CHAT - Kako se trenutno osećate

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

anfakabl

Re: CHAT - Kako se trenutno osećate

Post by anfakabl »

Zlato moje, bitno je ko čestita, a ne kada, jebeš datume i godine.
Mala Psy pozdrav PDT_Love_01
all that I want is to play
Param-parcad

Post by Param-parcad »

srecan ti rodjendan....
sanela

Post by sanela »

Zono pozdrav iz snijegom zavejanog Sarajeva i sretan ti rođendan!!!
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

boki, param, sanela, hvala ljudi jos jednom...
a kad je bal nek' je maskenbal...neki od vas vec znaju, al' zona ce vam krajem juna sljedece godine postati mama...eto toliko
veliki pozdrav svima!
anfakabl

Post by anfakabl »

Zona, to je zaista predivno :D :D
(bićeš super mama )
ne znam šta bih ti još rekla, jako mi je drago. Mora da je neverovatan taj osećaj.
all that I want is to play
Param-parcad

Post by Param-parcad »

=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> :smt031 bravo zonci...
tess

Post by tess »

Osecam se razignirano,kao posle svakog okrsaja.U to stanje uvek upadnem,posle ogromne kolicine besa koji me ispuni i posle celokupne frke me napusti i posle toga nista ne osecam.Ni ljutnju,nit srdzbu,malo uganuce samo ako mi je ponos povredjen,ali uglavnom kad bes izadje iz mene,ma kakvo god sranje da se desilo,ja neosecam nista,kao da se nista nije desilo i spreman sam da nastavim dalje.Neznam kako ce mi ovo delovati sutra,verovatno ce mi se neki smejati,neki misliti kakvi su oni ludaci,a ja cu se verovatno tek sutra kajati,jer sam danas previse ponosan i previse mozda mislim da sam ispravan i da nisam kriv za ono sto se malopre desilo.Naravno da cu napisati sta se desilo,a nek svako misli sta hoce i sam zakljucuje,a ja bih voleo da sad mogu da placem.Imam brata,volim ga,razlika izmedju nas je dve godine,on je isto narkoman kao i ja,samo mozda u vecem problemu.Razveden je,ima cerku (13god)sa kojom ne zivi,vidja je povremeno.Bio je po zatvorima zbog raznih sranja,zbog fiksanja su mu odsekli pre 2,5god prste(do pola) leve sake,ali posle nekog vremena nastavio je bez problema da se fiksa,a kad mu predlozimo da nam nesto pomogne,odgovor mu je:"ja nemogu, ja sam invalid.Joj zasto Vam ovo pisem ovde.Ali ko me jebe,to je moja sramota.Ono kako se meni cini njegov zivot je da,sve svoje greske,on placa na licu mesta,istog trenutka,dok npr ja imam srece i provlacim se sa mojim sranjima,samo tako.npr.(nemoj ovo neko da shvati pogresno da se mangupiram ili tako nesto) na tri metra od mene padne bomba,dva coveka poginu,nas trojcu rani(stajali na istoj razdaljini),dvojci ranjenika zbog povreda iseku po jednu nogu do kolena,a mene uspeju da spasu i sem oziljaka,danas nemam nikakve teskobe.Mislim da cu ja moje greske platiti na mnogo bolniji nacin nego on(kad za to dodje vreme).Nisam Vam rekao odmah na pocetku da se moj brat i ja nikad nismo slagali bas najbolje.Od malih nogu smo se sibali,ali ja ga volim isto koliko i sestru!Danas je na mene nasrtao nozem.Nemozete ni da zamislite taj bes izmedju nas dvojce.U trenutku pomracenje:.Vidi ga krenuo na mene nozem.Dodji ovamo siso!Sta siso sad cu da te odrobijam!Sta sa nozem?ajde govno dodji".Hvala Bogu sve se zavrsilo bez povredjenih.Sta heroin napravi od rodjene brace.Ljubav pretvara u mrznju najgore vrste.Malo je falilo da obojca budemo u sutrasnjim novinama.Jedan u cituljama,a drugi u crnoj hronici.Zamisli te da sam ga ubio,ja bih se obesio sigurno.Kakav sam ja to covek?Ne mogu vise.Sad placem,jer sam pizda.
dal' mi steti droga leti?
vudd

Post by vudd »

Ne places sto si picka,nego sto si covjek.Nije pravilo da heroin sjebava bratstvo.Ja sam za svog brata dobio metak i dok sam jos lezao na operacionom stolu,on se castio i nazdravljao sa tim istim jajarama koji su pucali.
A nije narkoman...
I dan danas ga vadim iz govana koliko mogu...
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Samantha

Post by Samantha »

Zona Sumraka wrote:...a kad je bal nek' je maskenbal...neki od vas vec znaju, al' zona ce vam krajem juna sljedece godine postati mama...
ne moze tako zono. prvo musko pa onda slavimo :D .
cestitam
Be Yourself. Everyone Else Is Taken!
Param-parcad

Post by Param-parcad »

upravo kao sto vud rece tess.nema niceg pickastog u tome sto places a pogotovu sto otvoreno o tome pises ovde.ne bi bilo lose da nesto napises vise o sebi na ispovestima i ti i ona nenadjebiva(satro).aj pozdrav od stare,cinicne,klasicne pizdurine :)
Post Reply