zaražena igla

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Luna

Post by Luna »

eee Renton is back...!!!
dzesi ti rentone??? sta se radi?
e a gdje li je EA??? on mije uvijek bio drag...ono dodje...nestane..dodje....al je uvijek zapravo bio tu. kao i OXO.....nema ni njega vec dugo. ehhh.valjda su ok.
ne znam nista u vezi vode iz wc-a..nemogu nista da kazem.osim da vjerujem da ima manje bakterija nego mnogi wc-ovi u kucama :D
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
sunrise

Post by sunrise »

nazalost, ali si u pravu (za ovo zadnje) :(

Svatko je od nas dozivio masu toga sto je nekome tko nije u tome sasvim nepojmljivo.
Sjecam se jednom, bila sam u Puli, taman smo sve sredili i isli smo kod vrtica jer su se tamo ovi pucali. Tip i cura, rokaju se,on ima hepatiitis, ona jos tad ne. Ne znam kako je vise ispalo da ona nije imala gan za puknuti se i riba gleda kako se oni redom rokaju. Zena place, moli svog decka da je on sredi njegovim ganom a zna za bolest no u tom momentu joj je to sasvim nebitno. Zena place, histerice, govori mu da je sebican, bezobrazan, da joj ne da dop, da je u kurcu, ma svasta. Na kraju ju je malo isamarao da je prizemlji. Ne znam sta je ispalo na kraju, ne sjecam se vise, a i nebitno je. Ona je u medjuvremenu cista ali ima hepatitis i to neki zajebani. On je bio u spaniji godinu-dvije.Po povratku se pokusao ubiti i opet je poceo brijati, navukao se ko sipa.Nadam se da je sad u zatvoru ili komuni. Sjecam se kad se vratio iz komune kako mi je pricao da je kao novi, kao da nikad nije uzimao dop, te da ga ne jebe ni po %.
I, da, apoteka je bila ni 150 metara od nas i tog vrtica :-D
Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.
Moonlight Hermit

Post by Moonlight Hermit »

katarinadimedici wrote:Verovali ili ne, celoga života sam se čuvala, naročito od kako su počele da haraju bolesti tipa Side i C hepatita, pa sam ga opet nekako zakačila! Ne mogu da shvatim toliku neodgovornost prema sebi, mada me to uopšte više ne čudi! Čak i u našoj kasabi postoje "Lekari bez granica" čiji kombi kruži i deli se pribor, mada malo ljudi dođe da ga uzme, a postoje pojedini delovi grada od kojih su odustali jer nije bilo zainteresovanih, a neki su od statistički jačih po broju narkomana! Ne razmišljaju ljudi o tome da je mnogo manja sramota ući u taj kombi po cenu da te komšije vide, nego sutra lečiti hepatitis C, jer koliko ga god krio za života, ako umreš od ciroze, nikakva uteha ti nije to što se neće znati od čega si umro!
Hep sam chuo da mozhesh zakachiti i prljavom robom, a ne i prljavom iglom... Ja sam jednom umesto limuntusa preterao sa sircjetom i onda kad sam se puknuo osetio sam sircje u venama i ispod jezika, fuj. Gunove nisam nikada delio, a ako vecj nisam imao iglu, imao sam foliju.. Ma, dva puta sam se testirao na hiv i C i onaj horor ischekivanja ne zhelim ikad da ponovim..
Post Reply