Imala...prošlo vreme....
Znaš ja nikada nisam kukala na ovome forumu,ali sada moram reći....ovo je poslednje što ću večeras napisati,sad se isključujem....
Bog dragi će pomoći da se čujemo sutra....
Sve vas mnogo volim,a posebno tebe.....
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Vidim svi se pozabavili Pepom, a Omar se skida.Svaka vam čast, ali boli me neka stvar sto me ne primjecujete, ja imam cilj a pomazu mi dva velika čovjeka na ovom forumu.SVAKOM JE SVOJA MUKA NAJTEŽA jel te PEPA. Pifffff , sad sam dobro vidio, progledao sam, bolje vidim, bolje razumijem i sada polako shvatam koliko su ovisnici sebična stvorenja.Čaooo
Omare, jeste da smo na tvojoj kafici, da rokamo kafu iz tvojih fildzana, ali nemoj da si na kraj srca.
Ako se Pepe zali (sto inace ne radi), mora stvarno da joj je doslo do grla, pa red je da joj neko pokaze malo razumevanja, koliko da joj stavimo do znanja da smo je culi.. jednako kao i tebi na ovih prethodnih 20 strana.
Ajde budi dobar i spremaj taj materijal za snimanje, vidis da cekamo taj CD. Samo ovde ces da prodas 250 kopija
nije tako omare....ja te brate uvijek pozdravim i javim se...i svi. i eto sad je njoj neki sjeb naletio...i sta? tu smo i za nju kao i za tebe pa jel?
barem ti razumijes takve stvari
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
ja mislim da se Omco zeza. Nemojte ni vi bas sve tako bukvalno shvatati. Pitajte ga , mozda vam pojasni sta je mislio.
Omco - objasni malkice, zasto si ovako nestasan? 8)
Kad Mise pije kafu to niko stvarno,mozda neki iz Amerike.Ja sam danas bio sa strucnjacima idobio 12-dana terapiju a poslije neki bloker,eto stiglo i mene,bloker,bolovanje.Rekli smo nema zajebaancije,nema bockanja,terapija je sljedeca
Neki ljekDeprancol.koji zasad ne poznajem
catapresan-koji tek sad kao sto Luna objashnjava kakav rad ima(multiplex)
onda Tranxilijum50 eto to treba da guran i da i snabjujen narednih12 dana a anda blokermneki Spanskiblok od 10 tona
Dokt,rekla idemo tim antagonistima,metadonu se ne odajam.......gotovo.Za rodjendan hocu napravit zaklince party,clean......veliki pozdrav Omaru i svima na kafi...sad je kao u pjesmmi.mediicatio
Mise.....super!!!! znas kako mi je drago. Vidish.....sve ima svoje. Uspjeces....znam da hoces! Imash sve sto ti je potrebno i samo naprijed. Nema zezanja....dosta je bilo.
Zvrky.....ja mrzim dosadu. Jer odmah prorade misli....hmmm mogla bih nekoga nazvati....i sl.
tako sam je i ubijala prije. ne ne...dosada je opasna po zivot.
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi