Hej draga, jeste da te baš uvijek ne skontam, ali volim da vidim da si tu i da pišeš... znači da je sve OK. A super ti je ideja to za prevodioca. hihihi PDT_Love_18heroinapg wrote:I vidi sanela..Ja sam, kao sto znas hahaha poliglota, japanski, korejski, maternji, crnogorski i tako to. Ma ne mjere se ljudi po drogi..nego po...po ne znam cemu **nema tih rijeci na japasko korejskom, jbg..Al po meni su strejt rodjeni..E s takvima ja ne mogu..A ti si totalno okj!.....Zao mi je sto ne odoh u Trogir onda..no bice dana..Angazovala sam prevodioca. Treba na obukE da ide
srecan ti put..Cjela Tuzla-----
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
hehe..jel ti se sviđa...mislim na red rose 8)heroinapg wrote:aaaaaaaaa Dje si Tuzna :rolleyes: Fin ovaj redRose :rolleyes: Tebe mi je vaaaaaaaaaaaazda milo vidjetTužna wrote:
//. Whois Tuzna
/me heroinapg Always extra ***
Takođe i meni je tebe uvek drago videti...

Sanela Veliki Pozzzzzzz!sanela wrote:Evo da ne bude da neću da se javljam i da sam zločesta i ovakva i onakva moderatorica, sutra idem u Tuzlu na predavanja, pa se vraćam u nedjelju navečer. 8)
Znači, na forumu me nema do ponedjeljka. A inače dobro se osjećam, malo sam umorna, ali čim je malo otoplilo, ja se osjećam bolje. Pozz

Ma REDroSe je do yaya. Jos kad ga ima ko koristiti. *Kao ti napr**I ima se kme uputiti***Kao meni napr :rolleyes: Nego sto da radim. Nesto se kao zaljubih, nego me nista ne shvata ozbiljno. previse sam se sa svim sprdala :butthead:
/me heroinapg salje saneli 3 crnca da joj nose prtljag 

Last edited by heroinapg on Fri Jan 16, 2009 12:15 am, edited 1 time in total.
Hvala draga, i ja tebe puno pozdravljam :smt006Tužna wrote:Sanela Veliki Pozzzzzzz!sanela wrote:Evo da ne bude da neću da se javljam i da sam zločesta i ovakva i onakva moderatorica, sutra idem u Tuzlu na predavanja, pa se vraćam u nedjelju navečer. 8)
Znači, na forumu me nema do ponedjeljka. A inače dobro se osjećam, malo sam umorna, ali čim je malo otoplilo, ja se osjećam bolje. Pozz
Nemoj tako sve pridavati srcu da de niko ne shvata ozbiljno.....što bi ja volela da se zaljubim,ali nikako mi ne ide od rukeheroinapg wrote:Ma REDroSe je do yaya. Jos kad ga ima ko koristiti. *Kao ti napr**I ima se kme uputiti***Kao meni napr :rolleyes: Nego sto da radim. Nesto se kao zaljubih, nego me nista ne shvata ozbiljno. previse sam se sa svim sprdala :butthead:

Sama ta reč zaljubiti se me nekako plaši

MA JA SAM SAMO NAPISALA OVO..voljela bih, al to je za mene uvjek bio 3p i prije ovog svog shita...
Osecam se sjajno,
(ne spava mi se popih nes na NA sastanku i razbih san)
malo me nekako uvek uplasi kad Sanela najavi da nece biti na forumu vise dana, nemam pojma sto,
uzgred Sanela pozdrav iz ledenog Beograda i brzo se vrati,
jedva cekam konvenciju u Trogiru koja traje od 30.04.09. do 03.05.09.
i da, HeroJince moje mislim da nijedan osecaj nije tako divan kao biti zaljubljen. Ja licno sam ga se jaaako uzelela.
Blago tebi i uzivaj ...jer ljubav je lepa samo dok se ceka dok od sebe samo nagovestaj da...
(ne spava mi se popih nes na NA sastanku i razbih san)
malo me nekako uvek uplasi kad Sanela najavi da nece biti na forumu vise dana, nemam pojma sto,
uzgred Sanela pozdrav iz ledenog Beograda i brzo se vrati,
jedva cekam konvenciju u Trogiru koja traje od 30.04.09. do 03.05.09.
i da, HeroJince moje mislim da nijedan osecaj nije tako divan kao biti zaljubljen. Ja licno sam ga se jaaako uzelela.
Blago tebi i uzivaj ...jer ljubav je lepa samo dok se ceka dok od sebe samo nagovestaj da...

Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Yes Naco, no je naslov te pjesme najjaci
NE NEMOJ MI PRICI
no ovo je chat. I osjecam se trenutno...Na Niveu..
Aj Naco, mozda se vidimo i tamo da poletimo :butthead:
NE NEMOJ MI PRICI

no ovo je chat. I osjecam se trenutno...Na Niveu..
Aj Naco, mozda se vidimo i tamo da poletimo :butthead: