ISPOVIJEST JEDNOG STVORA...
Moderator: sanela
Re: ISPOVIJEST JEDNOG STVORA...
prvi post sam procitao,vidim dasi jos nesto napisao ali to necu da citam ,placem ko malo dete idiote,a sta sad deset dana, i spremas drugi ispit, zajebvo si mi8 vece jebem te u glavu
I sada ce ono kod :psihijatra:eeej nije Rijeka daleko,ma doci cu ja tamo i nacu cuJagu,Razbicu te ko pi...kuNece meni niko kvariti vece ......,evo zove me kreten u grad u 02.00,eej budale,....Jago vezao sam se za ovaj forum i tvoju storiju,nemoj da zajebes kroz tebe vidim i sebe,cudno ali i ovaj forum je :cudan:.Ajde smiri se cetiri-pet dana,nema toga sto vreme nnemoze da smiri....javi se posle pet dana ali pozitivno,,,,,,ako ne ja dolazim. DEKS
Ma zezzam se eeej sta vam je ali? ma mora da ga nadjem Jago ne zajebavaj,pisacu i ja svoju storiju samo malo da udjem u kolosek
Bebo pozdrav,ma kao date znam citav svoj zivot, da se cujemo sutra ako neko odgovori na ove moje gluposti,ali dosao sam kuci posle posla i posle" dva dana " eto DA MENJAMO NAZIV OVOM CUDNOM FORUMU "ISTINA"Makedonija naviva za vas
Bebo pozdrav,ma kao date znam citav svoj zivot, da se cujemo sutra ako neko odgovori na ove moje gluposti,ali dosao sam kuci posle posla i posle" dva dana " eto DA MENJAMO NAZIV OVOM CUDNOM FORUMU "ISTINA"Makedonija naviva za vas
Cao ekipo, jeste mi dobri?
Ajd Deks pa bas bi bilo lijepo od tebe da navratis, da ubijemo blagdansku depresiju...al obecaj da me neces tuci
Ovde stvari malo krenule na bolje (u ovoj ludoj glavi), trudim se da ne mislim o sranjima i to jako, stvaram si tunelski vid i gledam u okicena stabla i kuce jer ako samo virnem malo sastrane ima da me nema iz kreveta do iduce godine...moramo se cuvati ljudi, praznici su opasno vrijeme za nas...a ja sam to fino primjerom pokazao....
Necemo u detalje, bolje tako, jelda...sutra je bozic (za one koji ga sutra slave), a to znaci da necu imati mira, bit ce neminovnih susreta s ljudima druge vrste pa moram izdrzati s nakesenom facom...
Al ok, nije lose, uvijek moze gore, jel tako?
Ljubim vas sve, sretan bozic, uzivajte i ljubite se!
voli vas jago
Ajd Deks pa bas bi bilo lijepo od tebe da navratis, da ubijemo blagdansku depresiju...al obecaj da me neces tuci

Ovde stvari malo krenule na bolje (u ovoj ludoj glavi), trudim se da ne mislim o sranjima i to jako, stvaram si tunelski vid i gledam u okicena stabla i kuce jer ako samo virnem malo sastrane ima da me nema iz kreveta do iduce godine...moramo se cuvati ljudi, praznici su opasno vrijeme za nas...a ja sam to fino primjerom pokazao....
Necemo u detalje, bolje tako, jelda...sutra je bozic (za one koji ga sutra slave), a to znaci da necu imati mira, bit ce neminovnih susreta s ljudima druge vrste pa moram izdrzati s nakesenom facom...
Al ok, nije lose, uvijek moze gore, jel tako?
Ljubim vas sve, sretan bozic, uzivajte i ljubite se!
voli vas jago
My lost...and here we go again...
deks,mislim da je shvati poruku,ili poentu sta li vec...pocni i ti da pises,naravno kkad osjetis potrebu..tu sam i pratim
onooooo,bwe cuvaj se..ti izgleda nisi morao izlaziti za ng negdje da bi napravio sra*e,ti si prediuhitirio i bozic,i ng..salim se ..zao mi je bra sto si bacio toliko vremena,ali naravno da sam uz tebe,i nastavljmo pozitivno-ziv si,zdrav,pametan(valjda)hehe
...idemo daje,swe se moze srediti!woli te beba 

onooooo,bwe cuvaj se..ti izgleda nisi morao izlaziti za ng negdje da bi napravio sra*e,ti si prediuhitirio i bozic,i ng..salim se ..zao mi je bra sto si bacio toliko vremena,ali naravno da sam uz tebe,i nastavljmo pozitivno-ziv si,zdrav,pametan(valjda)hehe

PER ASPERA AD ASTRA...
Eeeeeeeeeeeej pa gde si covece :smt017