Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

malic

Re: Do skora bez ikakve vizije,danas relativno ok.

Post by malic »

Da,dobro mi je. Nije bilo ljudi u to vecernje doba,ali su gorele svece ispred i bilo je bas dobro.
Mada ja stvarno nikakve veze nemam sa tim praznikom ili kako ga vec Crkva naziva.
Kao sto nisam ni nenormalno vezan za svoj narod,malo sam i ziveo u ovoj zemlji da bih zavoleo narod. Zemlju da. Ni,za tu budalastu podelu hriscanstva,i uopste na ove ili one.

A,ja sam samo bio krenuo na sastanak,i u setnji da ubijem vreme malo i do crkve svratio. Komsiluk.
Sam sastanak me nekako razocarao. To jest sama atmosfera,ali to je moj dozivljaj. I,ipak mi je znacio i znaci i dalje. Iako je moje neadekvatno slusanje neke bez ...price me dovelo da na pola minuta od kuce mi bljesne ideja kako bi mogao i da se uradim. Totalno ludilo. Ali sam o tome jos sinoc pisao.

Zao mi je sto su ljudi generalno skenjani. Bar ih ja tako vidim. A,vidim odlicno,iako nosim naocare povremeno.
Sta da se radi,kamaradi moji ,sto bi rekao Junak jedne knjige i kultnog filma!

Sada cu smisliti sta da uradim normalno iako je napolju jos mrak.
A,sta cu sutra preko dana!? Ima ko ce mi dati mogucnosti.

Dobro jutro Beograde,dobro jutro drugari....svako dobro vam zelim.
selma

Post by selma »

a sto ne odes do Izlaska na sastanak?
brijem da ne zelis
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
malic

Post by malic »

Planirao sam da svratim,samo jos malo da se povratim,a inace sam jos anonimac,na.......
malic

Post by malic »

selma wrote:a sto ne odes do Izlaska na sastanak?
brijem da ne zelis
Sto mislis da ne zelim? Pa ni u Ret-o nisam kao hteo pa sam bas namerno otisao
I,to jedno posle podne na razgovor u Resni,i sutra u 10 ujutru mi Bulgarian rece ,da si do 19 najkasnije u Nisu,ili do 18h ,nisam siguran.,,,,,
i,ja bio
:D
A,znas kako sam mislio i kako narkomani imaju misljenje o Reto-u!?
milica78

Post by milica78 »

koliko ti to dana brojiš :?: mislim tek si negde na početku , znaš i sam da treba puno vremena da prođe i da je teško zato nemoj da se obeshrabriš!!! drago mi je da ti je moj post, :) eto nešto značio i nedaj se , sve najj :)
malic

Post by malic »

hvala
malic

Post by malic »

Dobri den,kamaradi
Evo me okupan suncem i nekim skelama,kojie mi zaklanjaju vidik,ali moj vidik je bas takav. Tacno vidim samo ono sto mi ono "malo" dana cistoce dozvoljavaju. Kao slucajno,da slucajnosti ima,ali ni u crtanom filmu.
No,Napravio sam u mom trenutku polu napor i predao iz stototg puta dokumenta za L.k.
Nikakva filozofija.Otisao da pitam,kada i kako mogu da zakazem za.....a,odgovor je bio pravi policijski:"kada hoces za danas,'osh u 12:00"?
Ja se zgranuo,ali ipak naravno uzeo neki broj i da ne davim zavrsio sve dosta brzo. Neverovatno.

Zasto uopste pominjem ovako nesto. Pa,policijska stanica je u ulici koja je sastavni deo moje ulice. Ali,do sada mi nije padalo na pamet da odem da pitam,a kamolo da zapocnem proceduru.( Osudjivan,nema nikakav dokument sa slikom,ne mogu da inspektori posvedoce da sam to ja ......)
Jednostavno,kada se makar malo potrudis,za nesto malo,smo se namesti(ili je to ipak On) i eto zavrsenog posla. Divan osecaj.

Fizicki jos nisam bas skroz okej kako bi trebao za ovih ni ja ne znam koliko dana,ali ni mrena sa ociju se ne skida tek tako lako. Znam da mora polako i tako ce i biti. Druge nema.

Sastanak sam preskocio,iz jednog taktickog razloga......koji neeka ipak osane za jednu od tradicija.......
Pozdrav
Samo za BGD UBGHSBS..........
malic

Post by malic »

U,kako je tesko rzbuditi mozak posle posle ruckovnog spavanja. Telo nekako,ali duh? Kao da imam 100kg :) ,a imam malo vise........
Meni je iznenadjujuce okej,ali i to je privremeno,zasto.....e,pa to valjda tako ide i zato sto sedim kod kuce....

Nikakvu zdravu ideju nemam sta bih moga raditi...
sunrise

Post by sunrise »

Sve sam procitala....vudd i zeleni me nasmijali,hvala vam...smizla isto...
ajde,valjda dolazis sebi, 42god.nije bitno...
Ozbiljno drago mi je da si ok
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Neprilagodjena

Post by Neprilagodjena »

I meni je stvarno drago sto si ok. Nadam se samo da neces posustati. :)
Post Reply