Posto sam odgledala snimke sa raznih TV stanica, moram da dodam da sam pacifista. Nisam politicar. Nije u pitanju politika. Da nas sve srce zaboli kad se sjetimo bombardovanja i zrtava, ratova, gluposti, bul-shitova...A forum?1 Bacite pogled...Sa svih strana smo, zar ne?! bi li neko mogao da nas razdvoji jednom rijecju-jedan covjek i jedna zena..Odgovoricu ja-mozda da banuje, al to su ljudi. Razumijemo se svi. Crnogorci su veceras pokazali da je ostalo nesto od iskonskih vrijednosti. Prikazano pri kraju je klasicna namjestaljka. A iznad grada je prolijetao helihopter, kao da je ratno stanje. POmenuti igrac (obratite paznju na oci pri davanju izjave veceras-bar mi znamo zasto su mu taakve oci..Nazalost, znamo) je utjreao strah u zile, kosti dosta toga u noseve..(Svjesno!)..Kod nas se cutalo i nije (hm hm hm hm) postojala droga do prije neku godinu, niti narkomanija..o tudjem zlu su se bogatili.Culo se i nesto suprostno. Sjutra vece je u Sabornom Hramu molitva za mir. A tokom citavog protesta su porucivali da su djecu poveli sa sobom-svi govornici. :vom:
Make love not war
Za koga glasate?
Moderator: sanela
Re: Za koga glasate?
Svi smo mi brate pukli i oni koji su na heroinu i oni koji su se skinuli sa njega,pa čak i oni koji ga nikada nisu ni uzimali....ali da ti je dobro to sigurno nije...i ne znam u ovom trenutku ne mogu naći pravu utešnu reč za tebe a da te ne povredim više nego što već jesi,sem jedne nikada nije kasno za borbu...i ne nije te heroin pobedio,već vreme protraćeno sa njimbojanol wrote:Heroin me je eto pobedio i u četvrtoj deceniji života.... Jel pobedio? Jeste. Pukao sam se u zadnjih nedelju dana... pa jedno pet-šes' puta.... I da se ne lažemo bilo mi je.... recimo, dobro. Malo me danas 'vata bedak, ali znam proces....Proces je nenadjebiv.
Pozdrav Zastavi Kragujevac.

Dje si sestro :prayer:
"Bacam kamenje na sistem!
sistem, sistem!
Pogodak pravo u centar!
sistem, sistem!
Prokleti mehanizam!
sistem, siiistem!..."
sistem, sistem!
Pogodak pravo u centar!
sistem, sistem!
Prokleti mehanizam!
sistem, siiistem!..."
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rusKCzZ1i84[/youtube]
Darkwood Dub - Sistem
Darkwood Dub - Sistem
Tu sam batice...upravu si ovi sistemi i mehanizmi na j*** kevu i uzduž i poprekoSvire wrote:Dje si sestro :prayer:
sistem, sistem!
Pogodak pravo u centar!
sistem, sistem!
Prokleti mehanizam!
sistem, siiistem!..."
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=C-Rr4huQqRE[/youtube]
"Tužna", nema ljutish, mozes i ti da mi budes sestra, nema problema, ali mislio sam na Heroinu... :rolleyes:Tužna wrote:Tu sam batice...upravu si ovi sistemi i mehanizmi na j*** kevu i uzduž i poprekoSvire wrote:Dje si sestro :prayer:
sistem, sistem!
Pogodak pravo u centar!
sistem, sistem!
Prokleti mehanizam!
sistem, siiistem!..."
NEMA LJUTISH - SESTRO "Tužna"?!

:}...A ja bijah Tuzna, jer taman krenuh da ti odgovorim, Tuzna baci post...Tuzna, do`nt be sad...Svi smo mi brace i sestre. BUDI SE CRNA GORO

Tuzna, potpisujem!Tu sam batice...upravu si ovi sistemi i mehanizmi na j*** kevu i uzduž i popreko

- Sagitarius
Ja takođe.... :heroinapg wrote::}...A ja bijah Tuzna, jer taman krenuh da ti odgovorim, Tuzna baci post...Tuzna, do`nt be sad...Svi smo mi brace i sestre. BUDI SE CRNA GORO![]()
Tuzna, potpisujem!Tu sam batice...upravu si ovi sistemi i mehanizmi na j*** kevu i uzduž i popreko

Zašto bi se ljutila,nismo se razumeli BATICE...Svire wrote:"Tužna", nema ljutish, mozes i ti da mi budes sestra, nema problema, ali mislio sam na Heroinu... :rolleyes:Tužna wrote:Tu sam batice...upravu si ovi sistemi i mehanizmi na j*** kevu i uzduž i poprekoSvire wrote:Dje si sestro :prayer:
sistem, sistem!
Pogodak pravo u centar!
sistem, sistem!
Prokleti mehanizam!
sistem, siiistem!..."
NEMA LJUTISH - SESTRO "Tužna"?!