Sorry sto moram malo da pokvarim ovo fino raspolozenje koje vlada na ovom topicu ali nisam znala gde da stavim pa cu posle izbrisati.
Juce, skoro pa recidiv..........jbg...
Eto cak i ovde gde sam mislila da sam zasticena od svega 100%, sinoc sam bila u stanju preorati sva brda ovde ne bi li do hersa dosla.
Ali zasto?
Pa posto sam uzasno emotivna i ljubomorna.Pricala sam ne davno da me je moj bivsi nesto smarao, ali to sam sve ok podnela. Dok me sinoc nije nazvao, mrtav razvaljen, i ladno je nasao neku fufu da mi daahce u telefon i da mi se ponasa kao kurva. Ne znam....ja njega ne volim ali ipak to je bila duga veza i sa te strane puna poverenja pa mi se tako nesto ucinilo ne mogucim.Bar to, da mi na taj nacin nece nabijati rogove
I naravno kad sam spustile vezu, prsla sam, odmah sam htela da se roknem, takva jedna bujica emocija i tuznog osecanja, da je to uzas.
Odmah mi je dosla drugarica sa deckom. I posto ovde postoji jedan decko na dopu, za kojeg znam ali ga ne znam, trazila sam da me odvetu do nega ili da mi daju njegov broj, samo da kupim i da se razvalim.
Naravno, nisu ni pomislili tako nesto da urade. I sve vreme kako sam ovde, u ovom malom mestu, oni su bili ti koji su preduzimali sve mere da se ja i taj lik slucajno ne sretnemo. I uspeli su u tome i zahvaljujem im, nema sta, pravi drugari.
Nazvala sam ih oko 1 u noc, nisam ni rekla da se lose osecam, ona je vec znala i bila tu.
Plakala sam, molila, plakali su oni-preklinjali me, a posebno on i kad sam videla njegove suze (od moje drugarice decka, koji je isto nekad bio na svemu), nekako me je steglo srce.
Kad sam videla da nema nista od hersa pocela sam traziti bilo sta- exere, spid, koks, neke tablete ma bilo sta. Ali su sve to bili moji ocajnicki i uzaludni pokusaji.
Na kraju su doneli viski i prekinula sam se uzasno. Ne znam kako ali nikad pre se nisam jace napila od manje kolicine.
Smirila sam se nekako, posle i zaspala, ali sam sanjala dop, grozno.
Probudila sam se skenjana ali zavhalna drugarici i drugu jer mi nisu resili nista cak ni jedan jebeni exer, a ipak on da je hteo-mogao je.
I zahvalna sam im sto su veoma vesto uspeli da ne saznam cak ni ime tog decka ovde koji uzima to.
Sad sedim kuci, za kompom, cekam tatu da dodje i da popijem met ali danas i sutra jacu dozu jer mi ono ocigledno nije bilo dovoljno cim mi se tako nesto desilo.
I sva sreca sto nisam u svom gradu jer da jesam ova noc ne bi bila samo jedno lose iskustvo nego povratak u pakao.