She is a historySai Ram wrote:Modesty wrote:
jedva čekam da se sama uvjeruš da li si se skinula ili si samo navučena na drugi opijat
Bože sačuvaj, ovako nešto napisati. Šta se ljudima dogodi da postanu zli ??
Ako već nemaš dobre namjere nemoj se javljati. To bi bilo pošteno.
ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
Moderator: sanela
- Sagitarius
Re: ne ne ne ne ne je sve sto kazem ja
- oci boje meda
ruzno je reci jer bilo je dana kada bi nekome i pomogla savetom, ali uglavnom se volela svadjati, da cini mi se da je bila kraljica svadje, i mozda nije lose da je nema neko vreme....ali opet...treba prihvatiti ljude takve kakve jesu, nekoeto voli da se svadja, vecina nas ovde ne, mada nikako nije prijatno cuti ono sto je ona meni rekla na samom pocetku, u zikri to sto ti zamisljas uraditi je bajka, to uspe 1 u 10000, a eto, ja guram, nije bas dobro, ali nije ni lose, i sto je najbitnije vise ne pravim rec.e , sad promene raspolozenja jbg. i to ce se srediti.
poz ljudi
poz ljudi
pitas se sta je cilj?
tvoja spremnost da krenes.
sta znaci smiriti potrese
u dubinama sebe?
znaci:ugasiti glas.
M.Antic Hodajuci na rukama
u dubinama sebe?
Ma neka si ti meni bar malo bolje!
Poljubci i sve ono...
Poljubci i sve ono...
- oci boje meda
o yugo, da sve ono....jesam bolje, a jos bolje cu biti kada se vratim danas sa NA.ne mogu docekati vreme polaska, kazaljke se tako sporo pomicu....ali...bitno je da idem, i da sam bolje...jupi!!!! taman imam vremena za jedan mail
....nekom drugom....
ma sve vas volim

ma sve vas volim
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
- decak_iz vode
ej just to say hello.......drago mi je da si bolje, drzi se :supz: :supz: :supz:

- overseas girl
Cao svima i bravo za forum uopste... eh da je ovakvog necega bilo kad je meni trebalo...
ja nisam napisala svoju pricu - citajuci vas ljudi to je otprilike to sa manjim ili vecim varijacijama na temu.
dovoljno je da vam kazem dvadeset godina - i sve vam je jasno. Mala, svaka ti cast - drzi se i samo nastavi tako. Imaj u glavi svog dragog koji se isto tako pati kao i ti, i guraj dalje. Ja posle svega, nemam obicaj da govorim svakome da ce biti sve u redu, ali imam jak razlog da kazem da nas zesce mucenike u celoj prici neko gore zna bas dobro da nagradi kad se izvucemo... ja sam zivi primer, veruj mi... ups and downs i imas zbog ogromne kolicine lekova i to razlicitih - bilo bi najbolje kad bi mogla bez icega - pre bi pocela da osecas sebe malo pozitivnije. Nisam ja tako dugo str8 - evo sest meseci ima - ali ja sam napravila najradikalniji moguci rez - da li svesno ili podsvesno vise nemam pojma...i tesko je u glavi zesce - ali je oporavak brzi nego ikad na tim prostorima. Ali za sad si sjajna... samo razmisljaj o onoj sebi koju si usput izgubila, a ona kad se vrati, a hoce, vratice se jos bolja - jer je nesto o zivotu naucila...
puno vas sve pozdravljam i gurajte - ok je zivot skroz
ja nisam napisala svoju pricu - citajuci vas ljudi to je otprilike to sa manjim ili vecim varijacijama na temu.
dovoljno je da vam kazem dvadeset godina - i sve vam je jasno. Mala, svaka ti cast - drzi se i samo nastavi tako. Imaj u glavi svog dragog koji se isto tako pati kao i ti, i guraj dalje. Ja posle svega, nemam obicaj da govorim svakome da ce biti sve u redu, ali imam jak razlog da kazem da nas zesce mucenike u celoj prici neko gore zna bas dobro da nagradi kad se izvucemo... ja sam zivi primer, veruj mi... ups and downs i imas zbog ogromne kolicine lekova i to razlicitih - bilo bi najbolje kad bi mogla bez icega - pre bi pocela da osecas sebe malo pozitivnije. Nisam ja tako dugo str8 - evo sest meseci ima - ali ja sam napravila najradikalniji moguci rez - da li svesno ili podsvesno vise nemam pojma...i tesko je u glavi zesce - ali je oporavak brzi nego ikad na tim prostorima. Ali za sad si sjajna... samo razmisljaj o onoj sebi koju si usput izgubila, a ona kad se vrati, a hoce, vratice se jos bolja - jer je nesto o zivotu naucila...
puno vas sve pozdravljam i gurajte - ok je zivot skroz
- pepeljuga84
Ovo si super rekla.ok je zivot skroz
Pozdrav.
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
- overseas girl
pozdrav i tebi pepe, napisacu i ja svoju pricu samo je mnogo to bre dugacko - i radije bih od kraja... pa kad budem imala vremena
- oci boje meda
4 OVERSEASEGIRL tnx, kako pepe rece, sjajno si sve rekla, i prave reci podrske......a znace....a sto se lekova tice, jbg ne pitam se mnogo, procitala si moju pricu koliko vidim, i kontas da sam pod budnim okom roditelja, a keva se drzi dr saveta kao pijan plota,mada oni nemaju bas mnogo pojma, samo menjaju terapiju...kontam da mi treba nesto u pocetku da me stabilizuje, ali ne bas toliko...ali polako, nemam ja nameru da to dugo ostane tako, pa necu tabletoman da postanem!nije mi to namera..tako da jedann po jedan lek napolje, dok ne ostanu samo blokovi.jbg, to moram zbog sebe, jer ne verujem sebi jos uvek dovoljno.
ali da pocnem da verujem pomazu mi NA sastanci, evo upravo se vratih, tema nam je bila ISKRENOST, i bilo je sjajno.....kad konacno mozes i pocnes da govoris istinu, kada prestanes da lazes, manipulises....pozzz i tnx jos jednom
ali da pocnem da verujem pomazu mi NA sastanci, evo upravo se vratih, tema nam je bila ISKRENOST, i bilo je sjajno.....kad konacno mozes i pocnes da govoris istinu, kada prestanes da lazes, manipulises....pozzz i tnx jos jednom
pitas se sta je cilj?
u dubinama sebe?
u dubinama sebe?
Cao, draga, nije mi uspelo da stavim "onaj" zeljeni avatar, jer je 32KB, a ovde je maximalno 29KB, jbg, bas!
Evo malo nova "maca", lici na mene,
onaj rep sam nekako stigla da uhvatim i evo me sada sa mirnijim repicem.
Ljubim te, drz se lepo oko moje, PDT_Love_23
a da
pa gde si se ti babi sakrio Decace iz vode,
kako si? ljubi baba!!! PDT_Love_18
Evo malo nova "maca", lici na mene,
onaj rep sam nekako stigla da uhvatim i evo me sada sa mirnijim repicem.
Ljubim te, drz se lepo oko moje, PDT_Love_23
a da
pa gde si se ti babi sakrio Decace iz vode,
kako si? ljubi baba!!! PDT_Love_18
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!