Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

brown sugar

Re: Narkomanija je IZLEČIVA bolest

Post by brown sugar »

ja sam ti brate bio cist 6 godina pa opet uradio recidiv.I to tih 6 godina nisam pio nikakvih tableta ni za spavanje nit protiv bolova nista.Svima nek nam je sa srecom u apstinenciji ali ona izreka je tacna"jednom narkoman,narkoman za ceo zivot"P.S.prije toga sam bio na horsu 18 godina.Mozda neko ko ima manji staz moze da se izvuce al mi stari borci sa 5 i vise godina samo cemo zalijecivat svoje rane.Veliki pozdrav svima
zvrky

Post by zvrky »

ZVRKY!!!vazda
:?:
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
brown sugar

Post by brown sugar »

Maybe,Maybe al u romanima Artura Klarka I Stivena Kinga
Sonja

Post by Sonja »

brown sugar wrote:ja sam ti brate bio cist 6 godina pa opet uradio recidiv.I to tih 6 godina nisam pio nikakvih tableta ni za spavanje nit protiv bolova nista.Svima nek nam je sa srecom u apstinenciji ali ona izreka je tacna"jednom narkoman,narkoman za ceo zivot"P.S.prije toga sam bio na horsu 18 godina.Mozda neko ko ima manji staz moze da se izvuce al mi stari borci sa 5 i vise godina samo cemo zalijecivat svoje rane.Veliki pozdrav svima
10 godina, i ne slazem se. Igre koje igraju narkomani, procitaj svidece ti se. Dobro mozda ja malo smaram mozda ne vole svi da citaju, ali pronaci cete neke odgovore vezane za ove zablude, tipa jadan ja , u kandzama droge, onda igra taj doktor taj narkoman, igra stari dzanki... sve je covek lepo napisao...samo treba hteti razumeti

pozz.

S.
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
brown sugar

Post by brown sugar »

Neko rece:
"Neko to od gore vidi sve" al to izgleda da je samo djordje balasevic
Sonja

Post by Sonja »

brown sugar wrote:Neko rece:
"Neko to od gore vidi sve" al to izgleda da je samo djordje balasevic
A sta ti vidish? To je pitanje koje treba da postavis sebi. Jednom narkoman, uvek narkoman je termin koji se koristi da bi takvi kao ti mogli da primenjuju projekciju, odnosno mehanizam odbrane kod ovisnika u kom je uvek kriv neko drugi ili racionalizaciju - opravdavanje sopstvenih postupaka.

Ja znam da sam u opasnosti do kraja zivota, ali znam i kako treba da se cuvam. Znam i da su sve droge droge i da bi bilo pitanje vremena kada bih samo zamenila supstance. Ta bolesna strana polako se potiskuje onom drugom zdravom, koja se aktivira tako sto nalazis nova interesovanja i zivis zivot koji nema veze sa drogom. Ali uvek postoji rizik da se bolesna strana povrati i da opet pozelis da napravis neko sranje, zato kazu jednom narkoman uvek narkoman. Ali ja nisam narkoman, ne vise, ja sam zalecena, svesna i veoma oprezna.

A to je cista demagogija i ako ti je lakse da se pronalazis u tim utopistickim idejama jednom narkoman uvek narkoman nikada odatle neces ni izaci.

Sve najbolje,

S.
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
brown sugar

Post by brown sugar »

cuvaj se cuvaj, javi mi se nakon 2 godine i mi reci da nisi uzela nijednom,nije bitno sta heroin il heptanon il metadon il caj od maka svejedno javno cu izjaviti da sam najgluplji covek na forumu al budi iskrena i ne slusaj rovce u glavi.
Sonja

Post by Sonja »

brown sugar wrote:cuvaj se cuvaj, javi mi se nakon 2 godine i mi reci da nisi uzela nijednom,nije bitno sta heroin il heptanon il metadon il caj od maka svejedno javno cu izjaviti da sam najgluplji covek na forumu al budi iskrena i ne slusaj rovce u glavi.
Upravo sam pisala o svom jednokratnom recidivu sa marihuanom posle dve i po godine i kako sam to dozivela i prezivela. Sve je objasnjeno tamo.

Sto se tice opijata o kojima tako strasno govoris ne uzimam ih, nemam zelju i ne pijem blokator vec dovoljno dugo i sasvim se lepo osecam.

Imam osecaj da si toliko ogorcen i toliko isijavas mrznjom da bi prosto zeleo da niko nikada ne uspe i da svi jednom ipak pokleknu pod dejstvom opijata, e pa shvati ima ljudi koji nece i ne zele. Ne ubedjuj druge kako ce ziveti tvoju sudbinu.

Sto se tice u tvom recniku "rovca" a u mom zelja za ponovnim uzimanjem droge ne postoji vec dovoljno dugo, znas jer kada ustanes ujutru, setas pored reke, citas, spremas diplomski, provodis vreme sa prijateljima i porodicom, zelis da se zaljubis,sviras gitaru i citash - sve bih ti ovo toplo preporucila, onda stvarno nemas vremena niti razloga da razmisljas da li ces uvek biti narkoman kako kazu - ZIVELA DEMAGOGIJA!

Ti ocigledno imas i vremena i zivaca da se bavis ovom temom pa izvoli.

Sto se tice tvoje izjave da si najgluplji covek na forumu ili gde vec to ces moci da napises sebi kada sagledas svoj zivot, a ne zivot neke devojke iz virtuelnog sveta u kome zivis i kada si offline. Cime sam ja to zasluzna ili bilo ko da ti svoj intelekt stavljas u pitanje i prozivas sebe po forumima, to je jako tuzno.

Ocigledno je da ti i ja nemamo iste poglede na zivot i zalecenje ovisnika, zato je ovo sve sto sam imala da ti kazem, jer kao sto rekoh ja vreme provodim sa prijateljima. Ali ako ti ikada zatreba pomoc, ukoliko priznajes da ti je potrebna e onda se slobodno javi. Mozda ces onda i ti meni moci jednom da pomognes.

Veliki pozdrav,

S.
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
brown sugar

Post by brown sugar »

ali gospodjice il gospodjo ne znam kako da vas oslovljavam ja sam zaljubljivanje vec prosao pre dvadesetak godina fakultet nisam zavrsio t.j. nisam diplomirao ja ti gospodjo imam 55 godina imam sina od 20 godina i sve sto sam rekao o tome da je narkomanija neizlijeciva vec zalijeciva bolest je istina.ako je izlijeciva sta onda posijecujemo ovaj sajt jednostavno ne bismo bili zainteresovani da pricamo o ovoj temi isto kao sto nismo zainteresovani o pricanju o tome kako je ko prelezao boginje ne vidim da je neko otvorio forum o boginjama zato sto je to izlijeciva bolest.narkomanija je zalijeciva i zato tpliko price oko nje
brown sugar

Post by brown sugar »

A usput zelja je jedno kad zelis nesto uzeti,a rovac je kad ti svakog dana dolazi u glavi misao "pa daj uzmi samo jednom,nisi sada glup da se navuces,a i da se navuces secas se da skidanje i nije bilo tako tesko" e to je gospodjo u mom recniku rovac i .........
Post Reply