Sto bi? Mislim niko joj nista licno nije uradio i bas mislim da joj tesko padaju narkomanske price..Nesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 5:04 pmTo su sad vaspitne metode. Da vidite kako je bez mene. Mislim da je znam kao svoj dzep.
Uhhhh, ja nista ne znam. Setio sam se u poslednjem trenutku!
Malo falilo da preteram.
https://youtu.be/GIFZ3dadlTI
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
-
Pa otkud znam? Moguce je da joj smeta vise nego sto mislimo.xxxana wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 5:16 pmSto bi? Mislim niko joj nista licno nije uradio i bas mislim da joj tesko padaju narkomanske price..Nesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 5:04 pmTo su sad vaspitne metode. Da vidite kako je bez mene. Mislim da je znam kao svoj dzep.
Malo falilo da preteram.
Isekla me gore na supstitucijskoj terapiji, onako fino. Ja joj oprostim, sada sam naucio.
Smeta joj sigurno..Pa sad, za ta secenja moras pitati njuNesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 5:32 pmPa otkud znam? Moguce je da joj smeta vise nego sto mislimo.xxxana wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 5:16 pmSto bi? Mislim niko joj nista licno nije uradio i bas mislim da joj tesko padaju narkomanske price..Nesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 5:04 pm
To su sad vaspitne metode. Da vidite kako je bez mene. Mislim da je znam kao svoj dzep.
Malo falilo da preteram.
Isekla me gore na supstitucijskoj terapiji, onako fino. Ja joj oprostim, sada sam naucio.

-
Haha pusti! Nije bitno.xxxana wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 5:44 pmSmeta joj sigurno..Pa sad, za ta secenja moras pitati njuNesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 5:32 pmPa otkud znam? Moguce je da joj smeta vise nego sto mislimo.
Isekla me gore na supstitucijskoj terapiji, onako fino. Ja joj oprostim, sada sam naucio.![]()
Dizem ruke, pucajte!
Eh, pa nije fora kad se predasNesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 5:58 pmHaha pusti! Nije bitno.xxxana wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 5:44 pmSmeta joj sigurno..Pa sad, za ta secenja moras pitati njuNesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 5:32 pm
Pa otkud znam? Moguce je da joj smeta vise nego sto mislimo.
Isekla me gore na supstitucijskoj terapiji, onako fino. Ja joj oprostim, sada sam naucio.![]()
Dizem ruke, pucajte!

-
Moram! Naucio sam nesto novo. Sebe mogu da promenim, na drugoga ne mogu da uticem.
AhaNesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 6:19 pmMoram! Naucio sam nesto novo. Sebe mogu da promenim, na drugoga ne mogu da uticem.

To je tacno, treba i primeniti,e to je malo teze
-
Jeste teze, mada nije toliko. Savladam se, to je to. Lakse je tako, neko "goniti kera" - tako se kaze ako se ne varam?
E pa to je dobro, ja se trudim,ali ne mogu bas uvek, sa nekim ljudima bude tesko, mislim ovako u zivotuNesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 6:27 pmJeste teze, mada nije toliko. Savladam se, to je to. Lakse je tako, neko "goniti kera" - tako se kaze ako se ne varam?xxxana wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 6:24 pmAhaNesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 6:19 pm
Moram! Naucio sam nesto novo. Sebe mogu da promenim, na drugoga ne mogu da uticem.![]()
To je tacno, treba i primeniti,e to je malo teze
-
Svi se koriste onom ignorisanje je pola zdravlja. Dobro tako nesto nije ok ovde, jer treba da smo upuceni jedni na druge! A ne kao besni psi, mrzovoljni, nadrkani itd.. Ali dobro, to je razumljivo!xxxana wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 6:31 pmE pa to je dobro, ja se trudim,ali ne mogu bas uvek, sa nekim ljudima bude tesko, mislim ovako u zivotuNesa_neske_01 wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 6:27 pmJeste teze, mada nije toliko. Savladam se, to je to. Lakse je tako, neko "goniti kera" - tako se kaze ako se ne varam?
It's a nice day to start again: https://youtu.be/x9j6DE6RnSk Vidi reci pesme, ako zelis, imas tekst na videu.