Fenix
Moderator: sanela
Re: Fenix
wow...vi pravo diskutujete...ja sam se malo bila isključila...lijepo vrijeme vani...a u meni sve se lomi kao da mi se svijet čitav bacio na glavu....tuga i praznina...
WHO DARES,WINS
hvala Modesty,maloprije sam je pročitala,odgovoriti ću ti na pp ili mi pošalji msn u poruci...upravo sam svoju prirodnu plavu boju kose ofarbala u crnu boju...
WHO DARES,WINS
Kod tebe renoviranje,nadin.To je dobro.U tvojem kraju garave su na cijeni.To znam jer mi je otac iz tvojega kraja.Ja sam kao ti,plava ,na majku Bosanku,i uvijek kada bih dolazila na raspuste,to mi je bila velika falinka.Jednom,uradim ja isto sto i ti danas.Auuuu,jedva sam cekala da sve to nekako nestane.Bila sam si skroz tudja.Eto,toliko od mene.Drago mi je da se bavis svojim izgledom.Voli te Jana.
Bojanol, ako imas ZELJU da budes cist, veruj mi da ne treba uopste da te zanima
"STA CE BITI S KUCOM?
ZAPALICU JE!"
To ti figurativno porucujem da kada imas ZELJU da se skines, a imas, prestani da mislis o plati i racunima, da bi mogao da "iste" placas jos godinama prvo MORAS DA MISLIS NA SEBE I SVOJU CISTOCU!
VERUJ mi neces biti gladan, samo se prepusti sudbini, ocisti se, a posle ce sve samo da dodje na mesto, VIDECES
Idi u Reto
"STA CE BITI S KUCOM?
ZAPALICU JE!"
To ti figurativno porucujem da kada imas ZELJU da se skines, a imas, prestani da mislis o plati i racunima, da bi mogao da "iste" placas jos godinama prvo MORAS DA MISLIS NA SEBE I SVOJU CISTOCU!
VERUJ mi neces biti gladan, samo se prepusti sudbini, ocisti se, a posle ce sve samo da dodje na mesto, VIDECES
Idi u Reto
Bolje je praviti se da si glup, nego praviti se da si pametan!