resocijalizacija,vase misljenje

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

rajouno

Re: resocijalizacija,vase misljenje

Post by rajouno »

znam luna,o tome i pricam..dok nisam izasla mislila sam da je sve ok,jer sam se kretala u nek m sigurnim krugovima-ali st kazes kad sam se nasla u masi ljudi i to jos poznatih,sjetih se ove teme-a dok je bila na forumu nije me interesovalo!huh:(
htjela sam da upalim cigar ,sreca kazem pa sam kupila -ali nije bilo sanse kad sam izvukla i krenula da upalm ruke su mi se tresle kao da sam u delirijumu..uzas
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Ja sam se zbog takvih stvari penzionisala :-D ,ni jedna zurka mi vise nije posebno zanimljiva i iskreno da vam kazem prestala sam i da idem na njih...da na njima mi nedostaje gudra...i ne mogu da se uklopim u celu tu atmosferu bez nje,mislim uklopim se ja ali nije to ono zezanje koje ja trazim i koje me zadovoljava...zato sve redje posecujem zurke i kad odem na jednu od utisci su obicno bezveze...znate ono pita vas neko kako je bilo na zurci a ja kazem ..pa...bilo je ok...bilo je i boljih zurki,bilo je i boljih dana...i nek me svi poljube u :butthead: i nek ja budem penzionerka i sta ja znam sta vec ali ja necu da idem na zurke vise hahahaahahahha tj icicu ali mnogo mnogo redje nego pre...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Modesty

Post by Modesty »

pa i vrijeme je da ih prorjediš,ali mislim ozbiljno...imaš više,pardon imamo više godina,idemo na posao,imamo veze i druge nake obaveze i odgovornosti....nije to ništa strašno...na kraju krajeva treba se i zapitati zašto se ne možemno opustit i dobro zabaviti bez nekih derivata,zašto nemožemo npr,zapjevat,plesat i tako se opustit???
joesspappa

Post by joesspappa »

Danas videh Artur Dent puni 4 banke... gde li je on? Bash nam nedostaje prepucavanje... Srecan mu rodjendan zelim ovom prilikom... LOL

A sto se tice zurki, jbg, ljudi sta ocekujete ako ste ceo zivot na zurke isli da se urokate od alkohola i gudre?
Ja sam dosta zurki proveo u str8 fazonu, isao sam uglavnom zbog muzike... ali kad god sam video ljude iskrivljene na xrima bilo mi je muka... Ne znam da li bih sad bilo drugacije. Znam samo da sam bio pre Nove Godine, na nekoj zurci na sajmu, Darren Emerson (Underworld) i da mi je bilo odlicno i bez kapi alkohola, mada je i zurka bila vise nego VIP. Jeste da je bilo olosa ali je zaista bla odlicna organizacija i mnostvo lepih stvari za videti. Ali problem se pojavio posle recimo 3 sata... Nisam imao snage za vise. E tad je mozak poceo da razmislja drugacije... pa sam shodno godinama i problemu u kom sam napustio mesto moguceg desavanja... I otisao sam vise nego zadovoljan...
Lako je prutu da se sokoli, dok bije decu njega ne boli.
Modesty

Post by Modesty »

Artur Dent je dobar momak i ja sam sa njim u kontaktu na msn-u
joesspappa

Post by joesspappa »

Nisam ga ni napao, a ti ga branis... Koga boli uvo da li je dobar ili los, jednostavno srecan mu rodjendan! Nema ga da mu pozelim licno...
Modesty

Post by Modesty »

Ccccccc prikolice jedna.....samo sam konstatirala i rekla da je tu negdje
joesspappa

Post by joesspappa »

Drveni advokatu...
:smt032
Modesty

Post by Modesty »

:-" :-({|= pusa za pappu i Artura..ups,za Artura dvije jer mu je rođendan :wink:
zvrky

Post by zvrky »

Ja samo znam da mi sad vise pashu kafanice sa ciganima ahahhahahahaha i recimo kada se okupimo pa se svira gitarica i peva se do jutra e to mogu da podnesem i vrlo mi prija. Ali je na takvim mestima i drustvo drugacije,ljudi koji nemaju veze sa gudrom...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply