Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
Moderator: sanela
-
Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:17 pm, edited 1 time in total.
Na poslu jebiga, a imao bi šštogod dodati...licaninsasela wrote: ↑Sat Apr 25, 2020 12:06 pmOk Fraljita. Tema je tu. Jurke je tu, ja sam tu, vjerujem davje i Nina tu negdje, yasu mudro prati razvoj ove patologije, sb u tu trenutno nije mjesto a pitanje je pistavljeno. I marta tufna je tu i posto je cista od droge cekamo i njen odgovor. Imamo vremena u svakom slucaju.
Lijepo ugosti goste i ugodan dan Frajla.
Edit
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

-
[quote
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:18 pm, edited 1 time in total.
-
Mislim da to nije generalno pravilo.licaninsasela wrote: ↑Fri Apr 24, 2020 2:52 pm Moje pitanje glasi za Ninu Frajlu Martu i ostale clanice ovog foruma. I za zubnu teh mada ona ovo ne cita. Dakle, zasto zene vole bitange i nenormalne ljude i uzivaju i zive zivot s njima , mjesto da si nadu fakultetski, atletske gradene likove koji drze do sebe, dobre, normalne u glavi, vrijedne ljude. Zasto? Molim pametne odgovore od vas i razumljive. Gledajuc sebe ja sa sobom da sam zena ne bi zivija ni jedan dan jer sam grozota od covika.
Ajte curke razmislite pa da vidim ja to kako to kod vas funkcionira?
Zadnjih godina sam više into good guys, ali kad sam imala 18 više mi se dopadalo to.
Mislim da to više važi za mladje devojke i one koje misle da mogu da ga promene, zato što nezrelo veruju da su posebnije nego sve ostale i neophodno im je da nadju potvrdu kroz taj tip “nagrade”.
Mislim da nekad ima veze i sa odnosom sa ocem. Ako je otac neki kreten više će paznje obraćati na kretene.
Znaš da kažu da, ako je otac tukao majku i/ili decu, neretko ćerka nadje muža nasilnika.
Nekad sebe ne cene dovoljno.
Partner je naše ogledalo. Kao što su to i naši prijatelji.
Tako da ima svega pomalo.
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:18 pm, edited 1 time in total.
-
I
-
.
Last edited by licaninsasela on Sat Dec 26, 2020 3:19 pm, edited 1 time in total.
Evo rekla ti je Marta. To jeni moje misljenje.Marta Tufna wrote: ↑Sat Apr 25, 2020 2:12 pmMislim da to nije generalno pravilo.licaninsasela wrote: ↑Fri Apr 24, 2020 2:52 pm Moje pitanje glasi za Ninu Frajlu Martu i ostale clanice ovog foruma. I za zubnu teh mada ona ovo ne cita. Dakle, zasto zene vole bitange i nenormalne ljude i uzivaju i zive zivot s njima , mjesto da si nadu fakultetski, atletske gradene likove koji drze do sebe, dobre, normalne u glavi, vrijedne ljude. Zasto? Molim pametne odgovore od vas i razumljive. Gledajuc sebe ja sa sobom da sam zena ne bi zivija ni jedan dan jer sam grozota od covika.
Ajte curke razmislite pa da vidim ja to kako to kod vas funkcionira?
Zadnjih godina sam više into good guys, ali kad sam imala 18 više mi se dopadalo to.
Mislim da to više važi za mladje devojke i one koje misle da mogu da ga promene, zato što nezrelo veruju da su posebnije nego sve ostale i neophodno im je da nadju potvrdu kroz taj tip “nagrade”.
Mislim da nekad ima veze i sa odnosom sa ocem. Ako je otac neki kreten više će paznje obraćati na kretene.
Znaš da kažu da, ako je otac tukao majku i/ili decu, neretko ćerka nadje muža nasilnika.
Nekad sebe ne cene dovoljno.
Partner je naše ogledalo. Kao što su to i naši prijatelji.
Tako da ima svega pomalo.
A zasto su sa vama? Zato sto imate decu i zato sto ste 100 godina vec zajedno i verovatno da imas neke druge kvalitete osim ona tri srca, sataru itd
A i kad smo mladje bile, bile smo zeljne avanture novih “ opasnih” stvari i akcije, zato se i pada na bad gays, ali ako trazis nesto drugo u zivotu, fala bogu postoje i biblioteke
Nemam puno sta dodavati na vase price jer sam u odnosu na vas bas dosadna. Ludosti sam ostavila negde u 35 toj godini, sada mi valjda sve pase pa nemam potrebu za drugim muzjqkom, zaaaaapravo kako sam se resila bupa tako sam se resila i tih stvari i drzim neki pravac, tu i tamo poludim i podivljam ali se uspevam kontrolisati
Pederizme nisam vidjao i ne svidjaju mi se, a da mi se svidjaju nebi krio jer kakav si takav si... Inače volim da uzivam opusteno u zivotu i nema tabua za mene. Inače sada i supruga i ja zivimo u normali nekoj, ta experimentisanja su bila samo period u zivotu. Odrzavamo plamen nas dvoje sami na razne načine.licaninsasela wrote: ↑Sat Apr 25, 2020 12:24 pm Sta si ti Jurke zanijemio. Jel imabjos sta socno u svemu tomevsta si zaboravija reci. Kazes vidija si u svingeraju kako se jajabod jaja odbijaju. Kako nisi pobjegavi kako si nakon toga uopce moga jebavat. Ja danima ne bi spava da vidim tako nesto. Meni je to teska sodoma i gomora. Taj pederizam. A znam da ih svuda ima. I znam to sam skuzija, oni najglasniji desnicarski hrvati sta mrze sve sta nije hrvatsko da ih tu ima najvise. I znam neke. Al imaju zenu i petero dice i prva klupa u crkvi je njihova. I za reveru znacka hdz ili hrvatske. Jebiga ja ne da ih ne volim ali mi idu nakurac sa onim svojim paradama i udrugama. Mislim na pedere. Ma jebite se u svoja cetiri zida al nemoj paradirati ulicama ka hitler 39te. Mogli bi i mi imati udrugu ozenjenih i isto pa paradirati. I da. Nebi im dao da posvajaju dicu. Nek naprave dite kak kazu da je to prirodno i normalno biti peder. Eto od srca im zelim da mogu zatrudniti i prirodnim putem roditi zdravo djete. Mamu im pedersku koja oni prava traze. Da imaju dicu. Ma bogati. Pa jebi ga u guzu i nek ostane trudan. Eto i moj Ibrica se po cijeli bojzi dan jebe tu sa jos njih dva pedera pa nema malih cukaca iliti psica. Javim ako Ibro zatrudni

Odnos sa sve pedigre je po meni normalan oko 30ak min. Mozda i sat ako se predigra oduzi baš. Uglavnom najčešće je to 15 do 20 min. Sve preko, ti neki maratoni od 2h, 3h su ajde po nekada samo ok, ali ne verujem da zenskom prijaju... Nema šanse. Čisto izivljavanje...licaninsasela wrote: ↑Sat Apr 25, 2020 11:34 am Ljudi reka sam naso sam naocale ali kurca ne vidim vise kroz njih. A oni oftamolozi sad ne rade mamu im jebem a uzet ce mi samo za stakla zbog astigmatizma 150 eura plus novi okvir i ode iz depa liki opet 300 eura. Ili 350 dolara posto ja eure nemam i nisam u zivotu zaradija ni jedan euro. Ni jednu kunu nisam zaradio nikada.
Sta kazes Jebac? Nema odgovora od nasih forumasica a tema bob bogova. Bas me zanima sta inSanelavmisli o ovom problemu seksualnosti. Da li je normalnije drkati i gledati svoju zenu kako je neki macambjebe ili ovo ka kod mene da jebem po par puta dnevno po max cistog sexa cca 6 7 minuta. Ok nekad i 10 minuta al to spada u maraton onda ka neki dan. Sta bi dao da jednom izdrzim recimo 15 minuta iz komada? U to bi bila jebacina za pamcenje. Ali imam super zenu koja je isto brza. Ali da nema dugacke predigre ma onda se ne bi ni jebavali. Jebo onda sex. A kad slusam tu moju ekipu e jeba sam je tri sata iz komada( lik normalan ne drogiravse) drugi kaze jeba sam dva sataviz komada i to nam je normalno. Treci moze jebati nonstop bez svrsavanja. Kaze on zena mi 7 puta svrsi a ja tek onda kada ona vise ne moze hodati. Mislim si ja ne moze ni sjediti vise a di hodati.
Edit
E sad dal ljudi seru ili lazu ne znam al znam da ja ne mogu ni da sam na dopu jebavati cijelu noc.
Neznam. Sad sam isfrustriran. Izgleda da sam ja jedini ka zec...
Edit
Last edited by Jurke on Sat Apr 25, 2020 4:23 pm, edited 1 time in total.