Misliš da se doktor moci da iz pokriva sve ovo što ceš prirediti sebi do trenutka kada odeš kod njega tamo nekad uskoro? On samo moze da ti pomogne da ti u sebi pokreneš snagu za izlečenje, ali ako ti sebe do tog momenta ošteti i načneš nečime što stvarno pravi problem pitanje je koliko to to u stvari želiš. Svesno ili nesvesno sebi praviš problem. Nadogradjuješ ga.
Mene je Manman sjebo pre neki dan onime sto je ispričao za doktorku iz Drajzerovu da je rekla. Baš onako me skenjala t a njena konstanta ija da je bup u stvari napravljen i dat nama zavisnicima da ga do kraja zivota koristimo. Mislim šta to znači jebote!?
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Ne, prvo sa sobom, dobro da se preispitam, pa onda na psihoterapije, recimo kad budem bar mesec dana potpuno strejt, možda i više.
Ma vidi šta ćeš sa tim bupom, ja samo jednog znam koji ga je ostavio. Više ljudi znam koji su dop ostavili, majke mi. Mislim ne ostavili dop, pa prešli na drugo, nego batalili gudru, a samo jednog znam koji je posle bupa nastavio strejt.
Ma vidi šta ćeš sa tim bupom, ja samo jednog znam koji ga je ostavio. Više ljudi znam koji su dop ostavili, majke mi. Mislim ne ostavili dop, pa prešli na drugo, nego batalili gudru, a samo jednog znam koji je posle bupa nastavio strejt.
Last edited by StopBup on Sun Dec 22, 2019 11:40 pm, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Baš želim da mislim da se bez dtoga može živeti. Ja sam veliki borac u zivotu uvek bio i i dalje sam taj. Jeste da se dugo borim sa svojom zavisnošcu, ali se u stvari skoro sve vreme u stvari i borim sam. Bez doktora i sa nekom podrškom porodica, kakvom takvom. I želim da verujem da je moguce. To me i pokreće jer imam porodicu, suprugu i decu kojoj sam potreban. Izvukao sam se nekako iz kandzi dopa i ostaje ovaj bup. Zato me je i zabolelo to što sam pročitao. Pogotovu od nekog stručnog da čuje čovek tako nešto. Ma daj. Pa za inat cu da to demantuje. Kakav ceo zivot pod dejstvom leka...

Ja smatram da ti treba da odeš što pre kod nekog stručnog. Pusti ti mesec dana ili koliko god. Šta ako ne sastavi mesec dana? Ili kako god. Samo moli te brat nemoj heroin da uzimaš. Uzmi šta god drugo... Ej jednom prilikom, gadjala interventna mene i nadju mi neku zvalavu kesicu spida. Napeli da pokupe poene pa makar i na 0,0001g spida i odvedu me u stanicu. I ja ispričam kako sam bio zavisnik i sada sam u principu čist samo eto kada mi padne na pamet da se uradim ja uzmem spid da nebi uzeo dop. I tu posle neki inspektor posle mi kaze. Brate ja te nebi ni priveo za ono, mislim smešno, ali kako god bolje da uzimaš i to nego dop. Pa ti vidi. Ne kazem da treba ista da konzumira, ali sve bolje nego dop i naravno fentalin. On je najgrdji. On je dop puta 50 ili 100.

Ja ne poznajem lično nikoga i to me plaši. Ali isto tako ja zelim da verujem da sam ja taj.StopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 11:34 pm Ne, prvo sa sobom, dobro da se preispitam, pa onda na psihoterapije, recimo kad budem bar mesec dana potpuno strejt, možda i više.

Mene lično je taj bup radio zajebanije nego dop. Mislim ne lepše, ali zajebanije. Na dopu nikad nisam pomislio da radim nešto normalno i svakodnevno i da se krećem među normalnim ljudima, bio sam u nekom svom paralelnom svetu, radio sam ga ili sam, ili sa nekim ko je sličan meni, zabadao se u sobu, i kljucao, ili kljucao u kolima. Na bupu sam kasnije počeo da se krećem među normalnim svetom, da radim posao, i malo po malo, navukao se kao svinja. Sad sam ga kao relativno lako ostavio, ali sam morao da dam otkaz u firmi zbog skidanja.Jurke wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 11:42 pmJa ne poznajem lično nikoga i to me plaši. Ali isto tako ja zelim da verujem da sam ja taj.StopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 11:34 pm Ne, prvo sa sobom, dobro da se preispitam, pa onda na psihoterapije, recimo kad budem bar mesec dana potpuno strejt, možda i više.
Jesam ja gotivio taj osecaj kljuckanja i polusvesnosti na njemu, ali sam više voleo da se pecnem i onda medju ljude da dzakam i da rasporeda o prče i zezanja neka. Tek posle kada je došlo do toga da moram da ga uzimam. Uzimao sam ga i provodio vreme kuci radeći nešto ili na poslu ili sa porodicom negde u prirodi.StopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 11:55 pmMene lično je taj bup radio zajebanije nego dop. Mislim ne lepše, ali zajebanije. Na dopu nikad nisam pomislio da radim nešto normalno i svakodnevno i da se krećem među normalnim ljudima, bio sam u nekom svom paralelnom sveti, radio sam ga ili sam, ili sa nekim ko je sličan meni, zabadao se u sobu, i kljucao, ili kljucao u kolima. Na bupu sam kasnije počeo da se krećem među normalnim svetom, da radim posao, i malo po malo, navukao se kao svinja. Sad sam ga kao relativno lako ostavio, ali sam morao da dam otkaz u firmi zbog skidanja.Jurke wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 11:42 pmJa ne poznajem lično nikoga i to me plaši. Ali isto tako ja zelim da verujem da sam ja taj.StopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 11:34 pm Ne, prvo sa sobom, dobro da se preispitam, pa onda na psihoterapije, recimo kad budem bar mesec dana potpuno strejt, možda i više.

Ja sad samo zelim da zbacim sve okove i da isplivam i guram kroz život slobodan. Pa nek i boli kad treba da boli.

-
E jbt, odoše nam Frajla i Ninocka... Jbg...