Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: Sve je ok osim cendranja o dopu, subu i laganju samog sebe

Post by licaninsasela »

Nizbrdo od ljubavi samo se klosarima moze desit koji ne kuze ljubav
https://youtu.be/3XCZaokBtB0
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Evo jedne zajebane. Akasa nema te. Jel se bojis osjecaja svojih..
Marta
https://youtu.be/Rgg1JuuHKgQ
Akkasha Come Back

Post by Akkasha Come Back »

licaninsasela wrote: Wed Jan 06, 2021 10:36 pm Evo jedne zajebane. Akasa nema te. Jel se bojis osjecaja svojih..
Marta
https://youtu.be/Rgg1JuuHKgQ
Ne mogu da otvorim link.
Verovatno zato što nismo u istoj državi, mada ne verujem da je zbog toga, lupetam. Uglavnom nmg da vidim šta je.

Slučajno sam videla da me pominješ, znamo li se?
Do sada si na drugim temama bio blago loš prema meni, recimo da nisam dobila "Dobrodošla!"
Srećom, ne potresan se ja baš.
"Putujemo iznad grada,
grad se smeje, gleda nas
Bežimo u novo jutro
Iznad grada, ispod nas."
licaninsasela

Post by licaninsasela »

odakle ti pade na pamet da se poznamo? Odakl? Ti skromna djevojko bez kompa koja kuckas po mobitelu. Svi smo iz razlicitis drzava. Nije do toga. Jebi se u mom govoru znaci da si mi draga i dobrodosla na radio bembu. Ako mislis visiti na bembi moras svoj doprinos dati jer mene nece od vikenda biti. Biti ce jedna krasna Djevojka imenom Marta i s njom pomalo vodite radio bembu i ne dajte joj da izdahne. Bemba je projekt za susanje muzike i za neobavezno pricanje, I barenje je dozvoljeno, virtualni seks samo u privatnim porukama, nema kombiniranja sema oko droge to je izuzetno zabranjeno s moje strane ni u privatnim porukama I.ovdje. ovo je mjesto za dobru muziku i pokuju pametnu mudru izreku. Pogotobo ako dolazi iz moje glave. Uglavnom Aka$a dobrodosla si i mozes biti jedan kotacic bembe. Ja sam zacetnk Bembe, Marta je broj jedan kad me nema. Ti mozes ako zelis biti bdio tog sata sta lagano otkucava na bembi. Damo da se pokvari jedna opruga ili pukne i najsitni zupvanik na satu radio bembe, bemba ve biti mertva dok je pomorski casnik ne popravi jer ja to znam i rszumijem. Kuzis? I. Svi mi tipkamo po mobitelima i rijetko koristimo kompe za bembu. Ja daovo sta sam sad nakuvo tteba pola sata jer sam nesposoban za tejniku obe vrdte s uz to i gluh i vorsm. Pa se vise niti ne trudim greske ispravljati..ode pjesma. Sta je ono hit tjedna zaboravio ssd. E ovo je neprovjenjivo kad se mladi bracni par svada i urlaju oboje( svaka druga recenica je boga ti jebem , pizdati materina, jebo ti bog mater...). Super. Komso voli uzivo kartati i izgleda da je osla lova za stanarinu jer su podstanari, osla lova rezije a zima je. Osla sto mi je zao lova za pelene i djecju hranu. Izgleda kad se sve smiri i vidim susjedu a mlsda je. Mozda 25 god najbise ima da jojntutnem 250 dolara sto jos imam da zena ne zna. Ja cuih sjebat na klopusa klincia i njiapodijeliti al bi mi bio pametnije tutnit malojnsusjedi lovu u dep i muzu nidta nde govoriti a posebno ovoj joys uvijek mojoj a ja u subotu ode tako da nema suxsjeda kome vratiti osim meni. A neve me vifit nsjmsnje pola gofine. Imam oko 10 posla u grsdu pa vu i tu lovu romikenit i dat joj da ima za dijete. E jenem te boze kad obo dopustas. Koliko je kuna 250 dolara? I'll 1500 kuna. 200 eura onako on oka. Slab sam u matematiici. To mi je danasnja misija. Ulovit susjedu mladu na ulici sa bebscom jer brba vec hoda. Ima oko 15 16 mjeseci i tutnit joj lovu. Naravnno daa nista ne trazim zauzvrat mada je dobar komad zene. Jako zgodns. Mlada. XReci cu joj damo nemoj da ti beba nema sta jesti i da nemas zs pelene. I ne govovi bimezu da imas neku kinticu da ne pomisli da se kurvala. A cura teski ispravnjak a on vojnik ufurani i samo kocka. Za mi nj ali vjrrujem da gs jsko boli. A ksd nekog volid onda je to nezuvjetna ljubsb. Potpuno je rszumijem. Eto i tanjure u dalice rszbiijsju. Vslljfs se gdaju. Vsljda nije bebu krhotina od tog razbijanja pogodila. Beba je skroz plakals sli sada vristi a mama susjeda plave. Susjed je izasmo mozda plasticne boce skupljat po kontrjneru ako cigici nisu jutros sve pocistili. Nek skupi 6 boca. 6 puta 50 lipa je 3 kune. Polubijelini nije los uopve. Idem se spremati. Moram i kcer odvesti kod sestrične na igranje i.valjda ce spavati tamo. A ja u 10 imam zakazano nesto sto moram sebi ukiniti.Marta ti znas o cemu je rijec i vjerujem i znam da si mi sad podrska. Ok Marta. Bit cu skromam iskren i pametan. Nemam njima dvojci sta srati nego se dogovoriti onako kako sam ti reko. Mogu ja to vjeruj mi. I da. Snimit opet zube i odnijet stik kod zubarice. Napokon dosla sa trudnickog pa nisam bio eto godi i pol dana. Sramota. A do subote mi nista e moze naprat. Ma yYprimi ona mene preko refa radi mohg pogsla, ali i kavice i sokice za nj, asistentici i med sestru. Plus stssve dolatrima pllcatim. Ma nijebmi za nti mmalo. Idem ljudi prvo kver odveti a onda sve obsvit. Pozzz. I ti nova sta sam ti reko jebi se ispricavam se jos jednom. Nije me Sanela ukorila nego jeda puno opasnija zena koju zacudo uvijek poslusam. Kako to da jsa nekoga slusam? Moze mi neko objasniti. Aka$a stx ti kazes? Ma probo sam s kao suma stavit pa ne znam kak da ga stavim. Uspio samo mislim znsknod dolsra ubacit. Jebo to. Poz ljudi i jos jednom svim ljudima koji. po julijanskom kalendaru slave rodenje malog Isusa, sretan Vam i blagoslovljen Bozic od mene takvog kakav jesam usrani jebeni Hrvat koki je pun strahova od jebenog zivota koji me od sada ceka a i koji gsam a koncu sam izabro. Zakasnit cu al nema veze
Marta jel.puno da mcacak pojede pola kile mesa svaki dan? To ti kuzis. I zasto je podivljo zadnja dva tri dana. Ima oko 6 mjeseci. Mozda bi opcio sa nekom mackivom. Damo trvi po kuvi i penje se na prozote. Nije valjda da mu je doslo.vrijeme da oce potomke? Vec smo.pricali. necu ga sterilizirat jer to ninne humano. Iddm
https://youtu.be/AUpJ55XJFTg
Marta Tufna

Post by Marta Tufna »

licaninsasela wrote: Thu Jan 07, 2021 10:11 am odakle ti pade na pamet da se poznamo? Odakl? Ti skromna djevojko bez kompa koja kuckas po mobitelu. Svi smo iz razlicitis drzava. Nije do toga. Jebi se u mom govoru znaci da si mi draga i dobrodosla na radio bembu. Ako mislis visiti na bembi moras svoj doprinos dati jer mene nece od vikenda biti. Biti ce jedna krasna Djevojka imenom Marta i s njom pomalo vodite radio bembu i ne dajte joj da izdahne. Bemba je projekt za susanje muzike i za neobavezno pricanje, I barenje je dozvoljeno, virtualni seks samo u privatnim porukama, nema kombiniranja sema oko droge to je izuzetno zabranjeno s moje strane ni u privatnim porukama I.ovdje. ovo je mjesto za dobru muziku i pokuju pametnu mudru izreku. Pogotobo ako dolazi iz moje glave. Uglavnom Aka$a dobrodosla si i mozes biti jedan kotacic bembe. Ja sam zacetnk Bembe, Marta je broj jedan kad me nema. Ti mozes ako zelis biti bdio tog sata sta lagano otkucava na bembi. Damo da se pokvari jedna opruga ili pukne i najsitni zupvanik na satu radio bembe, bemba ve biti mertva dok je pomorski casnik ne popravi jer ja to znam i rszumijem. Kuzis? I. Svi mi tipkamo po mobitelima i rijetko koristimo kompe za bembu. Ja daovo sta sam sad nakuvo tteba pola sata jer sam nesposoban za tejniku obe vrdte s uz to i gluh i vorsm. Pa se vise niti ne trudim greske ispravljati..ode pjesma. Sta je ono hit tjedna zaboravio ssd. E ovo je neprovjenjivo kad se mladi bracni par svada i urlaju oboje( svaka druga recenica je boga ti jebem , pizdati materina, jebo ti bog mater...). Super. Komso voli uzivo kartati i izgleda da je osla lova za stanarinu jer su podstanari, osla lova rezije a zima je. Osla sto mi je zao lova za pelene i djecju hranu. Izgleda kad se sve smiri i vidim susjedu a mlsda je. Mozda 25 god najbise ima da jojntutnem 250 dolara sto jos imam da zena ne zna. Ja cuih sjebat na klopusa klincia i njiapodijeliti al bi mi bio pametnije tutnit malojnsusjedi lovu u dep i muzu nidta nde govoriti a posebno ovoj joys uvijek mojoj a ja u subotu ode tako da nema suxsjeda kome vratiti osim meni. A neve me vifit nsjmsnje pola gofine. Imam oko 10 posla u grsdu pa vu i tu lovu romikenit i dat joj da ima za dijete. E jenem te boze kad obo dopustas. Koliko je kuna 250 dolara? I'll 1500 kuna. 200 eura onako on oka. Slab sam u matematiici. To mi je danasnja misija. Ulovit susjedu mladu na ulici sa bebscom jer brba vec hoda. Ima oko 15 16 mjeseci i tutnit joj lovu. Naravnno daa nista ne trazim zauzvrat mada je dobar komad zene. Jako zgodns. Mlada. XReci cu joj damo nemoj da ti beba nema sta jesti i da nemas zs pelene. I ne govovi bimezu da imas neku kinticu da ne pomisli da se kurvala. A cura teski ispravnjak a on vojnik ufurani i samo kocka. Za mi nj ali vjrrujem da gs jsko boli. A ksd nekog volid onda je to nezuvjetna ljubsb. Potpuno je rszumijem. Eto i tanjure u dalice rszbiijsju. Vslljfs se gdaju. Vsljda nije bebu krhotina od tog razbijanja pogodila. Beba je skroz plakals sli sada vristi a mama susjeda plave. Susjed je izasmo mozda plasticne boce skupljat po kontrjneru ako cigici nisu jutros sve pocistili. Nek skupi 6 boca. 6 puta 50 lipa je 3 kune. Polubijelini nije los uopve. Idem se spremati. Moram i kcer odvesti kod sestrične na igranje i.valjda ce spavati tamo. A ja u 10 imam zakazano nesto sto moram sebi ukiniti.Marta ti znas o cemu je rijec i vjerujem i znam da si mi sad podrska. Ok Marta. Bit cu skromam iskren i pametan. Nemam njima dvojci sta srati nego se dogovoriti onako kako sam ti reko. Mogu ja to vjeruj mi. I da. Snimit opet zube i odnijet stik kod zubarice. Napokon dosla sa trudnickog pa nisam bio eto godi i pol dana. Sramota. A do subote mi nista e moze naprat. Ma yYprimi ona mene preko refa radi mohg pogsla, ali i kavice i sokice za nj, asistentici i med sestru. Plus stssve dolatrima pllcatim. Ma nijebmi za nti mmalo. Idem ljudi prvo kver odveti a onda sve obsvit. Pozzz. I ti nova sta sam ti reko jebi se ispricavam se jos jednom. Nije me Sanela ukorila nego jeda puno opasnija zena koju zacudo uvijek poslusam. Kako to da jsa nekoga slusam? Moze mi neko objasniti. Aka$a stx ti kazes? Ma probo sam s kao suma stavit pa ne znam kak da ga stavim. Uspio samo mislim znsknod dolsra ubacit. Jebo to. Poz ljudi i jos jednom svim ljudima koji. po julijanskom kalendaru slave rodenje malog Isusa, sretan Vam i blagoslovljen Bozic od mene takvog kakav jesam usrani jebeni Hrvat koki je pun strahova od jebenog zivota koji me od sada ceka a i koji gsam a koncu sam izabro. Zakasnit cu al nema veze
Marta jel.puno da mcacak pojede pola kile mesa svaki dan? To ti kuzis. I zasto je podivljo zadnja dva tri dana. Ima oko 6 mjeseci. Mozda bi opcio sa nekom mackivom. Damo trvi po kuvi i penje se na prozote. Nije valjda da mu je doslo.vrijeme da oce potomke? Vec smo.pricali. necu ga sterilizirat jer to ninne humano. Iddm
Naravno da je mnogo.
Daj mu granule ili/i male sosiće.
Ako je u teranju, a nećeš da ga kastriraš, onda ga pusti napolje.
Ako ga vodiš sa sobom, a u teranju je, onda nije pametno da ga puštaš. Em novi prostor, em teranje, pobeći će i neće znati da se vrati.

A humano je da napravi mačiće koji će ostati na ulici? I završiti verovatno tragično.

https://youtu.be/lbq4G1TjKYg
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Marta Tufna wrote: Thu Jan 07, 2021 10:57 am
licaninsasela wrote: Thu Jan 07, 2021 10:11 am odakle ti pade na pamet da se poznamo? Odakl? Ti skromna djevojko bez kompa koja kuckas po mobitelu. Svi smo iz razlicitis drzava. Nije do toga. Jebi se u mom govoru znaci da si mi draga i dobrodosla na radio bembu. Ako mislis visiti na bembi moras svoj doprinos dati jer mene nece od vikenda biti. Biti ce jedna krasna Djevojka imenom Marta i s njom pomalo vodite radio bembu i ne dajte joj da izdahne. Bemba je projekt za susanje muzike i za neobavezno pricanje, I barenje je dozvoljeno, virtualni seks samo u privatnim porukama, nema kombiniranja sema oko droge to je izuzetno zabranjeno s moje strane ni u privatnim porukama I.ovdje. ovo je mjesto za dobru muziku i pokuju pametnu mudru izreku. Pogotobo ako dolazi iz moje glave. Uglavnom Aka$a dobrodosla si i mozes biti jedan kotacic bembe. Ja sam zacetnk Bembe, Marta je broj jedan kad me nema. Ti mozes ako zelis biti bdio tog sata sta lagano otkucava na bembi. Damo da se pokvari jedna opruga ili pukne i najsitni zupvanik na satu radio bembe, bemba ve biti mertva dok je pomorski casnik ne popravi jer ja to znam i rszumijem. Kuzis? I. Svi mi tipkamo po mobitelima i rijetko koristimo kompe za bembu. Ja daovo sta sam sad nakuvo tteba pola sata jer sam nesposoban za tejniku obe vrdte s uz to i gluh i vorsm. Pa se vise niti ne trudim greske ispravljati..ode pjesma. Sta je ono hit tjedna zaboravio ssd. E ovo je neprovjenjivo kad se mladi bracni par svada i urlaju oboje( svaka druga recenica je boga ti jebem , pizdati materina, jebo ti bog mater...). Super. Komso voli uzivo kartati i izgleda da je osla lova za stanarinu jer su podstanari, osla lova rezije a zima je. Osla sto mi je zao lova za pelene i djecju hranu. Izgleda kad se sve smiri i vidim susjedu a mlsda je. Mozda 25 god najbise ima da jojntutnem 250 dolara sto jos imam da zena ne zna. Ja cuih sjebat na klopusa klincia i njiapodijeliti al bi mi bio pametnije tutnit malojnsusjedi lovu u dep i muzu nidta nde govoriti a posebno ovoj joys uvijek mojoj a ja u subotu ode tako da nema suxsjeda kome vratiti osim meni. A neve me vifit nsjmsnje pola gofine. Imam oko 10 posla u grsdu pa vu i tu lovu romikenit i dat joj da ima za dijete. E jenem te boze kad obo dopustas. Koliko je kuna 250 dolara? I'll 1500 kuna. 200 eura onako on oka. Slab sam u matematiici. To mi je danasnja misija. Ulovit susjedu mladu na ulici sa bebscom jer brba vec hoda. Ima oko 15 16 mjeseci i tutnit joj lovu. Naravnno daa nista ne trazim zauzvrat mada je dobar komad zene. Jako zgodns. Mlada. XReci cu joj damo nemoj da ti beba nema sta jesti i da nemas zs pelene. I ne govovi bimezu da imas neku kinticu da ne pomisli da se kurvala. A cura teski ispravnjak a on vojnik ufurani i samo kocka. Za mi nj ali vjrrujem da gs jsko boli. A ksd nekog volid onda je to nezuvjetna ljubsb. Potpuno je rszumijem. Eto i tanjure u dalice rszbiijsju. Vslljfs se gdaju. Vsljda nije bebu krhotina od tog razbijanja pogodila. Beba je skroz plakals sli sada vristi a mama susjeda plave. Susjed je izasmo mozda plasticne boce skupljat po kontrjneru ako cigici nisu jutros sve pocistili. Nek skupi 6 boca. 6 puta 50 lipa je 3 kune. Polubijelini nije los uopve. Idem se spremati. Moram i kcer odvesti kod sestrične na igranje i.valjda ce spavati tamo. A ja u 10 imam zakazano nesto sto moram sebi ukiniti.Marta ti znas o cemu je rijec i vjerujem i znam da si mi sad podrska. Ok Marta. Bit cu skromam iskren i pametan. Nemam njima dvojci sta srati nego se dogovoriti onako kako sam ti reko. Mogu ja to vjeruj mi. I da. Snimit opet zube i odnijet stik kod zubarice. Napokon dosla sa trudnickog pa nisam bio eto godi i pol dana. Sramota. A do subote mi nista e moze naprat. Ma yYprimi ona mene preko refa radi mohg pogsla, ali i kavice i sokice za nj, asistentici i med sestru. Plus stssve dolatrima pllcatim. Ma nijebmi za nti mmalo. Idem ljudi prvo kver odveti a onda sve obsvit. Pozzz. I ti nova sta sam ti reko jebi se ispricavam se jos jednom. Nije me Sanela ukorila nego jeda puno opasnija zena koju zacudo uvijek poslusam. Kako to da jsa nekoga slusam? Moze mi neko objasniti. Aka$a stx ti kazes? Ma probo sam s kao suma stavit pa ne znam kak da ga stavim. Uspio samo mislim znsknod dolsra ubacit. Jebo to. Poz ljudi i jos jednom svim ljudima koji. po julijanskom kalendaru slave rodenje malog Isusa, sretan Vam i blagoslovljen Bozic od mene takvog kakav jesam usrani jebeni Hrvat koki je pun strahova od jebenog zivota koji me od sada ceka a i koji gsam a koncu sam izabro. Zakasnit cu al nema veze
Naravno da je mnogo.
Daj mu granule ili/i male sosiće.
Ako je u teranju, a nećeš da ga kastriraš, onda ga pusti napolje.
Ako ga vodiš sa sobom, a u teranju je, onda nije pametno da ga puštaš. Em novi prostor, em teranje, pobeći će i neće znati da se vrati.

A humano je da napravi mačiće koji će ostati na ulici? I završiti verovatno tragično.

https://youtu.be/lbq4G1TjKYg
Ali oduzet mu nesto da bi dulje i " kvalitetnije" zivio da ljudi uzivaju u njemu a on visevne zna jel musko il zensko. A macici cu prezivit Marta dok ima osoba ko sta si ti. Ima puno dobrih ljudi za udomit macice ali dobro je da ima i lovica i lutulica. Jedu stetocine. A i ti ces Marta za tri godine otvorit azil za macke na selu. Uvjeren sam u to Marta.
https://youtu.be/8P0dO_MT7f4
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Na bembi danas tuga i jad
https://youtu.be/RzJ9Oa0e4tI
Zasto?
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Ma samo pozitiva ka i tbf. Zasto ne? Pozitiva. Nesto bi reko al ne smijem. Jebenica. Jel jebenica nije psovka a vodenje ljubavi onako lo naski je psovka. Pa di to ima? Samo kod nas.
https://youtu.be/bYLPF0ibO0E
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Jutro narkomani recidivisti ili oni sta to nisu. A vidim ima. Neka. Ma dogo se u 4. Opet problemi sa spavanjem. Sad macku nahranio. Djecurlija spava. Gospoda se napirlitala i osla a ti se jebi majstore s troje djece jer je necakinja kod nas spava. Tjeo kakao popit ono klasika nema mlijeka a lije kisa ko iz kabla a i tek od 7 otvaraju. Pa se pegla po Martinoj menti. Za dobro jutro stari hit za lovit picobere u ranim krajnjim 80.ili.pocetak 90tih. Ko ce to vise pamtit.
https://youtu.be/uDJWXKFMY34
Hehe evo je. Radi curica si moro znati taktove i rijeci crvene januke jer ko bi to normalan slusa.
Locked