.

Po ranijem Xxxaninom pisanju se lako moglo zakljuciti da ona nije jedino dete u kuci, jer je ranije pisala da je jedina ona problematicna u kuci, a da joj je porodica normalna. Kakve god da su nam porodice, za ono sta se nama desilo, krivi smo mi i nase nesnalazenje sa datim situacijama, pogresno postavljanje, inat, nepostovanje autoriteta, itd. Malo je verovatno, skoro nemoguce da je Xxxana od majke imala drugaciji tretman nego druga deca, mozda i jeste, ali tek nakon ulaska u problem.

Nezahvalno je o tome nagadjati. Pustite nju da kaze jos nesto, i onako se jedva raspisala malo. Eto kod mene, svi smo imali isti tretman naravno, a ja sam ispao najproblematicniji, i to je iskljucivo zbog moje prirode, mojih gresaka u glavi.
tebe bi stope molio da se ne mijesas u razgovor trenutno izmedu mene i akase a posebno ne zelim da se mijesas u razgovor koji ksana i ja vodimo. molio bi te da se ne mijesas jer ja ne zelim da sudjelujes u razgovoru izmedu ksane i mene pogoto jr sam ja nenormalan vocjek za tebe i pusti ksanu da prica sa nenormalnim covjekom koji tvrdi toliko daleko da kazem da je majka manipulatorica i molio bi te da se ne mijesas jos jednom. objasnio sam ti tza zub i to je najdalje di ti i ja mozemo ici. s tobom sam pokusao na miliju nacina pricati i uvijek sam ispao kreten i bolesnik od 45 46 47 godina. e sad ostavi toga bolesnika u glavu da prica sa ksanom onako kako ona i ja to zelimo. molio bi te jer sam ja narkomancina koji udara xanaxse ko bonbone pa ne znam sta pricam.
Sreca pa si ti mene stedeo dok si mi se obracao. :) No ko zna, mozda je i gotova retardirana komunikacija koju smo nas dvojica imali, hahah.

Da nisi promenio nastup kakav si imao, nastup kocijasa, drvosece, ne verujem da bi pocela da se udubljuje u to sto pises. Isto ljudi ne vole kad se puno pretpostavlja, bolje je pitati ono sto ne znas.

Nemoj mi zivota ti nista odgovarati ovde, ja vam necu kvariti konverzaciju. Samo sam se malo ubacio i izneo neko svoje misljenje i to je to.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

.
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 12:39 pm, edited 1 time in total.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Mon Apr 05, 2021 7:47 pm Lika dobro si prokuzio stvari i shvatio moju majku, ipak moram malo da razmislim
Drago mi je da si se umesala Akasa, ja tvoje misljenje rado procitam zato sto si siroka u glavi i nista ti nije strano
Radim takodje na mestu koje su mi moji nasli i gde sam napravila jedan problem, ali mi se progledalo kroz prste i ja sada treba to da cenim -ono, cuti, moglo je ...
I na lecenje sam naterana, tacnije, na Buprenorfin i trebao mi je taj dokaz o lecenju
Ima tu stvari, a ne mogu bas o svemu da detaljisem
Uglavnom, hocu da kazem da su neke okolnosti u mom zivotu nametnute i isforsirane, odnosi se na deo zbog koga je licanin i pokrenuo ovu pricu, koje ja pravac ne umem da drzim, jer svasta bih sada imala tu da dodam
Stope aa tvojom situacijom me ne mozes shvatiti, ali dajes sebi za pravo i ovo da komentarises
Ma opusteno, samo sam rekao da se ne prenagljuje. Nisam ja osudjivao nacin na koji ti se pise... Nije da ne mogu shvatiti, ali ne razmisljam prvo u tvom pravcu, jer ja licno, nisam imao neke zakukuljene odnose u porodici, ali naravno da znam da ima svacega.
xxxana

Post by xxxana »

.
Last edited by xxxana on Sun Apr 11, 2021 12:40 pm, edited 1 time in total.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Mon Apr 05, 2021 7:59 pm
StopBup wrote: Mon Apr 05, 2021 7:55 pm
xxxana wrote: Mon Apr 05, 2021 7:47 pm Lika dobro si prokuzio stvari i shvatio moju majku, ipak moram malo da razmislim
Drago mi je da si se umesala Akasa, ja tvoje misljenje rado procitam zato sto si siroka u glavi i nista ti nije strano
Radim takodje na mestu koje su mi moji nasli i gde sam napravila jedan problem, ali mi se progledalo kroz prste i ja sada treba to da cenim -ono, cuti, moglo je ...
I na lecenje sam naterana, tacnije, na Buprenorfin i trebao mi je taj dokaz o lecenju
Ima tu stvari, a ne mogu bas o svemu da detaljisem
Uglavnom, hocu da kazem da su neke okolnosti u mom zivotu nametnute i isforsirane, odnosi se na deo zbog koga je licanin i pokrenuo ovu pricu, koje ja pravac ne umem da drzim, jer svasta bih sada imala tu da dodam
Stope aa tvojom situacijom me ne mozes shvatiti, ali dajes sebi za pravo i ovo da komentarises
Ma opusteno, samo sam rekao da se ne prenagljuje. Nisam ja osudjivao nacin na koji ti se pise... Nije da ne mogu shvatiti, ali ne razmisljam prvo u tvom pravcu, jer ja licno, nisam imao neke zakukuljene odnose u porodici, ali naravno da znam da ima svacega.
Dok god imas tu potrebu mami i tati pokazivati oci, neces ih ni imati
Licno sam odustao za sad od osamostaljenja. Inace mi je porodica bolje profunkcionisala, cale ne pije, burazer je odavno prestao da pravi ispade sa cugom i gudrom, nije on nikad ni na sta bio navucen, ali nije nevin sto se tice toga, mama otisla u penziju, pa je i ona na selu kad otopli. Za sad, cim mi noga ozdravi, idem na selo da radim. Inace, imam gde da zivim tamo odvojeno, i na neki nacin da gradim svoj zivot, a posao radimo sta je na redu, svako ima svoje, za sta je glavni. Kad se budem osecao stabilnijim, jacim, najverovatnije cu se odvojiti, ziveti u gradu, i zaposliti u firmi neko vreme, mislim da mi to malo fali, ali nije jos vreme za to. Inace, kao sto sam rekao, ne planiram nikad za stalno da napustim taj porodicni posao, jer ima tu potencijala, uletao bih i da sam zaposlen u gradu, kao sto sam uletao i dok sam bio zaposlen.
Viktor89

Post by Viktor89 »

Moram da umešam, StopBupe i da ti kažem da je, debilu, pustiš da piše, ako već tu problem nemaš .

licaninsasela, izvinjavam se za ovaj upad.
StopBup

Post by StopBup »

Viktor89 wrote: Mon Apr 05, 2021 8:28 pm Moram da umešam, StopBupe i da ti kažem da je, debilu, pustiš da piše, ako već tu problem nemaš .

licaninsasela, izvinjavam se za ovaj upad.
Ko joj brani da pise, majmune?

Ja sam samo napisao da se pazi kako joj se obraca bas da ne bi prestala da pise, ako ima sta jos da kaze. Sto nisam bio u pravu, Boze moj, na forumu smo.
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

Joooooooooooooj IDIOTE dođe mi da počupam kosu sa glave (Stope, tebi se obraćam jer postoji opcija da ne shvatiš da se tebi obraćam, kao što 90% stvari kuuurca ne kužiš ionako)
Xxxana je počela da rešava bitne stvari u životu, veoma bitne, ti tvrdiš da joj želiš sve najbolje i da ti je posebno draga, pa odjebi onda sa ove teme BAREM to
Ne mogu da verujem da si napisao "ovo je SAMO FORUM"
za nas nije "samo forum" i ako to ne kontaš, a ne kontaš, i nikad i nećeš...

I ja se izvinjavam na ovom postu, jebote ne verujem. Na kraju će oterati ljude koji su u sred priče da odu u pp.

Draga xxxana, počinje da mi se stvara slika, nažalost.
Ja zapravo imam sreće da se na mene nasrće fizički, jednom smo se dotakle te teme, ono što ja najviše mrzim, ah da, to beše u pp, znaš na šta mislim, ono dođem kući ona dva dana ćuti...

Nastavite vas dvoje, ako uopšte možete posle ubacivanja ovog...više nemam reči.
Viktore, pozdrav i za tebe.
"Pametnom čoveku je gotovo sve smešno; mudrome gotovo ništa."
J. V. Gete (1749 - 1832)
StopBup

Post by StopBup »

Akkasha Come Back wrote: Mon Apr 05, 2021 9:54 pm Joooooooooooooj IDIOTE dođe mi da počupam kosu sa glave (Stope, tebi se obraćam jer postoji opcija da ne shvatiš da se tebi obraćam, kao što 90% stvari kuuurca ne kužiš ionako)
Xxxana je počela da rešava bitne stvari u životu, veoma bitne, ti tvrdiš da joj želiš sve najbolje i da ti je posebno draga, pa odjebi onda sa ove teme BAREM to
Ne mogu da verujem da si napisao "ovo je SAMO FORUM"
za nas nije "samo forum" i ako to ne kontaš, a ne kontaš, i nikad i nećeš...

I ja se izvinjavam na ovom postu, jebote ne verujem. Na kraju će oterati ljude koji su u sred priče da odu u pp.

Draga xxxana, počinje da mi se stvara slika, nažalost.
Ja zapravo imam sreće da se na mene nasrće fizički, jednom smo se dotakle te teme, ono što ja najviše mrzim, ah da, to beše u pp, znaš na šta mislim, ono dođem kući ona dva dana ćuti...

Nastavite vas dvoje, ako uopšte možete posle ubacivanja ovog...više nemam reči.
Viktore, pozdrav i za tebe.
Samo forum i smislu da je lako da neko ne bude u pravu za ono šta napiše.

Slobodno pišite, vidim da se trenutno ne uklapam, naišao je takav neki đir zadnjih dana na forumu, tako da se ja sad povačim na par dana. Nisi morala odmah da vređaš, ali nema veze, ja tebe neću. Toliko.
Post Reply