Fenix

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

narcohimno

Re: Fenix

Post by narcohimno »

naravno draga jana da sam se zapitao gde si ti dosad..evo,cini mi se da si dosla koju sekundu kasnije ja bih poludeo bez tebe,ma eksplodirao bih...
sanela

Post by sanela »

narcohimno wrote:naravno draga jana da sam se zapitao gde si ti dosad..evo,cini mi se da si dosla koju sekundu kasnije ja bih poludeo bez tebe,ma eksplodirao bih...
stay cool
narcohimno

Post by narcohimno »

cool sam ja...malo zajebancije nije naodmet
zvrky

Post by zvrky »

"Dok se jedna glava osvijesti,cijela kuca se zanesvijesti."
Ovo mi se svidja :-D
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Nadin, sta ima novo/staro ?
nadin

Post by nadin »

wow...vi pravo diskutujete...ja sam se malo bila isključila...lijepo vrijeme vani...a u meni sve se lomi kao da mi se svijet čitav bacio na glavu....tuga i praznina...
WHO DARES,WINS
Modesty

Post by Modesty »

Ajde mala,ne budi takva...nadam se da ti je pomogla PP.

Ljubi te Modesty
nadin

Post by nadin »

hvala Modesty,maloprije sam je pročitala,odgovoriti ću ti na pp ili mi pošalji msn u poruci...upravo sam svoju prirodnu plavu boju kose ofarbala u crnu boju...
WHO DARES,WINS
jana

Post by jana »

Kod tebe renoviranje,nadin.To je dobro.U tvojem kraju garave su na cijeni.To znam jer mi je otac iz tvojega kraja.Ja sam kao ti,plava ,na majku Bosanku,i uvijek kada bih dolazila na raspuste,to mi je bila velika falinka.Jednom,uradim ja isto sto i ti danas.Auuuu,jedva sam cekala da sve to nekako nestane.Bila sam si skroz tudja.Eto,toliko od mene.Drago mi je da se bavis svojim izgledom.Voli te Jana.
Baba Naca

Post by Baba Naca »

Bojanol, ako imas ZELJU da budes cist, veruj mi da ne treba uopste da te zanima

"STA CE BITI S KUCOM?
ZAPALICU JE!"

To ti figurativno porucujem da kada imas ZELJU da se skines, a imas, prestani da mislis o plati i racunima, da bi mogao da "iste" placas jos godinama prvo MORAS DA MISLIS NA SEBE I SVOJU CISTOCU!
VERUJ mi neces biti gladan, samo se prepusti sudbini, ocisti se, a posle ce sve samo da dodje na mesto, VIDECES
Idi u Reto
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!
Post Reply