CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

sanela

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by sanela »

vudd wrote:
I manite se tog njemačkog :)
Was???
Nije mi jasno zasto se mene diskriminira?Pa smao pisem na maternjem jeziku.(Stari je vazda cutio,zato se valjda zove maternji)
I zasto se men vrijedja ovde.Sanela ako si se drogirala...nisam ja kriv sto si sad nezadovoljna zivotom pa se istresas na nas koji sma na ...maternjem jeziku.I sta cew onaj smajli....Kakva je to fora?Ko sam ja?Sta ce ovaj kabl ovde?Nemojte se zajebavat', da nebih nekog osakatio..

Ej?
lol
:rolleyes:
Vudd, ogriješiću dušu zbog ovog tvog komentara...
sunrise

Post by sunrise »

za Kikine slike u stanu je rekao da su od prijatelja koji je otisao u UK zbog boljeg zivota....cura je od ljeta bila dva puta tu a on 4 puta tamo a on nista ne priznaje osim jednog posjeta...i jos ju je prijateljima upoznao....hahaha
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Post by sunrise »

uzas....kako izaci na kraj s time...moja Kikica mu je prije 2 tjedna nasla zenske dlake na boxericama,od crnkinje da bi mi on danasd rekao da je to jer se netko frizirao u ducanu kod nas i to mu je uletio u gace...eto razloga....ma,joj sta sam ja ovca za sisanje da me netko prai tolikom budalom i baca takve razloge za prevaru
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
adam*

Post by adam* »

sunrise wrote:uzas....kako izaci na kraj s time...moja Kikica mu je prije 2 tjedna nasla zenske dlake na boxericama,od crnkinje da bi mi on danasd rekao da je to jer se netko frizirao u ducanu kod nas i to mu je uletio u gace...eto razloga....ma,joj sta sam ja ovca za sisanje da me netko prai tolikom budalom i baca takve razloge za prevaru

ma kakve su to providne price.....hahahhhaha.....veruj sebi
cucla cucla cuclica
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

E jbga sunrise.. Nije do tebe.. Ne dozvoli mu da te ubedi da si ti kriva.
Svako će dobiti povratnu za sranja koja uradi, ne brini..
Ne znam šta uraditi, majke mi, nisam pametna..
Ti najbolje znaš, iz svoje glave, srca i perspektive šta i kako treba.. uradi kako misliš da je najbolje i ne sumnjaj da ćeš pogrešiti.

Pozdrav tebi i Kikici ..
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
PsyTechGirl

Post by PsyTechGirl »

Ja sam ovih dana skroz nešto u qrcu ..
Razmišljam.. Sjebana sam skrzo i tek sada, kad sam došla na ovaj Forum kontam da se ljudi u ovakvim situacijama najčešće 'klepe' i reše stvar.
Ali meni to nije bilo ni na kraj pameti.. U ovakvim situacijama ja samo gledam da što više spavam.. Gledam filmove i bilo šta, samo da ne mislim i problemu jer ne znam koji je najbolji način za rešavanje stvari .. Polako.. Kao što rekoh u prethodnom postu, svakome dodje ono što je zaslužio i sam sebi napravio..

*sunrise, još jedna stvar. Nisi ti kriva za probleme koji će biti rezultat njegovih sranja. Za to je samo on kriv I ako se desilo jednom, zašto misliš da se neće desiti opet ??
Zar ti treba otac tvog deteta koji će da živi jedan život sa vama a paralelno drugi bez vas ??
Skontaće on sve draga moja, ali se bojim da će mu za to biti kasno..

Mislim da bi ti najbolje bilo da odeš, da mu daš do znanja da to nećeš tolerisati.
Pa da vidiš kada ga stvarnost udari u glavi kako će se vratiti cvileći..
A ne ovako, da glumi tu neko shmekersko mudo!
Allways look at the bright side of Life!! There's allways Sunshine after the rain..
tess

Post by tess »

Param gde si,kako guras!?! Kako prosla slava?Sta se desava?Sumnjivo si se nesto ucutao.pisi sta god da je,sta ces drugo jbga.
dal' mi steti droga leti?
Param-parcad

Post by Param-parcad »

pa pisao sam na ispovestima druze tess.hvala sto se brines za moje zdravlje.
Pawa

Post by Pawa »

Sunrise po meni, ono o čemu treba da razmišljaš je da li ti možeš posle svega da živiš sa njim kao da se ništa nije desilo i da li ti uopšte treba život pored muškarca koji te nije prevario samo u fizičkom smislu, već je toliko dugo imao paralelnu vezu. Verovatno da i nepostoji u vasim životima deo koji je ostao netaknut i gde ti tokom vremena nije servirana laž.
Keva moja je dugo nakon ćaletove smrti (imala sam 2 god. kada se to desilo) mene koristila kao paravan za mnoge stvari koje su se dešavale u njenom, a ne u mom, životu. Šta god nije želela da uradi, nikada nije rekla ja to ne želim ili ja to neću, već “ja imam dete kojem treba ...bla, bla, bla.” Vodi računa da se i tebi to nedesi. Ti imaš dete, ali imaš i sopstveni život. Detetu ćes, primereno njegovom uzrastu, objasniti zašto mama i tata ne žive zajedno.
Razumem da razmisljas o detetu, ali mislim da sa podjednakom važnošću moraš da vodiš računa i o svom životu. Deca brzo odrastu i odu i na kraju opet ostajete vas dvoje. Sumnjam da će ti sutra ćerka reći “hvala” zbog toga što si ostala u lošem braku i uništila svoj zivot “zbog nje”.
Čak i ako ostaneš, ostani zbog sebe, zbog toga što ti to želiš, a ne zbog toga što imaš dete sa njim.
Pozdrav.
vudd

Post by vudd »

Osjecam se kao utorak.Bolje od ponedeljka,ali ni blizu kao petak :)
Prosjecan zivot, prosjecnog covjeka.Porodica,kredit,pas,macak i auto koje treba mehanicara.

Steta sto po selima ne prave ankete kao ''Stara godina je na izmaku,pa sta bi ste pozeljeli sugradjanima(suseljanima)?''
Stidljivo bih nogom crtao smajlija na snijegu,podigao glavu put neba i rekao nesto u sta ni sam ne vjerujem....

Prosjecno.
Last edited by vudd on Tue Dec 22, 2009 10:52 pm, edited 1 time in total.
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Post Reply