resocijalizacija,vase misljenje

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Modesty

Re: resocijalizacija,vase misljenje

Post by Modesty »

vrati nam se Arture...... :smt022
trna

Post by trna »

PRVO HVALA BOGU DA JE OTKRIO LJUDIMA DA JE RESOCIJALIZACIJA PROBLEM.ZAISTA MALO ZNAM OKO TOGA,ALI VERUJEM DA BI PRE SVEGA TREBALO STUPITI U VEZU SA KOMUNAMA KOJE SE BAVE BORBOM PROTIV ZAVISNOSTI,JER AKO KOMUNA COVEKA KOJI JE ZAVRSIO PROGRAM NE UPUTI NA ADRESU MOZE BITI PREKASNO DOK COVEK SAZNA DA NEKO UDRUZENJE TAKVOG TIPA POSTOJI.JA SAM BIO U RETU U ZAGREBU A INACE SAM IZ NOVOG SADA.DA NISAM IMAO KUMA KOJI JE ZAVRSIO PROGRAM U RASKRSCU I KOJI SADA RADI U CENTRU NE ZNAM KAKO BI PROSAO.IZASAO SAM IZ RETA KAO I GOMILA DRUGIH BEZ BILO KAKVIH PREPORUKA ZA DALJI ZIVOT.ZATO JE PO MENI OD VELIKOG ZNACAJA STUPITI U VEZU SA KOMUNAMA I NACI ZAJEDNICKI JEZIK SA NJIMA.AKO MOGU NEKAKO DA POMOGNEM TU SAM.
Pozovi me u dan nevolje!
Tad cu te izbaviti, a ti ces me slaviti!
Bog
saša-ex

Post by saša-ex »

U Beogradu se subotom odrzavaju sastanci sa ljudima koji su bili u komunama, to su vise druzenja, za sada nas ima iz Reta i jedna cura iz Raskrsca, dobro dosao si.
SAMO CEO ŽIVOT...
davor

Post by davor »

Slazem se sa tobom!
trna wrote:PRVO HVALA BOGU DA JE OTKRIO LJUDIMA DA JE RESOCIJALIZACIJA PROBLEM.ZAISTA MALO ZNAM OKO TOGA,ALI VERUJEM DA BI PRE SVEGA TREBALO STUPITI U VEZU SA KOMUNAMA KOJE SE BAVE BORBOM PROTIV ZAVISNOSTI,JER AKO KOMUNA COVEKA KOJI JE ZAVRSIO PROGRAM NE UPUTI NA ADRESU MOZE BITI PREKASNO DOK COVEK SAZNA DA NEKO UDRUZENJE TAKVOG TIPA POSTOJI.JA SAM BIO U RETU U ZAGREBU A INACE SAM IZ NOVOG SADA.DA NISAM IMAO KUMA KOJI JE ZAVRSIO PROGRAM U RASKRSCU I KOJI SADA RADI U CENTRU NE ZNAM KAKO BI PROSAO.IZASAO SAM IZ RETA KAO I GOMILA DRUGIH BEZ BILO KAKVIH PREPORUKA ZA DALJI ZIVOT.ZATO JE PO MENI OD VELIKOG ZNACAJA STUPITI U VEZU SA KOMUNAMA I NACI ZAJEDNICKI JEZIK SA NJIMA.AKO MOGU NEKAKO DA POMOGNEM TU SAM.
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
Tarik Karacic

Post by Tarik Karacic »

ZDRAVO SVIMA!!!!!!!
POSTOJE UDRUŽENJA KOJA SE BAVE RESOCIJALIZACIJOM (http://www.csi.ba link NE-ovisnost)
radimo već pola godine i zaposlili smo trideset i jednog momka i dvije cure.
Još uz to stanbeno smo zbrinuli jedanaest liječenih osoba.
JAVITE SE BEZ OBZIRA ODAKLE
ZAJEDNO SMO JAČI
Tarik Karacic

Post by Tarik Karacic »

Resocijalizacija je najbitniji segment u lijećenju.
Budimo realni koliko ljudi se skine ali ga društvo ne prihvača i poslije sve po starom.
Ljudi može se to je dokazano i provjereno...
Mi u Sarajevu smo napravili udruženje liječenih osoba , udruženje za resocijalizaciju.
Ima nas 32 vani svi smo zaposleni neki su čisti po tri godine a neki su tek izašli.
uskoro će biti na stranici http://www.csi.ba više o ovome pod linkom NE-ovisnost.
svi zainteresovani neka se jave sve usluge su džaba.
davor

Post by davor »

Pozdrav Tarik!
Hajde drago mi je da je neko u Sarajevu pokrenuo nesto..
Cuo sam za csi ali nisam znao da se bavite i resocijalizacijom..
Na koji nacin zaposljavate ljude?
Pisi malo vise o tome,interesuje me..
Najbolje stvari u zivotu su besplatne!
rajouno

Post by rajouno »

sjetih se ove teme..kad sam bila prije neko vece u gradu...mozda imam mali problem sa istim...jbg,ja ne mogu a se pokrijem po usima i cekam da samo prodje..korak po korak otarasicu se i toga!ne zurim nigdje...
PER ASPERA AD ASTRA...
zvrky

Post by zvrky »

Nista na svetu do dolazi niti prolazi samo od sebe,za sve sto uradis u svom zivotu zasluzna si samo ti.
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

nije lako...to da vam odmah kazem. Neki dan ...odem na koncert...ono raja, muzika....a ja se osjecam kao s marsa. Kao da je sve oko mene bilo u magli a ja i drug tako stojimo u sredini svega...a ljudi oko nas prolaze...deru se.. Falila mi je droga. to dvoje mi je nekako ishlo zajedno...koncert i droga....! mislim eto...to je samo mali primjer. A inace se osjecham kao da sam bila na nekom pustom ostrvu godinu dana....i sad kad sam se vratila...moram da se uklopim....problem je u tome shto ne znam kako da se sklopim da se uklopim......(
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Post Reply