Isto tako je i u Srbiji,svi samo obećavaju i zaklinju se... :supz:AnAna_mo wrote:Ne pada mi na pamet da glasam za lopove,ne zna se ko je gori i lazljiviji...
Da vidite ovdje u Mostaru predizbornih plakata!!!
Za koga glasate?
Moderator: sanela
Re: Za koga glasate?
Politika, patetika, bulshit, shit (ne znam gdje da napisem, jer stvarno...bez texta sam, kao i ljudi...nevjerovatno, al istinito
Po ne znam koji put se stidim odakle sam!
Danas, tj. juce su "nasi" celnici priznali Kosovo
NAROD NE MISLI TAKO
Po ne znam koji put se stidim odakle sam!
Danas, tj. juce su "nasi" celnici priznali Kosovo
NAROD NE MISLI TAKO
e baš mi je drago što lepo raznišljamosimon_says wrote:i ti si upravu,svidja mi se kako razmisljas... :rock:Tužna wrote:Upravu si,sviđa mise kako razmišljaš... :supz:paramparcad wrote:dr dabic je samo jedan starac kome je dusa u nosu i koji nece jos dugo pa prema tome nije mi jasno sto su se stocari toliko napalili.kao i uvek,slepcine cekaju i onaj najmanji povod da se rusi i ono malo muke sto imamo...koja logika,jebote.

A na konto predizbornih plakata...uh...Kolko bi tu price bilo, al je najace bilo kad su postavili i citave sezone je stajao bilboard-mogu slobodno rec Billy-board
WeLLcome to Montenegro (na brisacima su mogli vidjet kako se pise)..A cika Milu je laganija varijanta da nabavlja lobe kako bi mlatio bolje rukama
Ma RedBullSHIT!!!
ne znam znate li, blago nama, da imamo izabrane policajce
hahahhahaha
Kao sistem izabranog doktora.. Svako domacinstvo ima licnog policajca. Dosao covjek ladno, dao nam vizitku...hehe..Nas niko ne smije da bije
uh
WeLLcome to Montenegro (na brisacima su mogli vidjet kako se pise)..A cika Milu je laganija varijanta da nabavlja lobe kako bi mlatio bolje rukama
Ma RedBullSHIT!!!
hahahhahaha
Kao sistem izabranog doktora.. Svako domacinstvo ima licnog policajca. Dosao covjek ladno, dao nam vizitku...hehe..Nas niko ne smije da bije
uh
kod vas se sve promenilo...a čika Milo je opasan igračheroinapg wrote:A na konto predizbornih plakata...uh...Kolko bi tu price bilo, al je najace bilo kad su postavili i citave sezone je stajao bilboard-mogu slobodno rec Billy-board
Ma RedBullSHIT!!!
hahahhahaha
uh

Tuzna,opet se slazem 8) ,svidja mi se kako razmisljas!Znaci da razmisljam 8) 8) 8) :rock: :rock: :rock:Tužna wrote:kod vas se sve promenilo...a čika Milo je opasan igračheroinapg wrote:A na konto predizbornih plakata...uh...Kolko bi tu price bilo, al je najace bilo kad su postavili i citave sezone je stajao bilboard-mogu slobodno rec Billy-board
Ma RedBullSHIT!!!
hahahhahaha
uh
Evo nekoliko"zanjimljivo-zezatorskih" definicija Mila Djukanovica pokupljenih sa interneta:
-Krimos koji u slobodnom vremenu obavlja pred tv kamerama funkciju premijera cg.Zahvaljujuci tome sto za veci deo starije zenske populacije,inace najbrojniju vrstu u birackom spisku,predstavlja visokog i zgodnog cho'eka kojemu odelo fino stoji,uspeva da pobedjuje na izborima.Zahvaljujuci upravo fizickom izgledu ozbiljno je ugrozio opstanak starog crnogorskog poredjenja - grdan ka' lopov
-psssssssssssssssssssssssssst...OMERTA!!
obrazloženje: U Crnoj Gori svaki drugi čovek je baćuška, svaki treći mafijaš, a svaki četvrti policajac u civilu koji tesno sarađuje sa trećim čovekom, a obojica sa drugim, pa prvog niko ne sme da pominje. U stvari možeš ti, ako imaš jaja i ako hoćeš da ih pojedeš za doručak.
heroinapg,nemoj da zameris..pozdrav
Fly with ikar,but don`t fall like me...
Svaka čast,ovo si opisao fenomenalnoikarus wrote:Tuzna,opet se slazem 8) ,svidja mi se kako razmisljas!Znaci da razmisljam 8) 8) 8) :rock: :rock: :rock:Tužna wrote:kod vas se sve promenilo...a čika Milo je opasan igračheroinapg wrote:A na konto predizbornih plakata...uh...Kolko bi tu price bilo, al je najace bilo kad su postavili i citave sezone je stajao bilboard-mogu slobodno rec Billy-board
Ma RedBullSHIT!!!
hahahhahaha
uh
Evo nekoliko"zanjimljivo-zezatorskih" definicija Mila Djukanovica pokupljenih sa interneta:
-Krimos koji u slobodnom vremenu obavlja pred tv kamerama funkciju premijera cg.Zahvaljujuci tome sto za veci deo starije zenske populacije,inace najbrojniju vrstu u birackom spisku,predstavlja visokog i zgodnog cho'eka kojemu odelo fino stoji,uspeva da pobedjuje na izborima.Zahvaljujuci upravo fizickom izgledu ozbiljno je ugrozio opstanak starog crnogorskog poredjenja - grdan ka' lopov
-psssssssssssssssssssssssssst...OMERTA!!
obrazloženje: U Crnoj Gori svaki drugi čovek je baćuška, svaki treći mafijaš, a svaki četvrti policajac u civilu koji tesno sarađuje sa trećim čovekom, a obojica sa drugim, pa prvog niko ne sme da pominje. U stvari možeš ti, ako imaš jaja i ako hoćeš da ih pojedeš za doručak.
heroinapg,nemoj da zameris..pozdrav

ikarusMa kakvo crno(gorsko) zamjeranje..samo sto ja moram da se ogLadim, jeL nisam odavLe :rolleyes: Nekako se ne mogu, jbg, subjektivna sam, svrstat ni u jednu gJupu. A cika Milka-kao kakkao..igLach je..Bicemo kolonija za koju godinu. jedini """grad" je ovo selo u kom zivim..Samo u njega ulazu..od Budve oce Dubaji i solitere da naprave-sve sto vrijedi prodadose..Sve ljudske vrijednosti koje jesu postojale..odose u PM-C-meni to isto kao dodje...Vidjecu samo kad ovi novopeceni clnogoLci sto su i crkvu zasadili krenu u Beograd.. pacifists am, al daaaj bre
...U skoli klinci uce "Maternji jezik"...Ej-mother tounge..hehehe..Jaja za cdorucak, taman tako..Jos da promijene racunanje vremena..
Cudi me-al doci ce i do toga, na ovaj ili onaj nacin, da ljude ne protjeraju..zamijene ih drugih...Ma, ovdj e ne umiju ni da voze, pola, vise od pola ljudi granicu nije prelazilo...Ej, da bi izvadili pasos potrebno je d a polazate sopstveni jezik i da platite 100e da biste dokazali da ga govorite...sprdnja..bruka...We need a potop..Poz svima
...U skoli klinci uce "Maternji jezik"...Ej-mother tounge..hehehe..Jaja za cdorucak, taman tako..Jos da promijene racunanje vremena..
Cudi me-al doci ce i do toga, na ovaj ili onaj nacin, da ljude ne protjeraju..zamijene ih drugih...Ma, ovdj e ne umiju ni da voze, pola, vise od pola ljudi granicu nije prelazilo...Ej, da bi izvadili pasos potrebno je d a polazate sopstveni jezik i da platite 100e da biste dokazali da ga govorite...sprdnja..bruka...We need a potop..Poz svima
Uz napomenu...uh..U predisbornoj kampanji je 2. stavka bila otvaranje Kakaricke Gore-centra za liecenje narkomanije, za kog su vrbovali skoro svakog ko je dolazio na An sastanke..POd uslovom da lezi tamo-iako je cist/a godinu-dvije, o svom trosku, ne bi li povukla sto vise ljudisa sobom. Centar je pravo smisljen.
Al, "niko"...2-3 cvjeka iz PG su tamo, ostalo sa strane...Propada im projekat. Sve su dozvolili. Na ocigled zaposlajavali dilere, narkose da budu "high"..na vrhu..Medju osnivacima ima ljudi koji su maloljetnicama dijelili bijelo...No comment...Sad cu da se iskljucim...
Al, "niko"...2-3 cvjeka iz PG su tamo, ostalo sa strane...Propada im projekat. Sve su dozvolili. Na ocigled zaposlajavali dilere, narkose da budu "high"..na vrhu..Medju osnivacima ima ljudi koji su maloljetnicama dijelili bijelo...No comment...Sad cu da se iskljucim...
E ovo je stvarno užas,zato sam ja uvek sumljala u te centre za odvikavanje,pa tamo ima droge više nego napolju...manastire neću ni da pominjem...oni su posebna pričaheroinapg wrote:Uz napomenu...uh..U predisbornoj kampanji je 2. stavka bila otvaranje Kakaricke Gore-centra za liecenje narkomanije, za kog su vrbovali skoro svakog ko je dolazio na An sastanke..POd uslovom da lezi tamo-iako je cist/a godinu-dvije, o svom trosku, ne bi li povukla sto vise ljudisa sobom. Centar je pravo smisljen.