Nije samo on u pitanju ima tu jis mnogo stvari on je samo kap u prepunoj da kažem duši mojoj,srcu,puće u najskorije vreme,jebiga,nadam se da me razumeš. Ja Jednostavno ne mogu više da se borim,jebem li ga ali ne mogu...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ali nema ga,ja sam jedna biljka koja je uvenula odavno a osto jadan koren koji se borio dok je mogao e sad nema ni korena.....praznooooooo,samo za baciti...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Upotrebicu klise: zivot nije sranje, nije ni bajan, zivot je ono sto od njega napravis.Na forumu si se vec slozila sa time da je volja sve, onda prstani da kukas nego izvuci volju iz sebe i bori se dalje!Ako ni zbog cega, bar zbog inata.
Nietzsche je jednom napisao:'' To je bio zivot?to je sve sto mozes da mi uradis?pa hajde ponovo!''Smisao zivota je borba, tako je uredjeno, a ko smo mi da od toga odustanemo?
Gladsheimer next succeeds - the land
Where bright Valhalla's towers stand:
In burnish'd gold they proudly rise
And lose their radiance in the skies.
Hej narode vec kad smo kod te jebene smrti...juce padnem u nesvijest...heknem glavom od cosak stola....glava mi je otekla znate kako. Ako nisam potres mozga dobila bog me ubio. Samnom nesto nije uredu. Eto vidis nezelim da se ubijem i kako je krenulo izgleda da i hocu.