ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

pepinga

Post by pepinga »

pa dobro sta je sa pepeljugom , zna li neko??????
sunrise

Post by sunrise »

mozda i sama vidi, pa se i javi, da znamo kako je.
Nema je vec neko vrijeme, nemam pojma zasto i kako, ali....
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
zvrky

Post by zvrky »

Uhhhh ovo nisam ocekivala,ovoliko pitanja..Bukovski hehe nisam ni nalovnu stranu procitala a kamo li nesto vise,ja sam neko ko ne cita ali sta znas mozda pocnem i to da radim...cek ne znam odakle da pocnem da ti odgovaram...nas srpsku Bukovski :-D e nasmeja me majke mi pa nisam ni blizu ...ejjj ja stvarno ne znam da pisem i sve to sto sam pisala je nabacano i puno rupa kojih se ne secam zato i postoje rupe...kad mi neko kaze da dobro pisem ne znam sta da mislim dal me zajebava ili to stvarno misli,no nije to ni bitno ...sto se tice knjige napravi je ako imas dovoljno materijala,volela bi da jednog dana ako to uradis uzmem pa procitam kako to vidi neko sastrane,i bila bi to prva knjiga koju bi procitala sa puno znatizelje.
da rekla sam nemam sa kim jer sam odbacila sve oko sebe i ostala sama,jasno ti je valjda da sam to morala da uradim! verovatno sam negde pominjala i to da celog zivota govorim " SAMO DA NIKAD NE OSTANEM SAMA" i upravo mi se to i desilo,znaci da nemam sa kim da izbleim,nemam sa kim da izadjem,itd. sto se tice te kafe ka koju me pozivas nije problem ali morale bi jos malo da razgovaramo ovako preko foruma ili preko nekog mesindzera jer ja ne verujem vise nikome i ne znam sta mi se sprema...otom potom dogovoricemo se... Posao jos nemam,trudim se da ga nadjem ,a to pitanje sta znam da radim na to ne znam da ti odgovorim,pre nekoliko dana sam isla u neki klubic popunila neku prijavu pa cu videti sta ce od toga biti....znaci posao nemam ! sto se tice Pepeljuge ....hm... ona je bila moja najbolja drugarica dugo smo se druzile i dugo smo se zajedno drogirale onda je dosao dan kad smo zajedno krenule na lecenje....sve je bilo uredu nekoliko meseci a onda je opet pocela da svrlja i pocela je da me laze sto se gudre tice ,tu je doslo do nekih svadja i svadjica i na kraju smo se razisle jer ja nisam mogla vise da izdrzim ,pisala sam i o tome da sam pokusavala da pomognem na sve moguce nacine ali da nije islo,ja nju mnogo volim i zivot bi za nju dala ali tako je moralo da bude....Gospodja sa sakom jeste moja majka to svi znaju ali posto si nova evo da ti kazem da spirit je moja majka . Nije mene Pepeljuga posvadjala sa njom samo ja jednostavno ne dozvoljavam da se za nju bilo sta kaze bez obzira sta ja mislila o toj prici,predpostavljam da mislis na period kada je bila prica oko nekog spida itd. nije ni bitno ne dozvoljavam isuvise je volim,naravno svoju majku volim vise od bilo koga na ovom svetu ali to joj ne daje za pravo da se mesa u neke moje svadje sa Pepeljugom niti sa bilo kim drugim a narocito sa njom! To je bilo odavno i proslo je ne bih se vracala na tu temu mislim da sam razjasnila ko je kome tu dao speed i sta se desilo ustvari...Sada posle skoro 6 meseci nikakvog kontakta sa Pepeljugom ponovo smo se cule i vidjamo se,ona je mnogo bolje sad,ne drogira se,ne mogu da kazem u potpunosti da se ne drogira ali uglavnom ne....e sad ja ne bi mnogo pricala o tome zasto sam ponovo pocela da se vidjam sa njom jer to nije neka nauka ,ona mi je u zivotu uvek bila neko ko mi je najblizi i koliko god ja da sam ljuta ili sta ja znam sta vec uvek cu joj pomoci ako to mogu i ako mi zatrazi tako nesto....ako te nesto pribliznije zanima slobodno mi pisi na p.m.
da ona je pisala ispovest koju je prekinula i ne znam da li ce je nastaviti verovatno hoce...Pepeljuga je sada dobro ima nekih stvari josuvek koje se meni licno ne svidjaju ali valjda i to ide sa godinama ne znam bice bolje,ja se drzim i ne mogu da objasnim nikome da me niko ne moze vratiti narkomaniji osim mene same ako to budem zelela za sada NE ZELIM i ne moze me nagovoriti ni pepeljuga ni bilo ko drugi :!: nadam se da ce posetiti forum pa ce reci nesto i u svoje ime da ja ne bi glumela ovde drvenog advokata ono sto ja znam je da je pepeljuga dobro za sad ! Pepinga javi se na p.m. Pozdrav svima....
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sunrise

Post by sunrise »

Ejla Zvrky!
Vidim ovo sto pises o tome da nemas sa kime ni na kavu da odes. U redu je sto si odbacila ljude koji imaju veze sa dopom i u redu je sto si to napravila. Imam isti problem kao i ti, mada ja na to ne gledam kao problem. To sto nemam sa kime da odem na kavu. Nije bitno, pojaviti ce se netko a do tad...Gledaj kako ja gledam na to i kako se ja nosim s time. Prestala sam brijati, ne zelim imati veze s ljudima koji ce me vuci dolje, zbog toga sam sve mostove prekinula i sta mi ostaje je prazan dan, samo za mene i ja ga mogu ispuniti kako god ja zelim! Zasto? Jer sam slobodna. Nema vise cekanja dopa, nema vise cekanja frenda da donese pare, nema stresa i sveg grca. Necu ni da pisem o tome nego o ovim vratima koja stoje otvorena ispred nas. Dan je samo moj i ja odlucujem kako cu ga ispuniti. Ustajem, spremam se za job, skuham kavu, nasminkam se, lijepo se obucem i idem na job. Popodne ili predvecer si zelim ispuniti opet necim dobrim za mene i ujedno necimm sto ce me uciniti sretnom i ispuniti a to je za sad, fitness. Zato odlucujem da cu njemu posvetiti 2-3 dana u tjednu. Ponekad se zazelim mira, tad odem kuci, citam, cistim ili gledam tv. Pocela sam opet kupovati knjige koje nakon toga brizno zauzimaju svoje mjesto. Pisem neke svoje intimne stvari koje me ispunjavaju. Sad je utorak postao rezerviran za popodnevna AN sastanke. Svaki dan je poseban i svakog pplaniram brizno, sa srecom i uzbudenjem. Osim toga, odlucila sam jos jedan posao raditi koji ce mi ispuniti neko popodne a to radim jer zelim uloziti pare za jos jedan job. I, zelim si ovo ljeto kupiti dobar auto i to cu i napraviti.
I, imam jos jednu zelju koja mi se nedavno javila a to je da cu ove ili iduce godine upisati se na Universitet. Onda nisam mogla ici zbog love i papira no sad mogu i zelim. To ce biti nesto za moj gust.
Zelim ti reci da si trebas ispuniti dan sa svime sto ti cini dobro i sto te usrecuje. Npr. da sam ja ti, sto nisam, bi mozda ovako nesto napravila....Moram malo razmisliti. Ne radis, je tako? Onda bi trebal pronaci nesto sto ce te opet ispunjavati a imati ces osjecaj da si korisna. Npr. pomozi mami u kucanstvu, preuzmi kuhanje za sebe kao i pospremanje. Osmjeh na njenom licu kad bude primijetila da to nije jednom nego kontiunirano ti da ogromni feedback ili poticaj za dalje. Onda, popodne posveti sebi i onome sto te ispunjava, skejtanje, biciklom u prirodu, citanje uz kavu u gradu, pisanje, crtanje, sport, kompjuter ili kava sa najnormlnijom susjedom. Sta god. No, ti moras sama pronaci za sebe kako ces si ispuniti dan. Znam da ces i uspjeti u svemu sto si zacrtas. To sam sigurna. Tvoj problem je jedino sto se nisi odlucila, a nii se odlucila jer te strah ako pocnes nesto da neces uspjeti te ces se razocarati sama sa sobom. No, to nije tako. Napravi prvi korak, drugi ce vec ici lakse!!! Usudi se, Zvrky. Pocni sa malim stvarima pa na dalje, ok?
Pusa os Sun-Woman
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
pepinga

Post by pepinga »

PA ZVRKSON GDE SI??????....nema te pa se brinem.......ustvari ne brinem se nego se nadam da si poslusala suncicin predlog(ne smeta ti da te zovem sucica, sunrise)..........jesi u potrazi za poslom,ili citas bukovskog..............?........ili se nesto desava a ne zelis da nam kazes?............ako nemas vremena , stavi tackicu samo.........hahahaha.........puno pozdrava......a udavicu te na p.m..........
zvrky

Post by zvrky »

Devojke divne ste stvarno....cek sad da pojasnim sto me nije bilo...."POCRKALI SU MI RACUNARI U STANU I KEVIN I MOJ" dozivela sam net krizu kao nikad do sad.....e sad ovako...Suncice :-D smesno mi kad te zove suncica ehhehe nema veze...ovaj aaaaaaaaaaa odose mi misli...aha da
Tvoj problem je jedino sto se nisi odlucila, a nii se odlucila jer te strah ako pocnes nesto da neces uspjeti te ces se razocarati sama sa sobom. No, to nije tako. Napravi prvi korak, drugi ce vec ici lakse!!! Usudi se, Zvrky. Pocni sa malim stvarima pa na dalje, ok?
Pusa os Sun-Woman

Ovo sto si rekla se epicentar znaci ubola si bas ono kako jeste i stvarno je tako, ogroman strah imam od same sebe i neuspeha ! Istina je da mi posao treba i da bi mi to ispunilo dobar deo dana,ali jednostavno se plasim da bilo gde konkurisem jer nemam iskustva bas nikakvog ni u jednom pogledu,icicu na biro tamo valjda nude neke besplatne kurseve,stranih jezika,racunara pa cu za pocetak da probam to da zavrsim....jedno vreme dam isla na taibo ili kako se to vec pise i prekinula sam a zasto sam prekinula ne znam ...imam nameru i to da nastavim pre neki dan sam svratila do tog fitness kluba pozdravila se sa ljudima pa cu mozda nastaviti sa treninzima...i sve je to ok. samo me taj posao muci izjeda me,nemam svoj dinar a kad nemas para ne mozes nigde ni ici ,ne mogu pozvati nekoga na pice ako nemam dingerona u dzepu zar ne? Ok. oticicu prosetacu se sama to nije problem ili mozda necu biti sama ali ne mogu se setati tako kao nenormalna svaki dan u krug....aj sad opet kukam necu da kukam....idemo dalje....znaci pokusacu na birou sa tim kursevima,ako budem imala para uplaticu pa cu krenuti opet na te treninge a za posao....videcemo ...ne volim kad me neko sili na nesto pa ni za posao ali sad vec pocinjem samu sebe da opterecujem time sto nemam posao....

Pepinga, hehehhehee ne citam Bukovskog,i nisam u potrazi za poslom hehhehe u potrazi sam za internetom :-D i ne davis me na p.m. cak sta vise prijaja mi to sto mi pises nekako mi dajes volju i zelju da krenem kao i "Suncica" :-D jebi ga moram napraviti tad prvi korak i suociti se sa stvarnoscu koja me ceka....eto toliko od mene za sad samo da se javim ziva sam zdrava sam "sad sam zdrava" jer imam net i ne znam sta bi pre iskucala kome bi se pre obratila....aaaaaaaaaaaaaa...pisacu jos pisete i vi jer bez vas nemam motivaciju majke mi onda se osecam kao da pricam sama sa sobom....cmokaaaaaaaaaaa
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pepinga

Post by pepinga »

VIDIM JA DA OVDE NEDOSTAJE JEDAN PRAKTICAR ,PRAGMATICAR.......evo ovako........Narodna biblioteka se nalazi pored hrama svetog save.......uzmes od mame 100 dinara, i sednes na bus, izadjes tamo......kazes dobar dan ja sam taj i taj i zelim da postanem vas znameniti clan.......oni kazu ok........potpises se i kazez.....ja bih da uzmem......Bukovskog.....knjigu ,,Posta,,....(posta kao postar)...........ima jedno 100 strana ta knjiga.......kazes dovidjenja......odes kuci.........javis se nama ovde da proveris da li smo zivi i zdravi.......legnes....otvoris prozor, skuvas si kafu, i procitas........onda se cujemo.........u medjuvremenu upoznamo, oddemo na kafu, pa da mi pricas kako ti se svidja........kosta te 100 dinara i jos 20 za prevoz......ili koliko je vec (ne sedam )idem peske,uglavnom........inace kad je procitas molices za jos.....lik je genije.....e posto ja znam da ti ne volis sve sto vole ostali.....cisto da ti kazem, da njega retko ko voli......zato sto psuje u knjigama, i malo je prost.....ali ipak je dobio nagradu za knjizevnost.....odnosno najbolji roman 20 veka.........ali prvo procitaj ovaj pa ces onda taj cisto da udjes u formu...................to je bilo prvo.....sad drugo........i ja se smorim kad nemam posao.........znam kako je .......fuj..........pravila sam neke modne revije po gradu..........da te ne davim sad time, ali uglavnom saradjivala sam sa par salona frizrskih.........ako imas volju, mogu da probam da te ubacim negde....naravno ako ti pokazes inicijativu...........naravno malo ces volontirati, a posle je sve na tebi........sve se moze kad se hoce........e da imam jednog sjajnog druga, koji nema sa kim da vozi biciklo...........tako da vidis nije nista problem.....ljude i poslove menjas dok si ziv......a tezak je samo prvi korak............sledeci moji postovi na ovoj temi bice posveceni tome , sta sve mozes da radis......sve dok me ne izbacis odavde, hahahahah..........ljubim te! cao!...... :wink:
zvrky

Post by zvrky »

sledeci moji postovi na ovoj temi bice posveceni tome , sta sve mozes da radis......sve dok me ne izbacis odavde, hahahahah..........ljubim te! cao!...... Wink
:smt044 Ne mogu ja da te izbacim cak i da hocu hehehhehe, za biblioteku :lol: treba mi neko da me drzi za ruku hehehehe i gura s ledja da udjem unutra :-D aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....... za salone to je tek posebna prica,ja to ne znam da radim i potrebno mi je mnogooooooooo prakse..... sramota me izmedjuostalog...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
pepinga

Post by pepinga »

idem sutra oko pola dvanest na kliniku , da se moj brat previje.......ovo za implant.........ako hoces nacicemo se na slaviji u neko doba , ponecu ja govnjivu motku.......(imam tu neke pse ispred zgrade).......pa taman kad zavrsimo u biblioteci da odemo do mog ateljea, gde slikam, moram da zavrsim neku narudzbinu........a mrzi me da slikam sama(ovi moji iz ateljea , cim mene nema par dana ,uzmu godisnji odmor)inace i njih teram da slikaju, kao sto vidis poslednji sam smarac.........tako da ja slikam, ti citas........ima tamo i kafe.....a i fin je pogled na reku......atelje je bas kod andergraunda u karadjordjevoj.....eto.....
zvrky

Post by zvrky »

Kuku lele....eto gotova sam sutra ...hehehhehehhehe, idem da citam Bukovskog,pa sta mi bog da :D Pepinga me u cose saterala hehehheh aj uzdravlje....HVALA NA SVEMU !
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply