ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

;-) cmok cmok....samo da uspijemo i da bude bolje draga moja zvrky
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

Pa luna dokle vise da govorimo "valjda ce biti bolje" vec je bolje,mnogo je bolje nego ranije zar ne? Ja mislim da smo ipak postigli neke rezultate,a to da moze biti bolje pa jebiga uvek moze bolje !
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
nada

Post by nada »

draga Zvrky! Ti si jedna jaka, moćna i pozitivna osoba i bez obzira na sva sranja koja su ti se desila, ti ideš dalje! Pravi si borac i zato te jako volim iako te ne poznajem... Pročitala sam sve što si napisala i pomogla si mi da shvatim puno stvari... Nikada nisam imala razumjevanja za ljude koji su ovisnici, to mi je uvijek bio nekakav znak slabosti i takvi ljudi su za mene bili samo slabići i ništa više. Bježala sam od njih, gadili su mi se... Nikada mi nije bilo jasno zašto to ljudi sebi rade, kada znaju što ih čeka... Sada polako shvaćam... Prije nisam ni pokušavala shvatiti. Želim ti puno, puno sreće u životu jer je i zaslužuješ i upamti da nam Bog dopušta da patimo samo onoliko koliko to možemo podnijeti... Ima on za tebe veliki plan, sigurna sam u to...
Budi mi dobra! Pusa :P
zvrky

Post by zvrky »

Nado hvala ti puno na lepim recima ! Nisi ti jedina koja nije volela i nije zelala da razume ovu problematiku,takvih je mnogo,jednostavno to gledaju kao nesto fujjj i ebiga u sustini to i jeste fujj ali ne treba mrzeti nikoga...drago mi je da sam ti pomogla kako god ali ako jesam drago mi je zbog toga,i drago mi je da si promenila misljenje o svemu ovome ,pozdravljam te i bicu dora naravno kekekkekee :twisted:
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
expect

Post by expect »

Pozz svima,nova sam na forumu i vec nekoliko dana pratim desavanja...
Zelela bih da i ovako javno kazem hvala Zvrky za neke informacije do kojih mi je jaaako stalo....
Citala sam tvoje postove i ispovest i moram ti reci da me odusevljava tvoj optimizam..Izvuci se iz necega tako loseg i sacuvati osmeh,a uz to biti spreman da pomognes nekome ko prolazi kroz pakao..to je za svaku pohvalu...
I iskreno se nadam da ces naci svoju srodnu dusu [negde sam procitala da je jos trazis]... A ja se nadam da cu biti dovoljno jaka da sacekam 5 meseci da bih jednoj osobi rekla sve sta mi je na srcu.....
Pozdrav :wink:
zvrky

Post by zvrky »

Hhehehe nisam ja uvek bila optimista,hm... ili mozda i jesam ali to nisam ni znala sad nisam sigurna...Expect drago mi je ako sam uspela da ti pomognem,i uvek cu ako to mogu. To da sam sacuvala osmeh....heh nije bilo osmeha na mom licu jako dugo iako volim da se smejem i volim da mi je lepo a jebiga nekim cudom uspela sam da ga vratim,i sada sam sigurna da se moze uspeti samo ako se to hoze i zeli,niko drugi te na to ne moze nagovoriti,niti ubediti da to uradis,samo svoja volja i nista drugo....a kad se na to odlucis e tek onda su ti potrebni drugi da te podrze...evo ja zelim da se javno zahvalim svima sa ovog foruma jer stvarno su mi mnogo pomogli,hvala od srca ...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
mefisto

Post by mefisto »

zvrky, svaka cast.. ne verujem da me sve to ceka...
znash.. mislim da si sjajna...
kako su sve story slicne, nema narocite razlike..
teshko je.. ali ne i nepobedivo..
zvrky..samo napred..
i pishi o svemu...
:D
zvrky

Post by zvrky »

zasto ne verejus? Potrudi se malo ako to zelis i uspeces veruj mi. Tesko jeste ne kazem da nije i vise je nego tesko ali boris se pa dokle stignes...jebiga vrati se malo unazad da vidis koliko sam samo ovde kukala na sva moguca vrata,mesecima sam kukala i kkala sebi sam se samoj smucila ali izgleda da se isplatilo,videces i koliko su me ovi ljudi ovde podrzavali u svemu,pokusaj makar ne mozes nista da izgubis...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
mefisto

Post by mefisto »

sve kapiram... mnogo sam uzbudjena shto sam vas sve pronashla..
sve mi ovo puno znaci..
thanks zvrky..
citamo se..
ps. kapirala sam da cu vas kukanjem smoriti... ali.. eto..
hvala.. :wink:
zvrky

Post by zvrky »

Znate sta,od kada sam pocela da se lecim ljudi su mi svasta govorili sve do pre samo par meseci ljudi su mi govorili bice sve okej ,sve ce se srediti,nemoj da brines i bla bla ali ja im nekako nisam verovala,nisam verovala da zivot moze toliko da se promeni i na bolje i na gore,i sada me podrzavaju ali sada im verujem nekako mi se sve kockice sklapaju jedna po jedna.Ne kazem da mi je sad savrseno sve ali u odnosu na pre samo par meseci ovo je super,prosto volim sto sam ziva,volim svoj zivot i cenim ga vise nego ikad,da li to ima veze sa prosloscu ja ne znam ali znam da zivot nisam cenila ni malo,samom cinjenicom da sam pokusala da ga sebi oduzmem znaci da ga nisam ni cenila,sada mi takve stvari i ne padaju na pamet,svi ti dogadjaji dokazali su mi da mi zivot nudi i vise puteva nego sto ja mislim,jednostavno mogu birati i sve ali bukvalno sve od mene zavisi. E sad ja licno josuvek imam neke kocnice koje mi ne daju da u potpunosti zagazim u taj neki takozvani normalan zivot,a te kocni su ustvari moj strah od novog posla :-D dal sam vam sad rekla nesto novo kekeke,mislim da mi je samo jos to preostalo do izvrsenja mog cilja. Ali to nema veze sa narkomanijom bar ja tako mislim (mozda i ima) uvek sam imala problem prilagodjavanja,uvek me je bilo sramota,uvek sam imala neku tremu....u skolu dok sam isla nikada nisam izasla usmeno da odgovaram za neku ocenu zbog iste te treme,ako moze pismeno moze ako ne daj mi keca nije bitno,tako da su to svi znali pa su me pustali da sve pismeno radim,a sa druge strane gledano ako je neko zezanje u pitanju tu nemam tremu nikakvu,niti sramote nema nicega jednostavno,i sad ja ne znam kako to da objasnim,evo primera ako me neko za ruku negde odvede za posao nema nikakvih problema ali ako treba da idem sama meni se noge odseku,vrtoglavice heehhehe odma mi nije dobro :D ali opet dok sam se drogirala toga nije bilo,mogla sam da odem gde sam htela bez problema,da razgovaram za posao bez i trunke panike...zasto je to tako? Razmisljam koja je razlika ako se pojavim drogirana ili strejt ,nema je pojavljujem se ja i pricam ja znaci nema nikakve promene osim mog nekog samopouzdanja,ali opet imam pitanje zasto je to tako? da li se ja mozda stidim sebe? Ne razumem neke stvari stvarno ....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply