Idiot

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

Locked
Vlado_M

Post by Vlado_M »

Ne znam.

Odoh na more.
Zona Sumraka

Post by Zona Sumraka »

super...mozda ce ti prijati morska klima...mozda se i vratis bolje raspolozen...
Sonja

Post by Sonja »

[quote="Vlado_M"]Moji prijatelji koji me licno
poznaju i gledaju i slusaju,
kazu da sam jedan dosta iskompleksiran
manijak u kome se natalozilo
mnogo gorcine, bola i
bezrazloznog razocarenja u
zivot i u ljude.

Oni ljudi koji me licno
ne poznaju i znaju samo preko
onoga sto pisem
dolaze do jednog sasvim suprotnog zakljucka.
Vide me kao jednu veselu, dosta duhovitu,
zabavnu,
inteligentnu
i sarmantnu personu.
quote]

Sto dokazuje da oni koji te znaju u dusu znaju za sve tvoje slabosti i nesigurnosti, a oni koji te znaju "povrsno" misle da si super lik jer si TI TAJ koji takvu sliku stvara o sebi. Ne kazem da je to lose, to je normalno za ceo ljudski rod, ali mislim da puno patetises oko nekih nebitnoh stvari.

P.S. Posalji razglednicu :-D
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
bojanol

Post by bojanol »

Ako možeš, stvarno bi trebalo da odeš na more.
sunrise

Post by sunrise »

Hej Vlado

Sad sam procitala prvih 7 stranica i zadnjih dvije i vidjeh sta je bilo. Jebi ga, sjebo se sjebo, al makar si brzo dosao pameti i stao, prije nego sto si si sjebo posao i sve ostalo i ti si bio taj koji si se prijavio i otisao na lijecenje sto je dosta bitno.

Znam da se vjerovatno neces slozizi samnom ili me poslusati ali to jebeno pivo je jako lose u nasem lijecenju. ozbiljno, probaj nekako to zajebati ili makar da je samo jedno (ali di to ima)

Drugo, antidepresivi. Oni su kod mene napravili stvarno dobar job. Kad sam bila na metadonu sam primijetila da pocinjem tonuti, biti nikakava i bezvoljna i sve fucking bed i nista. Imas zicer tablete koje stvarno naprave svoj job kako treba i ono sto smo mi poremetili dopom oni vrate na mjesto pa ti hormni srece pocnu sami sljakati kako treba. Bila sam na njima, ne znam tocno, mozda jedno 6 mjeseci i vratili su me kako treba i kad sam pocela sa subom on je nastavio job. Oni ti ne rade ovisnost i ja ne vidim nikakvu razliku izmedju uzimanja plavih i bijelih i narandjastih tableta i nekog antidepresiva za koji znas da ce ti pomoci.

Ajde, drzi se borac
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Sonja

Post by Sonja »

Ljudi molim Vas, ali molim Vas ne preporucujte lekove na svoju ruku :cry:
Needlework the way, never you betray
Life of death becoming clearer
Pain monopoly, ritual misery
Chop your breakfast on a mirror
Taste me you will see
More is all you need
You're dedicated to
How I'm killing you...
sunrise

Post by sunrise »

Sonja, ja mu nisam dala terapiju ni propisala lijekove nego sam mu dala prijedlog o kojem ce on ili nece razmisliti. A, to sam mu savjetovala jer sam ja to prosla i meni je dosta pomoglo.

Vlado, sve me to podsjetilo na Lunu i onu spiku o PAW-u i tim fazama kad periodicno padnes i trebao bi naci nacin da se sam izvuces iz tog beda
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Mark_Renton

Post by Mark_Renton »

E, sunrise, svaki put kad vidim tvoj nick ja se setim one scene iz Simpsonovih kad se Homer najede onih ljutih paprika pa pocne da halucinira pa ide ono:
sunrise - sunset, sunrise-sunset, sunrise-sunset.
When Hell is full, the dead will walk the Earth.
sunrise

Post by sunrise »

I meni su oni full ok. Legenda
raskorak

Post by raskorak »

Jesi li uspeo da se odbraniš od silnih žena na moru? :-D
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Locked