Nesto slicno zivotu...
Moderator: sanela
-
Re: Nesto slicno zivotu...
kad prestane vojo. 

- PROČITAJ ME
..... Ana, jesi živa
GDJE NESTADE..... J A V I S E

Između izvjesnog i neizvjesnog - postoji tanak led.
Ti si nestala draga moja, ja sam tu kao i obicno...
Nego, fino si me ispalila tri puta za ono nalazenje?
Sigurno si zaboravila obecanje?!? [-(

Nego, fino si me ispalila tri puta za ono nalazenje?
Sigurno si zaboravila obecanje?!? [-(
Potpis.
ANICE,ZVEZDO DANICE,KAKO JE? VIDIM DOBRO SE ZEZATE NA FORUMU. DA LI SI POCELA DA SPUSTAS KAPLJICE META? POZDRAV OD Petra
nisam nista menjao,samo neke pravopisne greske,keve mi Nevenke
nisam nista menjao,samo neke pravopisne greske,keve mi Nevenke
Last edited by ex-perica on Thu Jan 15, 2009 2:12 am, edited 2 times in total.
netko,jesi li ti narkoman,ili ne? nisam razumeo!? Ja,na moju a i sireg zivontog amfiteatra,dva grada-bg-ns. poznat sa,kako to mrzim,skoro u oba grada gde bar 60 posto ljudi zna za mene,ko sa,kao ono u jel taj je taj,ne ono,to je kreiminalac ili slicno,vec iz skroz ok. fazona. doduse malo kontraverze je uvek tu.n u,ala bre udavi...............
ti poznasjes ovu tvoju finu sugradjanku,Ana pa nesto. tu je odmah post ispod tvog.......................
ti poznasjes ovu tvoju finu sugradjanku,Ana pa nesto. tu je odmah post ispod tvog.......................
Uh brate, kad si vec mijenjao greske u prvom postu, mogao si i onaj ispod malo srediti.
Al eto, odgovorit cu ti ako sam dobro razumjela pitanja...
Ne smanjujem kapljice mete, nego tablete meta.. Sad sam na tri, samo polako...
A sugradanku "netko" ne poznajem, nece da kaze ko je, mada je vjerovatno znam iz videnja, mislim da kad bih je vidjela, znala bih tko je...
Cao Petre!!

Al eto, odgovorit cu ti ako sam dobro razumjela pitanja...
Ne smanjujem kapljice mete, nego tablete meta.. Sad sam na tri, samo polako...
A sugradanku "netko" ne poznajem, nece da kaze ko je, mada je vjerovatno znam iz videnja, mislim da kad bih je vidjela, znala bih tko je...
Cao Petre!!
Potpis.
A MEI?goldy wrote:Ana evo i tebi jedan PDT_Love_18 -danas sam puna neke dobrote
za pericu-ex PDT_Love_18
Sta je ovo, sunce ti jebem?ex-perica wrote:netko,jesi li ti narkoman,ili ne? nisam razumeo!? Ja,na moju a i sireg zivontog amfiteatra,dva grada-bg-ns. poznat sa,kako to mrzim,skoro u oba grada gde bar 60 posto ljudi zna za mene,ko sa,kao ono u jel taj je taj,ne ono,to je kreiminalac ili slicno,vec iz skroz ok. fazona. doduse malo kontraverze je uvek tu.n u,ala bre udavi...............

Perice,ti izgleda uspio...

Fickt Euch,Ihr Mistgeburten....