slab sam na tom instrumentu pa bi mogao nesto za moju dusu i ti odsvirati drveni...sta ima da pisem iskrenu ispovest kada se trudis(iz samo tebi znanog razloga) da me diskreditujes na svaki moguci nacin.oces istinu?evo ja sam smrdljivi narkoman koji grca pred kompom i koji trpi krizu tri,cetiri dana i onda samo zasere sa"jos samo jednom" pa ponovo u krug.jednom recju,slepac sam i od toga ne bezim.a ko si ti?imas sto godina,decu jebo te,i onda se uganes,pises oprostajna pisma,jedva se probudis iz kome i sta...?ne razumem po cemu si ti bolji od mene?odakle ti pravo i kredibilitet da me non stop izofiras i brises svoj kurac od mene?zajebi me vise sa svojim jeftinim psihoanalizama kumim te jer ja ti se niti jednog,jedinog momenta ne obracam.pisi sta hoces,rekao sam sta sam imao i vise mi ne pada na pamet da trosim vreme na glupave rasprave sa tobom.razguli vise.pozdrav bojane.vudd wrote: Obecavao je da ce poceti stvarnu ispovjest,gdje ce pokusati iskreno pisati koji je u stvari bjednik,ali...Otvorila se samo jedna tema prikladnog naslova''Opet on svira koznu frulu''.
Pa sad sviraj, Dugicu, nesto za moju dusu...
pakleni plan
Moderator: sanela
- Param-parcad
Re: pakleni plan
Daco, mislim da ovde gresis i ovo ne kazem zato sto zelim Vudd-a da branim, vec zato sto mislim da niko sa strane ne moze da nas diskredituje u onolikoj meri koliko to sami svojim ponasanjem mozemo da uradimo. Sumnjam da ljudi o tebi formiraju misljenje na osnovu onoga sto Vudd, Bojanol, Pawa ili bilo ko drugi napise. Formiraju ga na osnovu onoga sto ti napises, kazes, uradis... Mislim da ti Vudd u tom smislu ne predstavlja ozbiljnu „pretnju“ i njegovi komentari ti ne bi trebali biti prepreka za pisanje ispovesti (pod uslovom da zelis da je pises).Param-parcad wrote:sta ima da pisem iskrenu ispovest kada se trudis(iz samo tebi znanog razloga) da me diskreditujes na svaki moguci nacin.
Pozz.
P.S. Mnogo su vam kratki fitilji.
Ok,Dalibore...Ako sam ja smetnja da tvoja iskrenost dodje do izrazaja,evo...ne postojim vise
Da se razumijemo...Nikad,nigdje nisam napisao,pomislio da sam bolji od bilo koga ovde.Naprotiv...Imam sto godina,djecu jebote...borim se,padnem,dizem...Narkomanija, jebes ga.
Ali foliranti mi idu na kurac,i to je moj problem,sa kojim ti nemas nikakve veze(osim sto si folirant
)Tako i ja nekom idem na zivce i to je njegov problem,shvatas?
Forum kapiram kao mjesto gdje mogu napisati nesto vezano za ovisnost,procitati iskustva drugih,poslusati neku pametnu u moru pametnih.Ne kao mjesto gdje cu se okilaviti da ispadnem sto duhovitiji,sto veci narkoman sa vjecitim tragedijama od kazne za parkiranje,preko neuspjeha sa ribama, do zaljenja za bas gitarom.Gdje cu prezentovati misice(zbogom Brus Li)u kompletu sa bubuljicavom kozom...Jebi ga, opet ja krenuo da diskreditujem.
Evo turam tacku na sve ovo.
Zaboravi...Chkalja is dead.
Jablane kreni...
Da se razumijemo...Nikad,nigdje nisam napisao,pomislio da sam bolji od bilo koga ovde.Naprotiv...Imam sto godina,djecu jebote...borim se,padnem,dizem...Narkomanija, jebes ga.
Ali foliranti mi idu na kurac,i to je moj problem,sa kojim ti nemas nikakve veze(osim sto si folirant

Forum kapiram kao mjesto gdje mogu napisati nesto vezano za ovisnost,procitati iskustva drugih,poslusati neku pametnu u moru pametnih.Ne kao mjesto gdje cu se okilaviti da ispadnem sto duhovitiji,sto veci narkoman sa vjecitim tragedijama od kazne za parkiranje,preko neuspjeha sa ribama, do zaljenja za bas gitarom.Gdje cu prezentovati misice(zbogom Brus Li)u kompletu sa bubuljicavom kozom...Jebi ga, opet ja krenuo da diskreditujem.
Evo turam tacku na sve ovo.
Zaboravi...Chkalja is dead.
Jablane kreni...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
- Param-parcad
jarane,amorfno si providan vise tako da nema smisla sa tobom se raspravljati.jasno mi je sto to radis ali necu da produbljujem agoniju jer uvek ti imas opravdanje,nisi nikad kriv i bezuslovno si iskren tako da...turim i ja tebi...tacku.
- Param-parcad
upravo to ti radis...osvrni se malo na tvoje tekstove.vudd wrote:
Ne kao mjesto gdje cu se okilaviti da ispadnem sto duhovitiji,sto veci narkoman sa vjecitim tragedijama
moje dobronamjerno mišljemje ti je: NEMOJ iĆI NA NIKAKAV SUB! NEMOJ! to JE ČISTO I TEŠKO SRANJE_ JA SAM PRE GOTOVO DVIE godine bila na skidanju sa dopa i na skidanju sa hepta al nism mogla ostat čista pa su me stavili na sub! izdržala sm par mjeseci- i to na 32miligrama na dan!onda znaš koliko puno ti treba da te pokrije! i sad sam opet na heptima! ali na puno manje nego sam bila- sada sam samp na 15 tableta na dan.ok- nije malo al nije ni puno- ne?
ili se ja varam?
znam puno puno jaako puno ljudi koji nisu mogli bit na subu; kažm ti- ni ja ni9sam mogla- depresija+ umor+ očaj+jad+bijeda= JEDNOM RJEČJU ŽIVI UŽAS I ŽIVA KOMA I KATASTROFA; vjeruj mi- ja sam probala! ( dobronamjeran savjet; bez uvrede)
ili se ja varam?
znam puno puno jaako puno ljudi koji nisu mogli bit na subu; kažm ti- ni ja ni9sam mogla- depresija+ umor+ očaj+jad+bijeda= JEDNOM RJEČJU ŽIVI UŽAS I ŽIVA KOMA I KATASTROFA; vjeruj mi- ja sam probala! ( dobronamjeran savjet; bez uvrede)
Slawi, verujem da su saveti dobronamerni, ali bice da malo kasnis. Ovo ti je ukratko ono najvaznije sto se desavalo i sto si izgleda preskocila da procitas.
Pozz.
Jos uvek cekamo najnovije vesti od Tess-a i nadamo se da kod njega sve ide po planu, da je dobar i da je dobro.tess wrote:HELLO! Sapatnici i sapacenici!!!
Nahvalise tog skota metadona i ispljuvase tu specijalnu ustanovu za borbu protiv zavisnosti u ulici Teodora Drajzera na Dedinju u Bgd-u.
Nakenjase o metadonskoj krizi svasta i izmisljavaju nove subotexe kur-palce...
Imao sam u novembru(mjesec pre prosinca jebemli ga kako se kaze,uglavnom 11.) paklen plan.Dobro je sto ga nisam realizovao na nacin na koji sam mislio da ce biti najbolji ,najbezbolniji za jednog uplasenog (citaj usranog narkomana).
Otisao sam prvi put u zivotu u tu "zlo i naopako Drajzerovu",i ljudi primise brata pa mene (brat je 1. usao u roku od 7 dana od prijavljivanja,pa posle 10 njegovih dana detoksikacije udjoh i ja).Moram da kazem dA sam bio SILNO MOTIVISAN da se batalim sinteticke droge zvane metadon.
...
Posle 10 dana provedenih na IN-u i detoksikacije uvalise mi blokator (nalorex) i na licni zahtev sam prebacen (umesto da idem kuci kao moj bata) na poluzatvoreno,mesovito(musko,zensko)politoksikomansko odeljenje(alkosi,tabletomanke,komani)gde je zapravo ustvari pocelo pravo lecenje uz svakodnevno pricanje sa psihotarapeutima,psiholozima,neuropsihijatrima,a i sapatnicima koji prolaze ista sranja.Vratio mi se osmeh i pozitivna shiza bez ikakve supstance nakon mnogo vremena.
...
A oni koji sebe lazu da se lece godinama metadonima,subotexima,kurcima-pal...pardon opet sam prost palcima sam mislio.BATALITE SE ODMAH,jer lazu nije strasno i moze se.Znam da me ceka jos dug put,ali ono od cega sam se najvise plasio proslo je,mada se i dalje plasim sebe.
...
Danas sam bio po otpusnu listu i kod np,one od juce.Dobio sam da idem u dnevnu bolnicu,na grupu gde je i moj brat.Pravila su zajebana.Sve mi je uskraceno prvih mesec dana od setnje po netu do setnje kerova.Vec sam lud!Al sta cu,resih da savijem grbinu pa cemo videti sta ce da ispadne.Javljacu Vam se dosta redje ili verovatno nikako neko vreme.
Pozz.
Ma kapiram ja to Bojane,ali pouzdano znam da jedan moj prijatelj koji kaze da me toliko voli prica kako ja nisam sav svoj zbog dijagnoze koja mi je postavljena pre komune u pitanju je f29 da sam lazov itd.Jer ako se ne javljas jedno vreme ili se drogiras lii sta ti ja znam.Ma duga je to pricha.Znas kakve su djankoze pogotovo ovi sto se poznaju preko msn i slicno sto vole da ogovaraju(sto sam i ja jedno vreme radio).Nemoj brisati postbojanol wrote:Najveci problem je verovanje u online drugarstva i online kapiranje. Smehotresna olimpijada, nista drugo.
Pomalo citajuci postove, ne bih rekao da Klara ikoga pritiska, kao sto ne bih rekao da Dalibor ikome zeli zla.
Ne treba se nervirati zbog Internet zajebancija, ne znam Bobi sta ti to treba. Ili gresim.
Uh, a da brisem ja ovo? A?

Pawo,neka prvo skoci pa kaze hop,a i ti malo skontaj da je Tess ovo pisao u postskidajucem i euforicnom stanju!
Znaci dobro razmisli o tome!
Pozdrav.
Znaci dobro razmisli o tome!
Pozdrav.
narkoman sam al' najlepsi.
Yugo mislim da se post, koji je napisala Slawi, odnosi na drugi i treci deo “paklenog plana” koji je Tess izlozio u svom prvom postu na ovoj temi od kojeg je u medjuvremenu odustao i otisao u Drajzerovu na lecenje. Verujem da sam Tessa "otpratila" kako treba, ali ako nisam izvinjavam se na komentaru.
Nadam se da si do sada shvatio da se ne upustam u bilo kakve price vezano za skidanja i navlacenja, terapije, lekove, sta je dobro a sta nije, jer se u to ne razumem uopste. Htedoh samo da kazem da je kod Tessa u medjuvremenu doslo do promene plana, sto mi se cini da Slawi nije procitala, i u tom smislu sam mislila da je okasnila sa komentarom.
Inace, slazem se tobom da prvo treba da skoci pa kaze hop, zato i napisah “nadamo se da kod njega sve ide po planu, da je dobar i da je dobro“.
Pozz.
Nadam se da si do sada shvatio da se ne upustam u bilo kakve price vezano za skidanja i navlacenja, terapije, lekove, sta je dobro a sta nije, jer se u to ne razumem uopste. Htedoh samo da kazem da je kod Tessa u medjuvremenu doslo do promene plana, sto mi se cini da Slawi nije procitala, i u tom smislu sam mislila da je okasnila sa komentarom.
Inace, slazem se tobom da prvo treba da skoci pa kaze hop, zato i napisah “nadamo se da kod njega sve ide po planu, da je dobar i da je dobro“.
Pozz.