Sta te briga za klaru60,ne poznajes je uopste...Malo ko se ovde poznaje,tako, da kad bi na to gledali,forum bi mogao ladno da ugine
Bole te brige,nemoj da se zivciras...Pozdrav
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XzPBUGUM7KQ[/youtube]
Moderator: sanela
Jel nam to Laki malo nervozanBOBAN wrote:Sta te briga za tessa ne poznajes ga uopste.Imam utisak kako proveravas sve ljude ovde.Svako ima svoj put i svoje dete u tvom slucaju.Cuvaj svoje dete i to je to.Ako pritiskas svoju kcerku kao neke ljude na forumu....ne znam...
vudd wrote:Mladozenja,sto podjebavas covjeka?
Ne bih da izgleda kao da vas pravdam, ali lazovi su u poprilicnoj meri zastupljeni i u streight populaciji. Trokrakih udica na sve strane...BOBAN wrote:Slatki smo i imamo rechi kao trokrake ali smo vecinom lazovi.
Pazi, ja mogu da govorim samo o onome sto je svima dostupno za citanje... Ako je tako kao sto kazes, onda su to neke stvari koje se desavaju „iza kulisa“ u koje ja nisam upucena i od kojih sam se ogradila u prethodnom postu. Za ovo ostalo se manje - vise slazem sa tobom... Za moj ukus je to prazna prica u koju se ne bih upustala.vudd wrote:Daco zna o cemu se radi i namjerno baca kosku.