CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sunrise

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by sunrise »

Primi moje iskreno saucesce Adame....stvarno mi je zao i istovremeno sam zahvalna sto je moja jos tu,hvala Bogu.
Zao mi je stvarno

Boli te dupe ko sta ovdje misli o tebi,ti znas ko si i sta si i ako nesto igra meni si ok li, iskren i zabavan a nisam ni skuzila da nisi omiljen tu,nije ni bitno.Nismo tu da bi si slali puse i dizali krila nego pomogli i posavjetovali ako ide,nesto naucili kako sto bolje izaci na kraj s ovisnoscu
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
darla

Post by darla »

Adame, primi i moje saucesce..jako mi je zao, znam kako je tesko..ja sam do svoje 23 god. sahranila i bake i djedove i mamu, svi umrli prije 60-e god..mama cak nije ni 50-u prosla ziva..budi jak, al neka i places i kukas, to je normalno kada nas s ovog svijeta napuste voljene osobe..ne znam vjerujes li u "nesto poslije" , ali ako je tako, znaj da je ona negdje gdje se ne pati vise, a i pazi na tebe..zelim ti da nastavis ici pravim putem, ostani takav kakav jesi, iskren...
sunrise

Post by sunrise »

joj ne ljuti se na mene
znas kako je s malim djetetom koje skace oko tebe,ne znas di je dupe di glava a kamoli sjetiti se svakog i svima se obratiti
molim te,izvi ni,bas mi je sad krivo i postidio si me...evo,sad,recimo,kuham supu,spremam kupus,ona mi visi na ruci i jos imam krdo sranja za napraviti povrh svega sto me snaslo...i,da,upsut i povracam,treci put danas, nervoza zeluca

izvini Adame
ali znaci mi puno sto si mi napisao i trebala sam ti to ranije reci
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
adam*

Post by adam* »

sunrise wrote:joj ne ljuti se na mene
znas kako je s malim djetetom koje skace oko tebe,ne znas di je dupe di glava a kamoli sjetiti se svakog i svima se obratiti
molim te,izvi ni,bas mi je sad krivo i postidio si me...evo,sad,recimo,kuham supu,spremam kupus,ona mi visi na ruci i jos imam krdo sranja za napraviti povrh svega sto me snaslo...i,da,upsut i povracam,treci put danas, nervoza zeluca

izvini Adame
ali znaci mi puno sto si mi napisao i trebala sam ti to ranije reci
Nema veze.....znaci mi i sto si sada rekla...samo nek si i meni ziva i zdrava sto zelim i bebici prelepoj..... :-D

Hvala Darla.......hvala svima....evo sada me zvala mama....da mi kaze gde da se nadjemo....pa..........povorka.....jbte....koji uzas...kako to mrzim....svi idu pognute glave,nesto se domundjavaju,neko place i kuka recimo ja,moja mama najverovatnije....tata ne...on je stari ratnik tvrda srca.dobrovoljac na ratistu...tako da se smrti nagledao....vagon,sreca pa je grunula minobacacska granata par metara od njega,on skocio u neki jarak i uganuo nogu ...al' ono zesce.Bila mu noga ko mortadela mesec dana.....i vratili ga kuci s tim da se otimo budala.necu pa necu...hocu da pucam....e ne moze vojnice....ides kuci....i covek prezivi ali je zato od kuce svaki dan gledao TV i par puta ga gadjao pepeljarom - recimo kada je pao Knin a ja onda bio u vojsci 95'.....zamislite on je zeleo da i ja idem tamo da koljem.ratujem....ma mrssss.
sve u svemu....ja danas dobio novu jaknu....posto je baka ostavila naredbu da svako sebi kupi sta hoce na dan kada umre i ja eto kupio novu Diesel jaknu.....jos za rodjendan dobio onu Converse....sada sam opremljen zesce.
DSCN5167-crop.jpg
DSCN5167-crop.jpg (88.07 KiB) Viewed 1492 times
DSCN5164-manja.jpg
DSCN5164-manja.jpg (51.22 KiB) Viewed 1487 times

i tako.......jebes jaknu.....sutra me ceka jeben dan....a jakna ko jakna....svi cemo umreti goli kako smo i dosli na svet...al' aj' stvarno je dobra......opet se ja manijacim s garderobom i ciframa...necu ni da napisem koliko je kostala.....jer cete misliti da stvarno nisam normalan... :roll:
cucla cucla cuclica
vudd

Post by vudd »

Unbelivable... :thumbsdown:
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Samantha

Post by Samantha »

Finally! :D .
Ipak mi je zao babe.
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
vudd

Post by vudd »

Ma namirila se...
adam*

Post by adam* »

I pored sve dobre volje naroda mora da se pojavi i neka budala koja glumi judu....i to ti je svet......zivih...
Stvarno mi je zao nekih ljudi....iskreno....bas zao.....jebiga....sta raditi nego ziveti sa takvima i trpeti ih,prastati,pruzati ruku 100 puta....i to ti je svet zivih......siroma' u vugla i to sve za 30 zlatnika
cucla cucla cuclica
adam*

Post by adam* »

NEIZMERNO HVALA SVIMA JOS JEDNOM.....ZNACI...PUNO.....NAPIO SAM SE....RAKIJE...I POPIO KSALOL...MORAO SAM....TEZAK DAN A SUTRA JOS TEZI.....dobro...sutra je rakija zagarantovana.....
cucla cucla cuclica
vudd

Post by vudd »

sve u svemu....ja danas dobio novu jaknu....posto je baka ostavila naredbu da svako sebi kupi sta hoce na dan kada umre i ja eto kupio novu Diesel jaknu.....jos za rodjendan dobio onu Converse....sada sam opremljen zesce.
Pa zar i u smrtnom slucaju mislis na svoj jebeno-bolesni ego,nesrecnice...
Nabio slusalicu , dok nam prezentujes kolekciju jesen/zima...Bolesno i do bola neiskreno,jebote...O Rambo varijanti kojom opisujes caleta necu ni da komentarisem

Lajte kere Jakobsfelda......
Post Reply