POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

marko PSY

Re: POMOC,PLEASE JER PSIHA ME UBIJA!!!

Post by marko PSY »

Kako vreme prolazi sve mi je teze i teze!U ovaj, ocigledno, trip uvek upadam sve vise i vise kako vreme prolazi.....trudim se maksimalno......pa cu videti....sta ce biti!
feniks-2.put

Post by feniks-2.put »

Marko, drzi se, svaki dan si sve blize odlasku u Reto centar, ako ne pomaze nista drugo, drzi se kompa i kuckaj! Ima nas mnogo ovde koji smo uz tebe. Znas i sam da kako ti je god lose-proci ce. Budi jak
Boban

Post by Boban »

Marko trudi se da puno ne razmisljas ostalo je samo malo do odlaska ne hrani misli losim tripovima postace jace .Cemu onda toliki trud do sada?KEEP FIGHTING!!!POZZ
bojanol

Post by bojanol »

Nishta te ne moze spasiti, samo ti mozesh da pomognesh samom sebi. Ta pricha o Reeto centru je po meni trulex. Ako zelish biti straight bicesh, a ako ne zelish, adios amigos.
Boban

Post by Boban »

Nismo svi jaki kao ti Bojanol.
Last edited by Boban on Fri Dec 14, 2007 6:49 pm, edited 1 time in total.
sonenet

Post by sonenet »

Bravo decko doneo si pravu,odluku bas mi je drago sto odlazis u RETO to ti je pravi i naj pametniji potez.Ja sam takodje bio u retu 2god.i mogu ti reci da je pravo mesto da doneses pravu odluku sta bi zeleo dalje u zivotu?Momci su ti super tamo videces,svi ce da daju sve od sebe da ti pomognu,a takodje oni naj bolje i razumeju sve tvoje muke jer su prosli kroz ono sto prolazis i ti sada.Naj bitnije je da prihvatis pomoc i savet momaka i da ostanes jak do kraja i izadjes kao pobednik na kraju!Ako te nesto interesuje uvezi RETA jos pisi mi,ja sam bio i u resniku i na avali.Pozdrav i pametno!
saša-ex

Post by saša-ex »

bojanol wrote:Nishta te ne moze spasiti, samo ti mozesh da pomognesh samom sebi. Ta pricha o Reeto centru je po meni trulex. Ako zelish biti straight bicesh, a ako ne zelish, adios amigos.
Au Bojane, sad si me iznenadio, ne znam da li je od trave ili...?
Pa o tome se i radi, narkomanije nije bolest u kojoj je dovoljno samo reci-ja vise necu, i onda si kao prestao. Pa niko se onda vise ne bi drogirao. Naravno da je za pocetak potrebna nasa zelja ali samo sa njom ne mozemo daleko stici...I super je kad neko krene sa lecenjem, na ovaj ili onaj nacin, treba ga u tome podrzati a ne pricati kako je to trulex. Trulex si ti sa ovakvim stavom.
SAMO CEO ŽIVOT...
sonenet

Post by sonenet »

Pozdrav Sale!
dete svemira

Post by dete svemira »

Poz svima!

U slucaju CENTRA,put pod noge,ako mislis da to moze da pomogne.
Ali,moras biti cist u glavi i moras znati sta hoces.

Nadji sebi najudobniji polozaj....neka te prate pozitivne misli na tom nebeskom putu....budi miran,i neka te blagi dani i lepe misli vode....

veliki poljubac od mene!
PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14 PDT_Love_14
Misli koje misliš
su život koji živiš.
bojanol

Post by bojanol »

Od trave Sale, od trave. Pusti budalu kraju.
Post Reply