Maaagllaaa svuuudaaa maaglaa oko nasss........bez zajebancije......"MAGLI MI SE PRED OCIMA"
......i dalje.......nisam spavao.....
CHAT - Kako se trenutno osećate
Moderator: sanela
Re: CHAT - Kako se trenutno osećate
cucla cucla cuclica
*adame,
pa sta je covjece,sta se desilo ?
Sto nas drzis u neizvjesnosti? Nije to bezveze,mislim na to sto te muci. Pisi.
pa sta je covjece,sta se desilo ?
Sto nas drzis u neizvjesnosti? Nije to bezveze,mislim na to sto te muci. Pisi.
narkoman sam al' najlepsi.
Ne smem....ukinuta mi je sloboda g0v0ra.....
ma....ne znam koji mi je qrac....nisam dobro.
...depra...neka...fali mi devojka(ova nova~realno....bilo koja-nisam navikao da sam ovako doogo sam').
U NS je,na faxu~predavanja......ma.....do kurca.
Vreme isto...UZAS....sam sam' u ogromnom stanu(neko bi sve dao za to~sto bi moja mama rekla).....dosadno mi je.
Pada mi na pamet da se drogiram...& da to ne bi uradio posto , imam para.....otisao sam danas u grad da trosim pare.
Kupio memoriju od 1 giga...za laptop....bluetooth....memorisku karticu jos jednu za telefon.. neku vojnicku kapu,zimsku...i tak'........ko zena....kada mi je lose..a ja u shoping.
"KAo" N.Godina ce....a ja nemam pojma s kim cu biti...jer u NS .... necu.....posvadjao se s mamom....malo i s najboljim drugom.....sav sam nadrndan....a znam sta mi je lek....
....jebem ga u usta.....
Aj...necu vise da smaram jer ce opet neko da me napusi.
POzdrav Yugo...i Ekipa...
P.S. moj avatar uvek odaje moje stanje.....a vidis...kakav je....PRAVI....

ma....ne znam koji mi je qrac....nisam dobro.
...depra...neka...fali mi devojka(ova nova~realno....bilo koja-nisam navikao da sam ovako doogo sam').
U NS je,na faxu~predavanja......ma.....do kurca.
Vreme isto...UZAS....sam sam' u ogromnom stanu(neko bi sve dao za to~sto bi moja mama rekla).....dosadno mi je.
Pada mi na pamet da se drogiram...& da to ne bi uradio posto , imam para.....otisao sam danas u grad da trosim pare.
Kupio memoriju od 1 giga...za laptop....bluetooth....memorisku karticu jos jednu za telefon.. neku vojnicku kapu,zimsku...i tak'........ko zena....kada mi je lose..a ja u shoping.
"KAo" N.Godina ce....a ja nemam pojma s kim cu biti...jer u NS .... necu.....posvadjao se s mamom....malo i s najboljim drugom.....sav sam nadrndan....a znam sta mi je lek....

Aj...necu vise da smaram jer ce opet neko da me napusi.
POzdrav Yugo...i Ekipa...
P.S. moj avatar uvek odaje moje stanje.....a vidis...kakav je....PRAVI....

cucla cucla cuclica
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Ra-CFL7BkA[/youtube]
all that I want is to play
Ma provalio sam to za Avatar,vec duze...dobar fol.
Nego drug,bolje shoping nego doping.
Pozdravsson.
Nego drug,bolje shoping nego doping.
Pozdravsson.
pa da......zivim u kutiji a da je bolje.....BOLJE JE....mislim shoping
cucla cucla cuclica
E da,i ono za vrijeme i Bioprognozu sto sam nekoc pisao,ima smisla 100% !
Kada je Bioprognoza losa(da ne ulazim u sitne detalje kako,zasto i to,moze se procitati na koga i sta djeluje),pravo je rizicno i za ljude u apstinenciji,ma za cjelu narkopoulaciju.
*100% !
Budite oprezni !
Radovi na putu
Ja sam malo "onako",ali cvrsto stojim postojano prema aptinenciji.Ni tornado,ni monsunske kise,ne mogu joj nista!
Kada je Bioprognoza losa(da ne ulazim u sitne detalje kako,zasto i to,moze se procitati na koga i sta djeluje),pravo je rizicno i za ljude u apstinenciji,ma za cjelu narkopoulaciju.
*100% !
Budite oprezni !
Radovi na putu

Ja sam malo "onako",ali cvrsto stojim postojano prema aptinenciji.Ni tornado,ni monsunske kise,ne mogu joj nista!
YugoS wrote:E da,i ono za vrijeme i Bioprognozu sto sam nekoc pisao,ima smisla 100% !
*100% !
Budite oprezni !
Radovi na putu![]()
Ssuuper....drago mi je...ja sam na ivici...vuci me drug....nazad...jer...ljuljam se
cucla cucla cuclica
Adame, pozdravi ivicu....
Ja sam ok.
Malo buljim u plafon,malo u patos...Izmedju to dvoje, nagledam se svega i svacega...
What a wonderfull Life
Ne dajte se junkeri
Pozdravi iz vukojebacine
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w3uepvK6GyA[/youtube]
Ja sam ok.
Malo buljim u plafon,malo u patos...Izmedju to dvoje, nagledam se svega i svacega...
What a wonderfull Life

Ne dajte se junkeri
Pozdravi iz vukojebacine
Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....
Ja sam totalno ozbiljan a ti me ismevas....mene i moje stanje.....CEMU TO?vudd wrote:Adame, pozdravi ivicu....
Ja sam ok.
What a wonderfull Life![]()
Ne dajte se junkeri
Pozdravi iz vukojebacine
Uvredio sam te?
Povredio?
Ne kapiram!!!
cucla cucla cuclica