Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Yesenia wrote:pozdravljam to, ali ne znam kako da nastavim da pisem jer ne znam da li vec imas decu ili je to neka hipoteticka teorija kada ih jednog dana budes imao..razlika je velika...
Mene,recimo bi više zanimalo KADA reći svojoj djeci.Prije puberteta,u pubertetu,kad odrastu?
Mislim,da je najgore,ako to saznaju preko neke "treće" strane.
ali sada kada procitam sto sam napisala, to nekako nije to sto sam htela da kazem..totalni sam antitalenat za bilo koji vid umetnosti
u dve recenice: mnogo sam gusila svoju decu i smarala ih ni krivu, ni duznu..pokusaj to da ne radis, ako ikako budes mogao..narkomanija nije nasledna bolest, hvala kome god..
Jos uvek nemam decu,planiram ih uskoro, a sto se tice perioda kada planiram da im ispricam o svojim iskustvima, sada stvarno ne mogu da gledam toliko unapred...Ali s obzirom da su deca danas mnogo naprednija, kao sto neko rece, i da pocinju da se drogiraju sa 11-12 godina, verujem da ce to biti vec u prvim razredima osnovne. naravno, na nacin koji je primeren njima...
nece krenuti po zlu..ima valjda neki kosmicki ciklus koji klepa po generacijama..neki to zovu genetika..
pazi, jedan detalj iz mog zivota: obicno nedeljno posle podne, rucali, gledamo sta ima na tv-u, napolju sutj-mutj, ono sto smo mi kuci zvali " ordinery pyjama Sunday"..i moj sin, nicim izazvan, a ja nicim pripremljena, ladno kaze " e sinoc na nekom partyju gde smo bili, sapusim jedan joint, bas je bezveze, slosilo mi se, umalo se nisam ispovracao"..i nastavi da hopuje po tv-u kao da je rekao " bas je neko bljaks vreme"...ja sam se smrzla, nekako se dovucem do kuhinje i pocnem da se raspadam..cvokocem, jezim, ruke mi se odvajaju od tela, vilica drhti, noge ne slusaju, hladan znoj, vristim u sebi, ma kao u najgoroj krizi, ako kapiras...sat vremena nisam imala snage da izadjem iz kuhinje..i onda sam se nekako dovukla do spavace sobe, legla i 2 dana mi je bilo lose..mucila onog mog jadnog coveka sa nekim nebulozama, bez smisla i logike..
umesto da sam kao i svaka normalna majka prihvatila pricu i porazgovala sa mojim detetom o tome..noj je malo dete za mene..nema Sahara toliko peska da primi moju retardiranu glavu..
mnogo mi je zao kada se setim takvih momenata..zato ti i pisem sve ovo..ne znam ja da ti kazem "dear vudd, treba da radis ovako i onako", nego ti pisem sta sam ja bezveze radila, nadajuci da ces da se zgrozis i ne uradis isto..
sorry ako smaram..a znam da smaram..ne umem drugacije, sto se iz prilozenog da videti..
saša-ex wrote:Jos uvek nemam decu,planiram ih uskoro, a sto se tice perioda kada planiram da im ispricam o svojim iskustvima, sada stvarno ne mogu da gledam toliko unapred...Ali s obzirom da su deca danas mnogo naprednija, kao sto neko rece, i da pocinju da se drogiraju sa 11-12 godina, verujem da ce to biti vec u prvim razredima osnovne. naravno, na nacin koji je primeren njima...
Bravo Sale, mnogo ti zavidim..volela bih da ja imam tu snagu i sigurnost..ti ces biti divan roditelj, sigurna sam..zato ne odugovlaci mnogo sa tim planovima...
Sagitarius wrote:Piši,piši,korisno je za pročitati,iz prve ruke nečije takvo iskustvo.
yes, yes, dok nam Woody Goody ne da nogu u dupe sto mu uzurpiramo temu..narocito meni..lik nas lepo moli da mu pomognemo da se sto bezbolnije skine i u svemu sto posle toga ide, a ja nasla da palamudim o onome sto ce doci xy godina posle..
ali ja sam se skidala otprilike u ono doba kada su i dinosaurusi tek poceli da izumiru, tako da bas i nisam neka pomoc..mi smo imalo metadon i heptanon, i to je to..pa se slajduj sa horsa, onda se skidaj sa metadona, pa se skidaj sa antidepresiva, i dok prodjes tih 11 1/2 krugova pakla i zaboravis od cega si ustvari poceo