Kapiram, kapiram i to mi se mnogo sviđa kod tebe.licaninsasela wrote: ↑Mon Apr 05, 2021 5:10 pmmoj jedan od kumova je ozenio srpkinju koja mu je placala tu uslugu da ona moze raditi u njemackoj. od 5 do 10 iljada eura to kosta koliko kuzim, ja osobno to ne mogu napraviti jer sam jos formalno u braku ali cim budem slobodan a nadam se da cu sve okoncati oko ili iza nove godine nikada tako nesto ne bi napravio niti naplatio nekoj zeni papire. ali da cu pomoci nekome do koga mi je stalo hocu a cijena toga je prvo da ja budem na papiru slobodan. osobno, osobu koju ja zavolim i volim gledaj ju onako kaka je izuutra i izgled mi nikada nije bio vazan kao ni sada.volim ju onako kaka je sa svim svojom manama i vrlinama i briga me jel ima pet kila ili deset viska i hoce li ona to stesati jer je volim izunutra akasa. neznam kako da ti to objasnim. mozda sam ja retardiran sto tako gledam osobu koju volim a ne izgled. meni je izgled prolazna stvar a ono izunutra se nikada ne mijenja i ne moze ostaritiAkkasha Come Back wrote: ↑Mon Apr 05, 2021 4:56 pm Ja veze nisam imala šta se događa, iskreno, i ja sam se začudila kad se xxxana otvorila. Jeste gore pasivno-agresivno ponašanje nego agresivno, te manipulacije dovode do ludila.
Beži, xana, beži i od Srbije što dalje ako imaš mogućnost.
Imam drugaricu koja je otišla na crno u Austriju i tamo je čistačica, ima 39 godina i vrh je riba (ne znam zašto, ja tebe zamišljam od starta kao mnogo zgodnu i lepu devojku), briska prašinicu za 12€ po satu i boli je uvo, sad će 3 godine kako je tamo na "crno", od skoro ima dečka on će je oženiti zbog papira i happy end.
Nego, ova moja Ana (isto ime) u Austriji nema para da plati papire, ima da preživi i to je to, a nada se da će je dečko oženiti zbog papira, besplatno. I ja se nadam i želim joj sve najbolje, ali ja lično nisam htela na takav način otići i to baš onda kad mi je otac ovde divljao, zato jer mi je taj čovek rekao citiram "Ali moraćeš da ispunjavaš bračne dužnosti".
Druže, ja kurac nisam popušila nikome ni za piz dopa nego radije otmem mobitel, a ovaj očekuje da kleknem na kolena i otvorim usta i to kad se njemu hoće.
U biti iz istog razloga nisam u brak nikad ulazila, što bih imala seks, pa bolje zvanično kurva da budem, odem lepo u Amsterdam, tamo čak imaju i one fore gledanja kroz staklo pa ubaciš žeton, bez pipanja i dodira a fino se plaća, tako da stvarno ne vidim zašto bih ja blow Job za džabe bilo kome...
Izvinjavam se na odvratnim ali iskrenim stavovima.