prolazi i glava, ko je imaleptir IV wrote: U TURSKU KAFU NEKOLIKO KAPI LIMUNA I PROLAZI I ZUB I GLAVA,ko je ima!
zivote...

nego, ljudi, mora demanti na ovaj recept sa kafom i limunom. od toga samo peglu mozes da bacis.
Moderator: sanela
prolazi i glava, ko je imaleptir IV wrote: U TURSKU KAFU NEKOLIKO KAPI LIMUNA I PROLAZI I ZUB I GLAVA,ko je ima!
Da, to je jaka istina...i tuznaVuk wrote:
Dođe mi nekad da mogu da samo presadim svoje iskustvo u nekoga ko je svež i tek počinje sa oporavkom, da se ne muči sa istim doživljajima koje smo svi već imali, al jbg, valjda nam je potrebno da svako za sebe dovoljno puta udari glavom u pod, pa ko preživi i kome se smuči može dalje, ostali jednostavno odu u statistiku.
I šta sad, jbg, ništa. Meni je i dalje ok, žao mi je lika, ali sve što mogu je da nastavim sa svojom pričom sebe radi. Pa ko hože može, a usput će proći još gomila likova koji će otići, vratiti se, ponovo otići, baš kao i do sada, kao i uvek. Možda i ja budem među njima, možda ne. Jbg, opasna i smrtonosna bolest.
:smt023dete svemira wrote:1.maj
,,strpljivost sa računarom,,
U svojoj aktivnoj zavisnosti,bili smo mnogo puta u iskušenju da bacimo računar sa sprata.Prvo monitor,pa kućište,i na kraju u svojoj destrukciji nam je padalo i sebe da bacimo jer,nismo bili sposobni da se suočimo sa životom kakav on zaista jeste.Apsolutno ne prihvatanje loše internet konekcije,virusa koje je skajp nosio.Nekada je na internet anteni stojao golub,neki put je bilo loše vreme,neki put nam je košija krao internet-mi smo bili nemoćni da se suočimo sa tim da ne možemo na sastanak,da čujemo prijatelje ili da čestitamo nekome rođendan.
Danas-MI ZNAMO!Vremenom shvatamo da smo nemoćni,da baš tako sve treba da bude.Naučili smo da se molimo i kako da dišemo kad umre internet pred sastanak.POLAKO gradimo ljubav prema računaru koji nije ništa kriv.
Samo danas:Ja sam zahvalna VS što je moj skajp proradio.
Hehehe, sjajno, hvaladete svemira wrote:1.maj
,,strpljivost sa računarom,,