Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Evo prijatelji samo da se javim....sve ide po planu i programu,dosta se bolje osecam....vraca mi se polako energija i volja sto mi daje prostor da radim na sebi jer stvarno ima dosta toga sto treba ispraviti za pocetak......sad ja da vam pricam kako je to najbitnije i da vam solim pamet ne zelim.....jedino sto mogu da vam kazem je to da bez pravog pristupa i ozbiljnog shvatanja problema ne vredi ici dalje.......bez svih vas oporavak bi mi bio mnogo tezi zato vas ljubim,volim i pozdravljam.....
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
...I havent moved from the spot where you left me
This must be a bad trip
All of the other pills, they were different
Maybe I should get some help...PINK ~Just like a pilll~
Bas sam se uspavao,nije u redu.......pritislo sa svih strana,sta cu...........tesna koza
Ovih dana se pridrzavam nekog programa,aktivirao sam se na svim dostupnim poljima i mogu vam reci da mi dosta tesko pada ali trudim se.......ako nista drugo dani brze prolaze.....Bako znas da imas moju punu podrsku i stvarno mi je drago sto si konacno sebe stavila na prvo mesto......
Veliki pozdrav za Coku
Ma junacine ste vi.....samo napred............ .................
Ziveti u harmoniji sa zakonima univerzuma je put ka najvecem zadovoljstvu
Ovih dana se pridrzavam nekog programa,aktivirao sam se na svim dostupnim poljima i mogu vam reci da mi dosta tesko pada ali trudim se.......ako nista drugo dani brze prolaze.....
Šta prolaze, Lete Neko već reče važno: bez gudre!
Pozzz