Crna reka-centar za izbegavanje
Moderator: sanela
Re: Crna reka-centar za izbegavanje
Citam o ovoj temi od njenog pocetka.Ja to kontam otprilike ovako;dodjes,ta te ekipa upozna sa nacinom rada i pravilima koje tamo vladaju.Ako se pridrzavas onda OK,ako ne,onda te namaraju.I to je sasvim u redu.
Nije uredu jedino ako te neobavjeste sta te ceka,ali sumnjam.Znaci to je stvar izbora.Ja sam licno protiv takvih metoda da se primjenjuju na meni,jer nisam tip koga batine mogu da opamete.Neko jeste i to je stvar pojedinca i treba ga postovati.
Nije uredu jedino ako te neobavjeste sta te ceka,ali sumnjam.Znaci to je stvar izbora.Ja sam licno protiv takvih metoda da se primjenjuju na meni,jer nisam tip koga batine mogu da opamete.Neko jeste i to je stvar pojedinca i treba ga postovati.
samo me interesuje kako kmetarises snjmke koje su bile na TV i danas se mogu nac na (YouTube) ???
Ne znam da li je Otac Branislav rascinjen, ali posle onoga sta sam odgledao na you tube, mislim da bi trebao biti. Mislim da on vise ne vodi taj manastir. Ali razuzdati 200, 300 sticenika, verujem da je tesko...
Covek koji ne nosi sat, dobro zna da postuje vreme...
Da li je moguce da i ovde postoji tema ta, a to me raduje. Ne znam da li ima ovih klipova ovde ali ako ima brisem ove.
http://www.youtube.com/watch?v=etEGO2e9At8 - Lečenje Narkomana Prebijanjem U Manastiru Crna Reka
http://www.youtube.com/watch?v=CIYP0k7w8GY - Treatment Of Drug Addicts (Serbia)
http://www.youtube.com/watch?v=OLPlv3ePBag - Black River, Serbia - Isterivanje Djavola Part 02
http://www.youtube.com/watch?v=PpVUZKmEEmY - (Branislav Peranovic) iz Crne Reke vozi motor
KO NIJE VIDEO TREBAO BI DA VIDI STVARNO.
Ma to su namestenni snimci Proces se montira u Washingtonu, na pauzi za dorucak 2 mlada sluzbenika sta ce od dosade pa da montiraju igru Artemiju.
Da li jemoguce da neko izgovori takvu recenicu da j to namesteno kada se Peranovic sam izgubio videvsi snimke, ostao je bez teksta, pa je kasnije poceo da laze. Pa kada je uhvacen u lazi morao je da se pravda recenicom Sa onim juce sto sam doziveo kod vas u emisiji(BE92) ja sa vama nemam vise nista, a normalno izasao iz studia, u fazonu ako vas jos nesto zanima da kazem. Ali opasni su ti iz BE92 i pre sam to rekao kada se to desilo, oni ga namerno pustajkju da laze, pa kada se zavuce e onda mu cusnu dokaze.
Montirani snimci, u Manastiru, sta su igrali bjzbol pa nisuimali palice p asu ubacene druge reci. Takvo opravdanje samo pripadmnici organizacije oBraz mogu da daju da su snimci montirani, medjutim kada su videli da od toga nema leba. Onda su se okrenuli podrsi batinasima. Polakoon je tu do EU, posle ja posecujem kancelariju u Bgdu sa ovim snimcima tosam pricao ponavljam se 100 puta. Ali ipak kada promislim onako dobro ja nemam razloga da o njima komentarisem jer ja se nisam lecio tamo. To sto svako koga ja znam nije uspeo i i dalje se drogira, mozda je to neka slucajnost slicna sedmici na lotou, jer je toliko tesko da bas ja pogodim toliko broj ljudikoji nisu upseli. Izlecenih ima, muzu koze, okopavaju kupus, nemam nista protiv ako moraju da zmure kada idu gradom da se ne bi rovcali neka ostatak provedu tamo i molim lepo. Samo nema prava nio da ubedjuje ovaj narod da oni imaju neko pravo odluke sto se tice prisilnog odvodjenja zaviosnika, takvo odobrenje ne daju ni roditelji, mogu samo da izbace zavisnika-ludaka ako pravi sranje po kuci i neda mira porodici. Napolje i gotovo, ali ako je mirn ako je zelja tunegde unjemu za izlecenjem, maskirana strahom od krize, e onda isterivanje na ulicu ne sme da bude opcija. Ma ne sme ni da se misli na to.
http://www.youtube.com/watch?v=etEGO2e9At8 - Lečenje Narkomana Prebijanjem U Manastiru Crna Reka
http://www.youtube.com/watch?v=CIYP0k7w8GY - Treatment Of Drug Addicts (Serbia)
http://www.youtube.com/watch?v=OLPlv3ePBag - Black River, Serbia - Isterivanje Djavola Part 02
http://www.youtube.com/watch?v=PpVUZKmEEmY - (Branislav Peranovic) iz Crne Reke vozi motor
KO NIJE VIDEO TREBAO BI DA VIDI STVARNO.
Ma to su namestenni snimci Proces se montira u Washingtonu, na pauzi za dorucak 2 mlada sluzbenika sta ce od dosade pa da montiraju igru Artemiju.
Da li jemoguce da neko izgovori takvu recenicu da j to namesteno kada se Peranovic sam izgubio videvsi snimke, ostao je bez teksta, pa je kasnije poceo da laze. Pa kada je uhvacen u lazi morao je da se pravda recenicom Sa onim juce sto sam doziveo kod vas u emisiji(BE92) ja sa vama nemam vise nista, a normalno izasao iz studia, u fazonu ako vas jos nesto zanima da kazem. Ali opasni su ti iz BE92 i pre sam to rekao kada se to desilo, oni ga namerno pustajkju da laze, pa kada se zavuce e onda mu cusnu dokaze.
Montirani snimci, u Manastiru, sta su igrali bjzbol pa nisuimali palice p asu ubacene druge reci. Takvo opravdanje samo pripadmnici organizacije oBraz mogu da daju da su snimci montirani, medjutim kada su videli da od toga nema leba. Onda su se okrenuli podrsi batinasima. Polakoon je tu do EU, posle ja posecujem kancelariju u Bgdu sa ovim snimcima tosam pricao ponavljam se 100 puta. Ali ipak kada promislim onako dobro ja nemam razloga da o njima komentarisem jer ja se nisam lecio tamo. To sto svako koga ja znam nije uspeo i i dalje se drogira, mozda je to neka slucajnost slicna sedmici na lotou, jer je toliko tesko da bas ja pogodim toliko broj ljudikoji nisu upseli. Izlecenih ima, muzu koze, okopavaju kupus, nemam nista protiv ako moraju da zmure kada idu gradom da se ne bi rovcali neka ostatak provedu tamo i molim lepo. Samo nema prava nio da ubedjuje ovaj narod da oni imaju neko pravo odluke sto se tice prisilnog odvodjenja zaviosnika, takvo odobrenje ne daju ni roditelji, mogu samo da izbace zavisnika-ludaka ako pravi sranje po kuci i neda mira porodici. Napolje i gotovo, ali ako je mirn ako je zelja tunegde unjemu za izlecenjem, maskirana strahom od krize, e onda isterivanje na ulicu ne sme da bude opcija. Ma ne sme ni da se misli na to.
Last edited by Beobandit on Wed Feb 24, 2010 2:08 pm, edited 1 time in total.
- sunce polako izlazi
Kao suovisnik dopustiću sebi da kažem,UDRI POPE LJUBIMO TI STOPE!Sada slijedi linč,znam,ali moram reći ono što mislim. Meni je teško i pucam jako često zbog jednog,koji mi je pri tom brat i najrađe bih upotrijebila lopatu da se ne plašim da će mi vratiti,kako onda da ne razumijem oca Branislava,mora čovjek-nema izbora,ne tuče on što voli to da radi.Onaj ko ne poštuje pravila i treba da dobije po dupetu i gore od toga. =;
Sta brat ti pravi sranje u kuci, uzas je to znam. Ali jer tebe napada fizicki ili kako, samo se drogira i ne konstatuje nikog. Za to da si pametna cim prvi put poludi da zoves miliciju. Kakva Crna Reka ni u jednom svetskom zaseoku a kamoli zemlji ne postoji neko ko bi mogao da tako radi bolesnicima. Pa ja mislim da se tako ni gerilci u Kolumbiji ne ponasaju. Gledaju svoja posla. Nemas nikakv osnov da na silu punoletnog barata prisiljavas na Crnu Reku ili bilo sta sem da mu pokazes vrata kada pomahniuta prvi put.
A to udri pope, to moze vas 10.000 na forumima da prica zakon postoji a on nije na vasojnstrani, nego ti da pozoves sluzbu koja je zaduzena da resava probleme takve. Jednom kada dodje milicija nece vise praviti sranje. Ja sam pisao sa kevom imam dobar odnos ui sada jer nisam tako sizeo i jer je ona shvatila kao majka sta meni moze pomoci. Ona kada vidi nesto o Crnoj Reci odmah kaoija gasi kanal jer zna da se ja zateknem tamo da bih bio mrtav, morali biu da me likvidiraju ali bar usput ja jednog ili dvoje tesko ranio. Ne odmah istrpeo bi sve i lepo kada krenemo u sumu za mesec dana, praviumo rucak,nozekanju u ledja. Da me neki cija je profesija da sahranjuje ljude bije i bira mi lecenje, nema Teorije., Ja ne znamjer ste vi uzeli onu plavu knjizicu sto se delila pre jedno godinu dve dana u domovima zdravlja. Tamo vam sve lepo pise o pravima pacijenata i njihovom izboru, a nasa bolest je ako niste obavesteni izjednacena sa svakom drugom. Mislim nije potrebno da je izjednacena u glavama suovisnika koje razumem kroz sta prolaze ali se oni tu ne pitaju to je jasno receno. Svaki osamnestogodisnjak ima pravo izbora, Gde ce da se leci, kako? cime? i da li ce uopste da se leci ili ce da odbija lekove .
Ja samo vam kazem sta pise u knjizicui toj, a ona ima vecu tezinu nego Bane Peranovic i bajkeri. Mala jedna kockasta lepa knjizica velikim slovima pise
IMATE PRAVO pa ispod PRAVA PACIJENATA (Zakon O Zdravstvenoj Zastiti). Ja to uvek nosim sa sobom ako se ne razumem sa nekim izvadim kao krst pred vampira kada neko pridje i pocne o Zamenskoj Terapiji, Crnoj Reci tako nesto.
A to udri pope, to moze vas 10.000 na forumima da prica zakon postoji a on nije na vasojnstrani, nego ti da pozoves sluzbu koja je zaduzena da resava probleme takve. Jednom kada dodje milicija nece vise praviti sranje. Ja sam pisao sa kevom imam dobar odnos ui sada jer nisam tako sizeo i jer je ona shvatila kao majka sta meni moze pomoci. Ona kada vidi nesto o Crnoj Reci odmah kaoija gasi kanal jer zna da se ja zateknem tamo da bih bio mrtav, morali biu da me likvidiraju ali bar usput ja jednog ili dvoje tesko ranio. Ne odmah istrpeo bi sve i lepo kada krenemo u sumu za mesec dana, praviumo rucak,nozekanju u ledja. Da me neki cija je profesija da sahranjuje ljude bije i bira mi lecenje, nema Teorije., Ja ne znamjer ste vi uzeli onu plavu knjizicu sto se delila pre jedno godinu dve dana u domovima zdravlja. Tamo vam sve lepo pise o pravima pacijenata i njihovom izboru, a nasa bolest je ako niste obavesteni izjednacena sa svakom drugom. Mislim nije potrebno da je izjednacena u glavama suovisnika koje razumem kroz sta prolaze ali se oni tu ne pitaju to je jasno receno. Svaki osamnestogodisnjak ima pravo izbora, Gde ce da se leci, kako? cime? i da li ce uopste da se leci ili ce da odbija lekove .
Ja samo vam kazem sta pise u knjizicui toj, a ona ima vecu tezinu nego Bane Peranovic i bajkeri. Mala jedna kockasta lepa knjizica velikim slovima pise
IMATE PRAVO pa ispod PRAVA PACIJENATA (Zakon O Zdravstvenoj Zastiti). Ja to uvek nosim sa sobom ako se ne razumem sa nekim izvadim kao krst pred vampira kada neko pridje i pocne o Zamenskoj Terapiji, Crnoj Reci tako nesto.
- sunce polako izlazi
Moj brat je,hvala Bogu već 10 mjeseci apstinent,ali mi je svejedno drogiranje i te kako prisjelo.Ne mogu dušu griješiti,"sranja" tipa nasilnog ponašanja,krađa i sl. ni za vrijeme konzumacije nije radio.Tebi hvala na dobronamjernim savjetima i opet hvala Bogu pa nisu potrebni bar za sad.Međutim, ovo što sam napisala u predhodnom postu,napisala sam uopšteno,to je moj stav i kraj.Ako neko ode u Crnu reku, ili bilo koju drugu "ustanovu" sličnog tipa i pri prijemu u istu potpiše papir na kojem jasno i glasno stoje pravila ponašanja,pa ih onda ladno krši i sprda se s njima,e pa druže to nije ni normalno ni za pokušati razumjeti,već za batine i to one najgore. To je moje mišljenje koje naravno ne mora biti tačno niti prihvaćeno od većine vas,ali u svakom slučaju ,demokratsko pravo mi dozvoljava da ga iznesem.Uzgred da kažem ja bih bila mnogo rigoroznija od oca Branislava kada su u pitanju takve stvari.I još nešto,vaša bolest je izjednačena sa svakom drugom bolešću to je tačno,ali za tu vašu bolest sami ste odgovorni i samo vi možete da se potrudite da dođe do zalečenja.Pitala bih ja sve vas đuture kako biste se osjećali da malo promijenimo uloge .Pozdrav!
Last edited by sunce polako izlazi on Wed Feb 24, 2010 3:09 pm, edited 1 time in total.
Niti će ovisnici razumeti suovisnike,niti obrnuto.Postoji želja za razumevanjem i jednih i drugih,tolerancija i naravno ljubav.Bes i nemoć suovisnika pomešana bolom je gorka kombinacija i zato ponekad reaguju tako.Ovisnike pak jedino ovisnici ili bivši mogu da razumeju skroz jer znaju kako je opaka ta bolest.Protiv sam batinjanja i sličnih metoda bez obzira odakle poticale.Što se vere tiče,poštujem vernike mada ja lično nisam neki vernik,a crkva,popovi i ostali koji predstavljaju religiju ,o njima bolje i da ne pišem obrisaće mi post.Šalim se...Ako si vernik,ne treba ti pop,crkva i ostale religijske stvari...Vernik si svuda,na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.Predstavnici Boga,barem sebe tako nazivaju,obuku mantiju,biju,pljačkaju,osvešćuju(valjda sam dobro napisala ne baratam dobro tom terminologijom)ljude koji ubijaju druge dakle ubice,seksualno zlostavljaju decu pa posle slučaj zastari...itd...Nema razlike između popa B. i najobičnijeg prevaranta koji na najgoroj muci suovisnika i ovisnika zarađuje,pod parolom lečenja.Strašno.I da bih izbegla prosto drugu polemiku,ja sam imala iskustva sa ovisnikom koji je moju majku prebio i oteo joj torbu,pisala sam to ovde ne sećam se tačno gde...Ne bitno,u tom momentu bih ga ubila,ali...Mislim da su neki ljudi prosto skloni nasilju sa ili bez droge,i to je bolest,na žalost...Ovo sam navela kao primer jer obično čujem : ma ako ih biju,a oni kada napadaju žene na ulici,kradu,obijaju kola,...Nije ljudi isto...Osuđujem svako nasilje jer mislim i znam da to nikom ne donosi dobro,a pogotovu bolesnim ljudima koje treba lečiti a ne tući...pozdrav
- sunce polako izlazi
Ima u Vašoj priči i stvari sa kojima se slažem,ali ovaj dio o vjeri,to nikako-mislim da niste u pravu.Nisu sva sveštena lica prevaranti i lopovi,ne rade svi loše,to što se s vremena na vrijeme pojavi Simon Vilovski ne znači da trebamo postati nevjerujući narod.Teško onom ko ne vjeruje!Kako taj da vlada,po kojim pravilima,prema čemu da osjeća strahopoštovanje,šta da ga održava kada mu je loše ili dobro,kako na kraju krajeva da shvati i razumije postanak svijeta.
P.S.ili je možda puno bolje da i dalje mislimo kako smo svi postali od amebe
P.S.ili je možda puno bolje da i dalje mislimo kako smo svi postali od amebe

Last edited by sunce polako izlazi on Wed Feb 24, 2010 3:26 pm, edited 1 time in total.
E ovo je ziva istina, o ovome sam pisao, davno, davno, da verujem u boga iako je malo ljudi to shvatalo i znalo, ali sa svestenicima necu da imam nista jer ih shvatam kao osobe koje hoce da se okoriste o religiji. Nece ti ovde obrisati post ako govoris istinu nije ovo NIKAD-HEROIN.Ovisnike pak jedino ovisnici ili bivši mogu da razumeju skroz jer znaju kako je opaka ta bolest. Protiv sam batinjanja i sličnih metoda bez obzira odakle poticale.Što se vere tiče,poštujem vernike mada ja lično nisam neki vernik, a crkva, popovi i ostali koji predstavljaju religiju, o njima bolje i da ne pišem obrisaće mi post. Šalim se...Ako si vernik,ne treba ti pop,crkva i ostale religijske stvari...Vernik si svuda, na bilo kom mestu i u bilo koje vreme.Predstavnici Boga,barem sebe tako nazivaju,obuku mantiju,biju,pljačkaju,osvešćuju(valjda sam dobro napisala ne baratam dobro tom terminologijom)ljude koji ubijaju druge dakle ubice,seksualno zlostavljaju decu pa posle slučaj zastari...itd...
Potpisujem. To je covek koga kada pogledate u facu shvatite da bi mu psihijatar dao neku dijagnozu, ne znam koju i necu da pametujem ali nesto sigurno. Jednostavno ta osoba ne uliva poverenje bolesnom coveku da mu je stalpo da se ovaj izleci. To je tako. Tu da menjam misljenje ne mogu, jer sam ih skapirao kakvi su i nije mi potrebno lazno ubedjivanje u tu pricu.Nema razlike između popa B. i najobičnijeg prevaranta koji na najgoroj muci suovisnika i ovisnika zarađuje,pod parolom lečenja.