Nasa draga kafica!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

Sretan rodjendan Vlado!!! sve najbolje...!!! :wink:
sunrise-tu sam... mislim i nisam bas tu ovih dana al eto! pisacu ti na pm....
ok sam-malo emotivna-nista strasno....Nekako u naletima. sve ok..i onda mi se odjednom sve nesto skupi...svasta!
zvrks-si ziva? volim kad na forumu pada snjeg...kao da sam u Sarajevu u svom stanu ...zima...uhh!
poz svima
cmok
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
raskorak

Post by raskorak »

ja ti samo malo pomazem dusho, zajebi sujetu :D
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
sunrise

Post by sunrise »

Vlado nemam osiguranje. Znam, sve znam. Htjela sam napraviti i bili su mi neki iz Alianze i dali mi takvu ponudu koju nisam mogla prihvatiti. Da stavim kameru i alarm i placam nekih 200-300 mjesecno.Nakon toga se ta tema stisala. No, sad sam se opet raspitala i cula za neke bolje ponude pa cu nesto i napraviti

Luna, nice to see you
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
star

Post by star »

Sretan rođendan Vlado! Da Bog da popio galone piva i na svom posedu pronašao naftu!
sanela

Post by sanela »

Jest da je sa zakašnjenjem, ali bolje ikad nego nikad :)

Vlado, želim ti sve najbolje za rođendan :!:
sunrise

Post by sunrise »

Sanela kako je u Sarajevu? Jel ima snijega? Ovdje je jako hladno no nema nista od snijega. Prije dvije noci je malo poceo padati no do jutra to je sve otislo. Ja bi tako rado za Novu Godinu dozivjela u punom snjijeznom sjaju :!:
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
sunrise

Sta normalni misle o nama?

Post by sunrise »

Pocela sam u zadnje vrijeme ici na jedan hrvatski forum.
Jucer se pojavio ovaj tekst:
Pustila sam drogašicu u kuću

--------------------------------------------------------------------------------

Bemti..ovo je ka u filmovima...
Sažalila sam se na curu jer nije imala di stat.. al ko bi se nadao.. saznam prije sat vremena da je ona u stvari izašla iz komune i opet se navukla..
JuÄ
sunrise

Post by sunrise »

A, sad cu pogledati i naci par jacih komentara
sanela

Post by sanela »

sunrise wrote:Sanela kako je u Sarajevu? Jel ima snijega? Ovdje je jako hladno no nema nista od snijega. Prije dvije noci je malo poceo padati no do jutra to je sve otislo. Ja bi tako rado za Novu Godinu dozivjela u punom snjijeznom sjaju :!:
Joj ovdje cijeli dan paaju petarde umjesto snijega :) Nedavno je padao i ima ga još po ulici, ali je ružan i prljav... I ja bih voljela da za Novu padaju lijepe, velike, bijele pahulje... a ja sjedim u toplom i gledam kroz prozor :)

A inače po gradu je ludnica, svi negdje jure, žure. ja zakasnila da rezervišem termin kod frizera na vrijeme, pa ću se šišati tek iduće godine :)

Mmmm, mogu mislit kako je Beč lijepo okićen za Božić i Novu.... Baš bih voljela doći u to vrijeme. Bila sam u ljeto i oduševila se.

A i ovdje je užasno hladno. brrrr

Pozdrav iz ledenog Sarajeva :smt006
sunrise

Post by sunrise »

Srela sam ju u pekari i pitala je za stan.. rekla je da ima posao ali da joj ne odgovaraju cimerice i ja sam rekla da može kod nas.. uredna, Ä
Post Reply