budjenje

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

malic

Re: budjenje

Post by malic »

zeleni wrote:ja nesto pocinjem da tripujem da je mnoooogo lakse skinuti se s dopa nego prestati s pljugama :?

Vrlo moguce,ali njozbiljnije i ja to mislim!
na nasu nesrecu! :cry:
preispitivac

Post by preispitivac »

A posle ja majmun i razmazenko i pickica kad kazem da imam temperaturu i jebenu frku kad pokusam pljuge da ostavim. Budim se u vodi, grce mi se noge i temperatura. SVAKI put.
Jurim rep
dete svemira

Post by dete svemira »

Vrlo cesto se pitam kako sam ja uspela uopste da se skinem sa dopa...Neki put mi se cini ko da je neko drugi ziveo taj zivot,drugi se skinuo-a ne ja....Fuj...

No,oko cigareta...
Da,apsolutna kriza,temperatura,grcevi u misicima,povracanje,wc solja najbolja drugarica-ali mi je najgora drhtavica-vrati me u ono skidanje-apsolutno se setim svega i eto mi sex sa psihom-dodje mi ko crvi u glavi...

I ja drzim-ako sam to mogla,mogu i ovo-ali Q-ne mogu.
Mogu bez gudre,alkohola-ali ovo cudo...pih....

Ne znam sta cu...

Za pocetak,kafa i cigareta...jbg...Mozda ce da mi klikne samo od sebe u nekom trenutku...Kontam da mojom voljom ne ide...

Prijatan dan vam svima zelim...
Misli koje misliš
su život koji živiš.
sanela

Post by sanela »

dete svemira wrote: Za pocetak,kafa i cigareta...jbg...Mozda ce da mi klikne samo od sebe u nekom trenutku...Kontam da mojom voljom ne ide...

Prijatan dan vam svima zelim...
Draga, ništa se ne dešava samo od sebe, nego upravo vlastitom voljom. Sretno u svemu, u svakom slučaju! :D
malic

Post by malic »

Izvinjavam se sto sada mozda i produbljujem problematiku ali da li je neko bas ozbiljno bio zavistan od Nes cafe!?
E,to je tek totalno ludilo. Kakvi su ono ludacki simptomi. Bol u glavi za koji ne postoji nijedan legalan lek protiv bolova. Posle nekog vremena pocinje da goris sav iznutra i da se osecas tako bezvoljno,da je to sve skoro neopisivo.
A,sto je najtuznije mozes popiti galone turske kafe i nikakvo poboljsanje se ne desava.

Ja,cigarete i nisam samovoljno pokusavao da ostavim. Poslednji put mi s desilo u Reto-u,ali tad sam bio toliko rastrojen od promene grada,krize od heroina,setnja (cuvenih :D ), po takvoj zimi sredinom marta,snegu i nekakvim kao stazama i njivama,da je to bio totalan sok za organizam. Tako da frku od cigareta,duvana i svega sto je sa njim pomesano,nisam ni osetio,a nije mi ni palo na pamet.

Ja,oduzih. Virtuelna logoreja,sta cu? (Espreso i koka-kolu) :)

pozdrav
selma

Post by selma »

malic wrote:
Ja,cigarete i nisam samovoljno pokusavao da ostavim. Poslednji put mi s desilo u Reto-u,ali tad sam bio toliko rastrojen od promene grada,krize od heroina,setnja (cuvenih :D ), po takvoj zimi sredinom marta,snegu i nekakvim kao stazama i njivama,da je to bio totalan sok za organizam. Tako da frku od cigareta,duvana i svega sto je sa njim pomesano,nisam ni osetio,a nije mi ni palo na pamet.
pa ti si P.... i do reta bio stigao...zamisli, pa bravo
cesto ga nesto spominjes,mozda da se vratis i dovrsis do kraja sto si otpoceo, da se izlijecis?
Grad razoren bez zidina, takav je čovjek koji nema vlasti nad sobom.
nanii

Post by nanii »

Ma kakve to vi cigare pušite kad povraćate i dobijate temperaturu i grčeve kad prestajete :confused:
stani iza onoga u šta vjeruješ,čak i ako to znači da ćeš morati da stojiš sam
malic

Post by malic »

:D
preispitivac

Post by preispitivac »

Nadahnuli ste me. Prvi dan bez pljugi prosao. Juce, lud kao struja. :D
Jurim rep
malic

Post by malic »

Nadji nesto sto ces non stop da prevrces po lukama. Lopticu,kanap,olovku......kreativnost.
Super je je sto je doslo do toga da se odlucis na lecenje.
Sve naj,iskreno...........
Post Reply