nazalost, ali si u pravu (za ovo zadnje)
Svatko je od nas dozivio masu toga sto je nekome tko nije u tome sasvim nepojmljivo.
Sjecam se jednom, bila sam u Puli, taman smo sve sredili i isli smo kod vrtica jer su se tamo ovi pucali. Tip i cura, rokaju se,on ima hepatiitis, ona jos tad ne. Ne znam kako je vise ispalo da ona nije imala gan za puknuti se i riba gleda kako se oni redom rokaju. Zena place, moli svog decka da je on sredi njegovim ganom a zna za bolest no u tom momentu joj je to sasvim nebitno. Zena place, histerice, govori mu da je sebican, bezobrazan, da joj ne da dop, da je u kurcu, ma svasta. Na kraju ju je malo isamarao da je prizemlji. Ne znam sta je ispalo na kraju, ne sjecam se vise, a i nebitno je. Ona je u medjuvremenu cista ali ima hepatitis i to neki zajebani. On je bio u spaniji godinu-dvije.Po povratku se pokusao ubiti i opet je poceo brijati, navukao se ko sipa.Nadam se da je sad u zatvoru ili komuni. Sjecam se kad se vratio iz komune kako mi je pricao da je kao novi, kao da nikad nije uzimao dop, te da ga ne jebe ni po %.
I, da, apoteka je bila ni 150 metara od nas i tog vrtica

Kad bih barem znala tko sam zapravo, prestala bi se ponasati kao ona za koju se smatram da jesam, a kad bih se prestala ponasati kao ona za koju se smatram znala bih tko sam.