"za sada bez dobrog naslova"

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Boban

Re: "za sada bez dobrog naslova"

Post by Boban »

7474 wrote:jedno sam skapirao:
kad nisam skenjan, ja nemam šta da kažem!!! how sick is that??

dakle, nisam skenjan. veseo sam.. rasterećen i spokojan.
tek nekoliko puta na dan pomislim na heroin. u vreme kada uzimam blokator i onda kada, u jednom kratkom momentu, delu sekunde, shvatim da mi nešto nedostaje.. no big deal!
za sada se, ovako, može!

još jedna stvar.. totalno sam se naložio na sokove, na one prirodne, one gazirane i veštačke, na ledene čajeve, energetska pića, sve ove fenserajske vrste kafa, šejkova i voda sa raznoraznim ukusima, bojama i aromama.
ne serem.. stvarno mi organizam vapije iznutra za čistotom.. kao da se proces sa skidanjem sa dopa nije tu i zaustavio.. Ich brauche mehr! nije do mene.. apetiti za čistoćom rastu.. a kad će da izrstu, zaustave se i eventualno krenu da okoštavaju, zaista ne znam.. i neću da razmišljam (slutim i ureknem...)
zabavno je dok traje, u svakom slučaju..
Bravo 7474 probaj "nektarov" ledeni caj sa limunom i posebno sa brusnicom jako je dobar(imas u prodavnici i nisu fensi ali su jako dobri).Frape-i su isto dobri.Voleo bih i da se manija ciscenja tela prenese bar i na glavu malo,to nam je svima potrebno.Lep je to period samo nastavi a posle polako spremanje i ulazak u ring sa onim crnim.Drzi se.Nadam se da ides na sastanke.Pozdrav.
7474

Post by 7474 »

e Bob, probao kombinaciju ledenog sa brusnicom i šumskim voćem.. odlično!!!

stvarno sam se totalno napalio na te stvari.. nije da sam pobrojavao stvari onako kao su mi padale na pamet, nego sam pisao stvari iz iskustva.. sad bar imamo tih prozapadnih, kapitalističkih marketa koliko god oćeš, pa je izbor proizvoda stvarno ogroman..
na voćne jogurte i mlečne proizvode uopšteno, još nisam ni stigao..

posebno je dobar osećaj kad skontaš da NISI kratak za dve-tri crvene dnevno.. tako da, baciti par stotina dinara na bezalkoholna sranja, i nije neki extra trošak!

drugo, na sastanke jedno vreme nisam išao.. propustio sam tri-4 komada.. nisam mogao, kao što nisam mogao ni na forumu da pišem išta osim gluposti tipa Šta čitate ili koje filmove gledate ili tako nekako.. prosto, u periodu jebenog skidanja, trrebao mi je mir.. verovatno bi mi NA pomogli da do tog mira lakše dodjem, al, ponavljam, nije mi (se) išlo..
u ponedeljak sam "bio" na skajp meetingu (na koji te toplo pozivam) i vratio se u igru, osvežen, pripremljen i spreman za "pravi" sastanak u subotu..

treće i ujedno najteže od svega--- RING!!! još ne, prijatelji! nemam muda da uletim i popijem nevidjene batine od najvećeg seratora na svetu!
neki drugi put.. uskoro, možda.. a možda u dalekoj budućnosti..
znam da me magarac čeka na "ferku", ali bežaću i odugovlačiću dokle god budem mogao.. to je plan, za sada.. boljeg nemam..

hvala na savetima, druže Bobane (ovo je zajebancija na Jet Set).
hvala puno, stvarno!
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
Boban

Post by Boban »

7474 wrote:e Bob, probao kombinaciju ledenog sa brusnicom i šumskim voćem.. odlično!!!

stvarno sam se totalno napalio na te stvari.. nije da sam pobrojavao stvari onako kao su mi padale na pamet, nego sam pisao stvari iz iskustva.. sad bar imamo tih prozapadnih, kapitalističkih marketa koliko god oćeš, pa je izbor proizvoda stvarno ogroman..
na voćne jogurte i mlečne proizvode uopšteno, još nisam ni stigao..

posebno je dobar osećaj kad skontaš da NISI kratak za dve-tri crvene dnevno.. tako da, baciti par stotina dinara na bezalkoholna sranja, i nije neki extra trošak!

drugo, na sastanke jedno vreme nisam išao.. propustio sam tri-4 komada.. nisam mogao, kao što nisam mogao ni na forumu da pišem išta osim gluposti tipa Šta čitate ili koje filmove gledate ili tako nekako.. prosto, u periodu jebenog skidanja, trrebao mi je mir.. verovatno bi mi NA pomogli da do tog mira lakše dodjem, al, ponavljam, nije mi (se) išlo..
u ponedeljak sam "bio" na skajp meetingu (na koji te toplo pozivam) i vratio se u igru, osvežen, pripremljen i spreman za "pravi" sastanak u subotu..

treće i ujedno najteže od svega--- RING!!! još ne, prijatelji! nemam muda da uletim i popijem nevidjene batine od najvećeg seratora na svetu!
neki drugi put.. uskoro, možda.. a možda u dalekoj budućnosti..
znam da me magarac čeka na "ferku", ali bežaću i odugovlačiću dokle god budem mogao.. to je plan, za sada.. boljeg nemam..

hvala na savetima, druže Bobane (ovo je zajebancija na Jet Set).
hvala puno, stvarno!
E Sto se tice vocnih jogurata :lol: meni je "Danone" ananas nenadjebiv.Sa N sam u kontaktu pricali smo o tome poslao mi invite i prihvatio sam ga tako da fakticki samo trebam biti online sto cu se i potruditi.Imam nesto malo i brosurice cisto za uvod i tako.Nadam se da cemo se druziti na jednom od sastanaka.Brate prati sastanke i budi budan kroz situacije koje ti se desavaju u zivotu i sigurno ces prepoznati momenat kada ces crnog smiriti iz udarca :P Magarac nikada ne ide na ferku,udara tamo gde si najslabiji i dobro te poznaje.Nisi ti toliko slab koliko mislis da jesi ,samo jebeni strah cini cuda.Pozdravljam te i nadam se da cemo sastanciti uskoro.Cuvaj se.
7474

Post by 7474 »

kakav ružan san u ovo subotnje jebeno jutro, kad sam kontao da mogu duže da spavam...

sanjam da me drma nevidjena kriza i da kao, imam negde nešto trodona, koje, kad zgutam, proći će me sve ružno što me napalo..
i stanem kod sudopere i gutam trodone i ne mogu uopšte da ih progutam.. povraćam i skupljam ih po sudoperi, koja je naravno puna prljavog posudja.. i ja motam te ispljunute tronje i opet ih trpam usta i nalivam se vodom i sve se ponavlja u nedogled u nedogled....

i onda se napokon budim!
i skontam da je to bio jebeni san.

bljak.
"this is my final fit, my final bellyache with no alarms and no surprises, no alarams and no surprises, no alarams and no surprises, please!"
saša-ex

Post by saša-ex »

To se i meni desavalo, ali na javi...
Drzi se decko, vredi biti cist.
SAMO CEO ŽIVOT...
7474

Post by 7474 »

saša-ex wrote:To se i meni desavalo, ali na javi...
Drzi se decko, vredi biti cist.

znam da vredi! sad sam stigao sa NA sastanka...

samo treba iskulirati te jebene momente..
7474

Post by 7474 »

sinoć sam na sastanku čuo nešto predobro!!

"na kraju će sve biti dobro!
ako nije dobro-onda nije kraj!!!

to mi je u mnogome popravilo raspoloženje.. gledište na bolest, na neprijatelja..
baš me drže pozitivni utisci već dva cela dana. bez obzira što su poslednja dva dana upravo najteža u ovih poslednjih 35! (ili baš OBZIROM NA TO)

na korak sam od toga da popijem blokator (mada mi se borba više dopada bez njega). nosim jedan u džepu, ovih dana i vrebam priliku da prilika ne ukeba mene.. kao, na oprezu sam. ne dam se! ne znam.
7474

Post by 7474 »

nazire se naslov.. lagano dobija ime.. predugo, sve ovo traje da bi bilo bez naslova... bilo kakvog, ne mora nužno da je DOBAR..

poslednji pad koji me zadesio i koji zapravo nije recidivčić nego jebeni relaps, me sasvim zbunio!!! stvarno jeste.
iznenadio sam se. bio sam pre toga, u punoj snazi. mentalnoj i fizičkoj! bio sam stabilan. sijao sam, isijavao pozitivnim stavovima. ojačavao sam se sjajnim sastancima i prijateljima iz NA.. sve je ličilo na boljitak. na popravak, na oporavak!

i odjednom............................BAM!

treći dan relapsa.. i ne uživam, i ne razmišljam.. samo se drogiram.. najveća frka je sa ovim bednim venama koje nestaju na očigled.. tope se.
jedina frka je, pronaći ih!

ne ulazi mi se u razloge ponovnog uzimanja..
nisam ja kriv, razume se! ovaj put, stvarno nisam kriv.

al se zato osećam kao posledjni idiot. kao poslednja jebena kukavica, gluperda, kreten, kreten, kreten.

pih! sranje!

svašta bi još trebalo da se ispiše ovde.. da se dokumentuje.. da imam zapisano, crno na crno, kako bi se izbeglo sledeći put. al me mrzi. ne mogu. neću.
do kurca sve.
sanela

Post by sanela »

7474 wrote:

ne ulazi mi se u razloge ponovnog uzimanja..
nisam ja kriv, razume se! ovaj put, stvarno nisam kriv.
.
Ko je kriv ovaj put, života ti?
Ja bih stvarno voljela da čujem. A vjerujem da bi i oni kojima je stalo do tebe voljeli da znaju kad ćeš se zaoprave prihvatiti liječenja, a ne ovako ko fol. Malo sam čist i u NA fazonu, malo sam na blokatorima, ali sam super, sunce sija, a onda se malo puknem da bih... nemam pojma zašto se puknem, ali je bitno da nisam ja kriv. Jbg. desilo se.
Jebote, Nik, trzni se ba malo.
preispitivac

Post by preispitivac »

Veselo, veselo. Ima li to veze sa ovom kraj-leta depresijom ili je to samo moj trip? Zelim ti da se sto pre ratosiljas tog sranja.
Jurim rep
Locked