Crna reka-centar za izbegavanje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

ivon

Re: Crna reka-centar za izbegavanje

Post by ivon »

Napiši ovde ispovest , ovde će ti ljudi savetima pomoći.Tebi zaista treba pomoć.Napiši na ovom sajtu kako se osećaš,jer vidim da se pomalo gubiš.Jeste da si bio na četu sa Christinom,ali i ja sam tada bila prisutna i sećam se šta je bilo sa rukom...Ti sebe povređuješ stalno,i treba ti stručna pomoć.Potraži je ili pitaj ovde ljude gde i u koju ustanovu,centar,komunu šta god već...Reći će ti,samo molim te počni da sam sebi pomažeš.Mislim da za početak priznaš da si u problemu.Želim ti sve najbolje,čuvaj se samog sebe!
ivon

Post by ivon »

Slažem se sa tobom Sunce polako izlazi,ne vidim u čemu je problem.Ja samo kažem da je sve stvar izbora...Nisam ja tražila opravdanje za sebe zbog vere ili nevere :D :D :D ,samo mislim da poštujemo različita mišljenja o svemu pa i o tome.Ja ih poštujem,i ne brini piši ti slobodno ...Zanimljiva tema i izaziva polemiku :D :D :D :D
Beobandit

Post by Beobandit »

ivon wrote:Napiši ovde ispovest , ovde će ti ljudi savetima pomoći.Tebi zaista treba pomoć.Napiši na ovom sajtu kako se osećaš,jer vidim da se pomalo gubiš.Jeste da si bio na četu sa Christinom,ali i ja sam tada bila prisutna i sećam se šta je bilo sa rukom...Ti sebe povređuješ stalno,i treba ti stručna pomoć.Potraži je ili pitaj ovde ljude gde i u koju ustanovu,centar,komunu šta god već...Reći će ti,samo molim te počni da sam sebi pomažeš.Mislim da za početak priznaš da si u problemu.Želim ti sve najbolje,čuvaj se samog sebe!
Ne bi o tome da stvarno ovako javno pisem nije u tu problem samodroga alisredice se valjda. Meni je sada Metadon potrebniji nego ikada, Ja jos ne mogu da se osvestim sta se meni u ovoj 2010 godini dogodilo. Samo da sto pre prodje i da se nikada vise ne onovi ni nestasica lekova, ni sve sto je krenuo nizbrdo posle toga, ma slosim se kada pisem sada...
Menitreba psihijatriska pomoc u zadnja 2 meseca, pre toga sam ja mogao da pomazem koliko sam bio normalan, staislim normalan pod Metadonom, Insulinom, Zoloftom isto je, ja sam bio na Metadonu placao sam devojke kada mi trebaju, ziveo jednostavno bolelo me za sve.
Do nove godine zivot mi je bio savrsen, mislim ne savrsen ali svaki dan mi je bio cool. Sada ovo nikada gore se osecam, pisao sam vise mi ni Metadon ne pomaze jer imam psihicke probleme, pomaze mi da ne budem u krizi, ali ne moguda se oslobodim drugih stvari, kada bi njega ostavio to bi bila cista smrtna presuda. Ja i ovako razmisljam da li bi mi heroin na neko vreme smanjio luidilo u glavi, ne znam nikada nisam bio u ovoj situaciji.
Da samo to nije bilo tada(kada samimao sranje sa rukom), posle tada kada je bio ja dobio problem taj post ona je bila sama tamo i kao ajde na chat. To je dete od nekih 14-15 god koje ne zna u koj uzas ce uleteti a sve joj je ja verujem zanimljivo to. Tada smo sami mi bili na chatu kada se to desilo. Ja ne znam bilo je jos troje mozda na forumu.
I kazem ti stigne meni mail na adresu i ja reko da idem da se odjavim i vidim pise ono grska server, ja 2 puta tako greska server, ja nastavim da pricam sa christiane posle 2 min i ona kaze kao sta je to sa sajtom ne moze da loguje.Ja sam znao da oni meni brisu post, ali kada sam izasao sa chata ja da se odjavim i da im poslajem porukun da su gnjide vidim ne stoji ona slika i tada sam znao da su me isterali.
Jos oni nadrkani na mene onako kao Zbogom. Ma bolime k**** voleo sam taj sajt sada kada bih birao voleo bi da se to lazovsko gnezdo cenzure ugasi zauvek. Mogli su o toliko tema da prave sajt oni ce neznalice da pisu o drogi da mi oni prosudjuju sta je droga i sta narod treba da zna, pa sada da znam neke roditelje cija deca se drogiraju i prostituisu za pare da ih moji drugovi iznajeme u agenciji sada ne bi rekao roditeljima da se da se prostituisu. Ne rekao bi ovako ali ljudima sa onog sajata ne bi. Sta krijemo istinu radi viseg cilja, da ne znaju, blazeno neznanje.
DA POSLAO SAMJUCE ADMINISTRATORIMA PORUKU DA CU DATUIM RTS JER SU OBJAVILI DA SE RECEPTI ZA NEKE DROGE MOGU NACI NA NETU, A TOJE ZABRANJNO OBJAVLJIVATII NA SAJTU NA KOME JE TEMA ISKLJUCIVO DROGA TREBALA DA BUDE, PA AKO NE MOZE NA SAJTU KAKO ONDA DA TAKO CUJU DECA I OD 10 GODINA PREKO MEDIJA, CUTE SMRADOVI, ZNAJU DA SAM U PRAVU.
ivon

Post by ivon »

Sam si rekao da ti pomoć treba.Sve ostalo je manje bitno ili ne bitno.Pomozi sebi,sve ostalo je neka druga priča...Čitala sam tvoje postove i komentare...
Beobandit

Post by Beobandit »

Pa verovatno je za nekoga sa strane ovako manje bitno ceo taj splet okolnosti koji je osobu kojoj je najmanje bio potreban psihijatar doveo u ovu situaciju. Ali meni i dalje muci pitanje jer to bilo neophodno tako i cime sam ja to izazvao.
Ali milim da ce me koji mesec van Bgd totalno oporaviti i pretvoriti me u bice bez emocija bas kakav sam ibio do Nove Godine. A od tada nikakvo dobro ni prema kojoj vrsti ljudi, ni lose ali nikakva pomoc, nista, nikakva emocija, sve sto mi treba platim i cao-zdravo.
sanela

Post by sanela »

Beobandit wrote: A od tada nikakvo dobro ni prema kojoj vrsti ljudi, ni lose ali nikakva pomoc, nista, nikakva emocija, sve sto mi treba platim i cao-zdravo.
:roll:
žao mi te Beobanditu
Beobandit

Post by Beobandit »

Pa i meni je zao ali ocigledno druagacije kada je bilo ja sam najebao.
Post Reply