Gospodjo(ako ne grešim)STELAMARIS možete se ljutiti na mene što ću vas ovo pitati: Jeste li ikada voleli,bez rezerve ,svim srcem i svom dušom?!
JER ,ja kod vas primećujem neku averziju prema muškom rodu,neku ogorčenost koja možda ima veze sa vašim iskustvom ,a možda sa iskustvom vaše ćerke...Usvakom slučaju ,to je vaša lična stvar - i moram da kažem -DA SE NE SLAŽEM NIMALO SA VAMA!
Moj otac je bio čudan čovek...malo pre nego što mi ga je gangrena uzela ,rekao mi je :" Coko,za ono što voliš,i što voli tebe,za svoju porodicu i svoje snove-BORI SE DO ZADNJEG DAHA-jer-ŠTA JE ČOVEK BEZ SNOVA I SVOJE SRODNE DUŠE!!!"- i moram vam reći da je moj otac oduvek znao sve o mom životu,i nikada nije bio onaj koji osudjuje,diže ruke od svega,već onaj koji je bio tu da mi da pravi savet,i da prihvati istinu ,ma koliko se ona njemu ne svidela...
Najlakše je reći DIGNI RUKE,BEŽI!
ne znam za vas-ali ja nikada neću dozvoliti sebi da mi život prodje u bežanju od bola ,od patnje..i ovako nas kad-tad stignu..I TO PO MENI NIJE REŠENJE.
DA SUTRA ,NEDAj Bože nikom ,vi budete u koži tog mladića-DA LI BI VOLELI DA ZA VAS NEKO KAŽE -DIGNI RUKE OD NJE!?!
I vi nikako ne možete znati da li on nju voli ili ne,to samo ona može da oseti,i makar poricala,ona to oseća,jer nije ni glupa ni luda,pa se samim tim ne bi ovoliko ni borila za njega..a on...DOP,draga gospodjo,jede ljudima saosećanje,dušu,snove..
i čovek na dopu - i čovek bez njega -su dve TOTALNO RAZLIČITE LIČNOSTI..ali to ne znači da mu ne treba dati šansu..
znam da ona pati ,ali joj ne treba neko da joj puni glavu ogorčenošću ,jer je dovoljno boli..a samo ona sama,sa svojim srcem i svojom glavom može odrediti šta je za nju najbolje..
Izvinite na ovolikoj iskrenosti,ali valjda ovaj forum zato i postoji.
AZRA...SAMO BUDI JAKA,I ŠTA GOD DA ODLUČIŠ,IZVAGAJ I SVOJE SRCE I SVOJU GLAVU..JA ĆU TE UVEK PODRŽATI!
moj novi topic
On voli gudru...cokapeace wrote:
I vi nikako ne možete znati da li on nju voli ili ne,to samo ona može da oseti,
I moraću većim delom da se složim sa onim što je napisala Stellamaris. Jer sve ima granica...Pa i ovakve ljubavi...I uglavnom izbegavam da se uključujem u suovisničke priče, znam da vas verovatno puno boli i puno puta sam viđao takve slučajeve, kada dajete i volite neizmerno a dobijate samo odjek praznine narkomanskog srca...I Azra, dok ga god svi oko njega budu podržavali u njegovoj narkomaniji, a trenutno je takva situacija, nema od njegovog skidanja ništa. Ti budi prva koja će da ga ostavi, možda mu samo tako možeš pomoći, sve drugo je gubljenje tvog vremena.
Gledaj malo za promenu sebe, kada on već to nije u stanju da radi...
sasa, ti ovdje imas najvise pravo, mozda bi se i trebao nekad cesce ukljuciti u ove price.
da, trebala bih se dalje boriti, ali ne mogu sama. a nekome nesto objasnjavati, ne ide, uvidjela sam to. sve dok se ne desi i svi se uvjere u to. odlucila sam samo posmatrati zasad, nista drugo ne mogu uciniti. jos moliti se za njega, to mogu.
coka, znam sta ti govoris, boriti se, ici do kraja, dati sve...ali zasto? zasto ako on mene ne voli dovoljno? znala bih da me voli samo kada bi se borio. ali se ne bori. tvoj chowa tebe voli, ma kakva god da je situacija, imate bebu, sve je drugacije. ne znam sta da kazem.
da, trebala bih se dalje boriti, ali ne mogu sama. a nekome nesto objasnjavati, ne ide, uvidjela sam to. sve dok se ne desi i svi se uvjere u to. odlucila sam samo posmatrati zasad, nista drugo ne mogu uciniti. jos moliti se za njega, to mogu.
coka, znam sta ti govoris, boriti se, ici do kraja, dati sve...ali zasto? zasto ako on mene ne voli dovoljno? znala bih da me voli samo kada bi se borio. ali se ne bori. tvoj chowa tebe voli, ma kakva god da je situacija, imate bebu, sve je drugacije. ne znam sta da kazem.
PDT_Love_07
Ja sam samo htela da ti kažem-da ti sama moraš da odlučiš o tome,a ne da ti neko puni glavu,..
imaš moju podršku šta god da odlučiš!
kissić
imaš moju podršku šta god da odlučiš!
kissić
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Izvini, ja opet o suovisnicima. Ja licno smatram suovisnicima sve one osobe koje narkomanu zele sve najbolje, zele pomoci, ali to rade na pogresan nacin. Time pomazu ovisniku da ostane ovisnik. Ovaj momak koristi ljubav svojih bliznjih da nastavi biti narkoman i sve dok mu oni oprastaju, placaju njegove dugove, odgovaraju za posljedice onog sto je on prouzrokovao..... pa zasto bi se on kanio droge. U potpunosti se slazem s rijecima saše-ex da je njegova ljubav droga.
- STELAMARIS
Draga Cokapeace,cokapeace wrote:Gospodjo(ako ne grešim)STELAMARIS možete se ljutiti na mene što ću vas ovo pitati: Jeste li ikada voleli,bez rezerve ,svim srcem i svom dušom?!
JER ,ja kod vas primećujem neku averziju prema muškom rodu,neku ogorčenost koja možda ima veze sa vašim iskustvom ,a možda sa iskustvom vaše ćerke...Usvakom slučaju ,to je vaša lična stvar - i moram da kažem -DA SE NE SLAŽEM NIMALO SA VAMA!
Moj otac je bio čudan čovek...malo pre nego što mi ga je gangrena uzela ,rekao mi je :" Coko,za ono što voliš,i što voli tebe,za svoju porodicu i svoje snove-BORI SE DO ZADNJEG DAHA-jer-ŠTA JE ČOVEK BEZ SNOVA I SVOJE SRODNE DUŠE!!!"- i moram vam reći da je moj otac oduvek znao sve o mom životu,i nikada nije bio onaj koji osudjuje,diže ruke od svega,već onaj koji je bio tu da mi da pravi savet,i da prihvati istinu ,ma koliko se ona njemu ne svidela...
Najlakše je reći DIGNI RUKE,BEŽI!
ne znam za vas-ali ja nikada neću dozvoliti sebi da mi život prodje u bežanju od bola ,od patnje..i ovako nas kad-tad stignu..I TO PO MENI NIJE REŠENJE.
DA SUTRA ,NEDAj Bože nikom ,vi budete u koži tog mladića-DA LI BI VOLELI DA ZA VAS NEKO KAŽE -DIGNI RUKE OD NJE!?!
I vi nikako ne možete znati da li on nju voli ili ne,to samo ona može da oseti,i makar poricala,ona to oseća,jer nije ni glupa ni luda,pa se samim tim ne bi ovoliko ni borila za njega..a on...DOP,draga gospodjo,jede ljudima saosećanje,dušu,snove..
i čovek na dopu - i čovek bez njega -su dve TOTALNO RAZLIČITE LIČNOSTI..ali to ne znači da mu ne treba dati šansu..
znam da ona pati ,ali joj ne treba neko da joj puni glavu ogorčenošću ,jer je dovoljno boli..a samo ona sama,sa svojim srcem i svojom glavom može odrediti šta je za nju najbolje..
Izvinite na ovolikoj iskrenosti,ali valjda ovaj forum zato i postoji.
AZRA...SAMO BUDI JAKA,I ŠTA GOD DA ODLUČIŠ,IZVAGAJ I SVOJE SRCE I SVOJU GLAVU..JA ĆU TE UVEK PODRŽATI!
Neke stvari si sasvim tacno rekla. I ja sam voljela bez rezerve, potpuno, svim srcem i moji su osjecaji uvijek bili iskreni prema muskarcima. U Azrinoj prici puno prepoznajem sebe, samo sam imala srecu da se nisam zauzimala za narkomana. Moja ljubav i paznja su bile potpune, ostale su neuzvracene, cesto sam bila i ismijana, iskoristena i ponizena. Imas pravo, razocarala sam se u muskarce, meni nece vise ni jedan se pribliziti. No to je moj problem i necu da o tome pricam ovdje.
Ali ja zelim da ona posmatra ovaj problem i sa druge strane. Bez idealizovanja i prevelike romantike. To joj samo kazem da izbjegne patnju i bol koji ce je sigurno snaci ako se ona i dalje bude toliko trosila za njega, a njemu se fucka na sve. O tome ja govorim, a i Sasa-ex je rekao slicno tome. Azrin momak, prema sadasnjem stanju voli samo gudru i nista i nikog vise.
Isto tako znam da je gudras sasvim druga osoba kad prestane da se gudra. Gudra ubije sve ono ljudsko i lijepo sto postoji u covjeku/zeni, pa ma kako oni dobri i plemeniti bili. Zato je ovdje najvaznije da on svim srcem odluci da se lijeci, da se mijenja, time ce pokazati svoju ljubav prema Azri. Svaka druga prica, izgovor, 'lako cu ja da to rijesim' su suplje price i zamajavanje.
Niposto ne zelim da Azru smucujem i obeshrabrujem, neka sama odluci srcem i razumom.
Ako se on pod hitno vrati u komunu i bude se trudio da se oslobodi gudre, da promijeni narkomanski nacin zivota, posebno narkomansko razmisljanje, Azra ce ga sigurno podrzati, voljeti dalje i cekati ga kako ona kaze i 10 godina.
Hvala ti Cokapiece na iskrenosti, ne ljutim se ja nimalo, jedino problem posmatram drukcije od tebe (u nekim stvarima isto).
Moj slucaj je drukciji, u pitanju je moja kcerka, nikog nemam osim nje i boricu se za nju, a to je sasvim druga vrsta ljubavi od ljubavi zaljubljene djevojke u narkomana koji zajebava i svoje roditelje i svoju djevojku. To su razlicite vrste ljubavi.
Neka se Azra ne naljuti, zelim joj svako dobro i da se bori za svog momka ali prva i najvaznija pretpostavka je da on sam hoce i zeli da mu se pomogne i da sto prije ode u komunu.
Pozdrav svima...
Sto me ne ubi, ucini me jacim!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
Ziv pas vrijedi vise nego mrtav lav!
- joesspappa